Gazete Vatan Logo

Sultanahmet saldırısında ölenlerin isimleri belli oldu

İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki saldırı sonucu 10 kişi yaşamını yitirirken, yaşamını yitiren kişilerin isimleri belli oldu

Sultanahmet saldırısında ölenlerin isimleri belli oldu

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda bir terör saldırısı düzenlendi. İstanbul Valiliği, 10 kişinin hayatını kaybettiğini 15 kişinin de yaralandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye kökenli bir canlı bombanın kendini patlattığını açıkladı.

Sultanahmet saldırısında ölenlerden 7'sinin ismi şöyle;

Marianne Faber

Adolf Jurgen Glorius

Rüdiger Karl Faber

Steffen Höppner

Rudolf Krollman

Karin Erika Franke-Dütz

Gernot Eike Mildner

2 İSİM DAHA TESPİT EDİLDİ

Tespiti tamamlanan 3 kişiden 2’sinin daha kimlik bilgileri tespit edildi. Saldırıda hayatını kaybeden diğer iki kişinin isimleri Gerhard Günther Höppner ve Hiltrud Krollman olduğu belirlendi.
SON KİŞİNİN DE KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden son turistin kimliği de tespit edildi. Kimliği tespit edilen son isim Rudiger Becker olarak açıklandı. Böylelikle saldırıda ölen 10 turistin kimlik bilgileri belirlendi.
Yaşamını yitiren turistlerin isimleri ise şöyle:
“Marianne Faber, Adolf Jurgen Glorius, Rüdiger Karl Faber, Steffen Höppner, Rudolf Krollman, Karin Erika Franke-Dütz, Gernot Eike Mildner, Gerhard Günther Höppner, Hiltrud Krollman ve Rudiger Becker.”

Haberin Devamı

-->
-->