İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor!
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 250 adet itfaiye eri kadrosu için personel alımı yapacak. İBB memur alımı ilanı yayınlandı. Başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB itfaiye eri alımı başvuru şartları!
21.12.2020 Personel Alımı
İBB müfettiş yardımcısı alımı yapacak! İBB müfettiş yardımcılığı başvuru şartları nelerdir, sınavı ne zaman? (İstanbul Büyükşehir belediyesi memur alımı)
İBB müfettiş yardımcısı alımı yapacak! İBB müfettiş yardımcılığı başvuru şartları nelerdir, sınavı ne zaman? (İstanbul Büyükşehir belediyesi memur alımı) İBB müfettiş yardımcısı alım ilanı yayımladı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Müfettiş Yardımcısı kadrosu için memur alım ilanı yayımlandı. İlanda Müfettiş Yardımcısı kadrosuna yapılacak memur alım ilanında başvuruların bugün başladığı belirtilirken, Müfettiş Yardımcısı kadrosuna memur alım ilanı şartları ve başvuru detayları da paylaşıldı.
9.10.2020 Personel Alımı