Gazete Vatan Logo
Futbol Feldkamp, 5 ‘yolcu’yu belirledi

Feldkamp, 5 ‘yolcu’yu belirledi

Kadroyu düşürecek olan Kalli, Cihan, Orhan, Carrusca, Okan ve Necati’yi planlarına katmadı

G.SARAY’DA gözler teknik direktör Feldkamp’a çevrildi. İsviçre ve Almanya kamplarını 29 kişilik kadrosuyla gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda futbolcu sayısı 24’e inecek. Alman teknik adamın takımdan gönderilmesini düşündüğü 5 futbolcu ise hemen hemen belli. G.Saray’da Cihan, Orhan, Okan, Necati ve Carrusca topun ağzındaki ilk isimler. Teknik direktör Feldkamp’ın bu 5 ismi belirlemesinin nedenleri ise şöyle sıralanıyor:

Cihan ve Orhan: Geçen sezonki form düşüklükleri ve özellikle hazırlık kampında kendilerine verilen şansları iyi değerlendirememeleri bu futbolcuları gönderilecekler listesine soktu. Feldkamp çok tecrübeli ve özellikle genç oyuncu yetiştirme konusunda deneyimli olduğu için bu mevkiilere yapacağı devşirme oyuncuları kafasında hazırladı bile..

Carrusca: Büyük umutlarla alınan genç oyuncu geçen sezon sonu sakatlanmış ve fizyoterapi için izin alarak ülkesine gitmiş, fakat Arjantin’den geç ve sakat dönmüştü. Carrusca’nın bu davranışı karşısında adeta deliren Feldkamp, bileti kesti.

Okan: Yaşı oldukça ilerledi. Kamp boyunca beklenen çıkışı yapamadı ve vasatı aşamadı. Ayrıca tecrübeli oyuncunun görev yaptığı orta sahada genç ve formda isimlerin bulunduğu bol alternatifli bir liste var.

Necati Ateş: Tüm fırsatları elinin tersiyle itti. İdmanlarda yaptığı sorumsuz hareketlerle hocasından sık sık uyarı aldı. Ancak bu uyarıları da kulak arkası edince kara listeye girdi. Almanya kampı sırasında bir antrenmanda arkadaşları koşarken yerde yatması hocasının avaz avaz bağırmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı