Gazete Vatan Logo

Demokrasi bileti gidiş dönüş mü? Demokrasi bileti nasıl alınır?

Demokrasi bileti gidiş dönüş mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. CHP Gençlik Kolları'nın farklı şehirlerde oy kullanacak üniversite öğrencilere yönelik yaptığı demokrasi bileti konusunda araştırmalar başladı. Peki Demokrasi bileti nasıl alınır?

Demokrasi bileti gidiş dönüş mü? Demokrasi bileti nasıl alınır?

Üniversite öğrencilerinin memleketlerinde oy kullanabilmesi için CHP Gençlik Kolları tarafından yapılan Demokrasi bileti gidiş dönüş mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte demokrasil bileti almak isteyenlerin atacağı adımlar...

DEMOKRASİ BİLETİ GİDİŞ DÖNÜŞ MÜ?

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanacak üniversite öğrencilerinin memleketlerinde oy kullanabilmesi için otobüs bileti alacak bağışçıların geliştirdiği bir kampanyadır. Proje 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde gerçekleştirildi. Üniversite öğrencilerinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde memleketlerinde oy kullanabilmesi içn yapılan Demokrasi bileti kampanyasınas bağışçılar 500, 1000, 1500 ve daha fazla seçeneklerle bağış yapabiliyorlar.

Demokrasi bileti almak isteyen öğrenciler ise e-devlet üzerinden son 6 ay içerisinde alınmış öğrenci belgelerini sisteme PDF dosyası olarak yüklemeleri gerekiyor.