Gazete Vatan Logo

İslam Memiş kimdir? İslam Memiş altın yorumları!

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki iki ay içerisinde altın fiyatlarının düşebileceğine ilişkin yeni bir yorumda bulundu. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatlarına ilişkin yeni yorum geldi. ABD Merkez Bankası'nın 2022 yılında faiz artırımına başlayacağını aktaran Memiş, "Gram altında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam bekliyorum. 585-590 seviyeleri gelebilir." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından İslam Memiş ve yaptığı altın yorumları merak edilmeye başlandı. Biz de İslam Memiş kimdir, sorusunun yanıtı ve son dakika İslam Memiş altın yorumları 2021 detaylarını haberimizde bir araya getirdik.

İslam Memiş kimdir? İslam Memiş altın yorumları!

İslam Memiş’in altın yorumları gündemdeki yerini aldı. Altın fiyatları, Fed tutanaklarının açıklanması ve Fed politika yapıcılarından gelen şahin yorumlar sonrasında bu haftayı kayıpla kapatmaya doğru ilerliyor. Gram altın ise dolar/TL 'deki seyri takip ederek 700 TL civarında bulunuyor. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki iki ay içerisinde altın fiyatlarının düşebileceğine ilişkin bir yorumda bulundu. İşte İslam Memiş altın yorumları ve İslam Memiş kimdi, sorusunun yanıtı…

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMLARI

"600 TL'NİN ALTINDA BİR RAKAM BEKLİYORUM"

Memiş, önümüzdeki iki ay içerisinde gram altının 585 lira seviyesine gelebileceğine işaret etti. A Haber'e konuşan Memiş'in açıklaması şu şekilde:

Dünyada da altının ons fiyatı düşüş trendine girecek. Çünkü Amerikan Merkez Bankası FED varlık alımlarının miktarını artırır bundan sonra ve 2022 yılında FED faiz artırımına başlayacak bu da altın için olumsuz. Gram altın/TL fiyatında önümüzdeki 2 ay içinde 600 TL seviyesinin altında bir rakam bekliyorum. Yani 585-590 seviyelerinde.

Haberin Devamı

"VATANDAŞLAR SUNİ YÜKSELİŞLERİ FIRSATA ÇEVİREBİLİR"

O yüzden bozdurmak isteyen vatandaşlar bu suni yükselişleri bir fırsata çevirebilirler. Vatandaşlarımıza şunu tavsiye ederim bu fiyatlamalar köpük fiyatlamalar, suni yükselişler. Vatandaşlara tavsiyem yüksek seviyeler kalıcı olmayabilir."

İSLAM MEMİŞ KİMDİR?

1980 doğumlu İslam Memiş aslen Orduludur. Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırlayan İslam Memiş Erzurum Üniversitesi İşletme mezunudur. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli mecralarda piyasa analizleri yapıyor.

İslam Memiş evli ve iki çocuk babasıdır.