Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 28. bölümünde Arnav Lavanya ile evleniyor mu?

Bir Garip Aşk dizisinin 28. bölümünde yine heyecan verici olaylar yaşanıyor. Bir Garip Aşk'ta Devyani Arnav ve Lavanya'nın evlenmesine izin veriyor. Bunu duyan Arnav şaşırır, peki kararı ne olacak? Hepsi bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

Bir Garip Aşk 28. bölümünde Arnav Lavanya ile evleniyor mu?

Sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk bu akşam yeni olaylarıyla Kanal 7 ekranlarında olacak. Bir Garip Aşk'ta birbirinden habersiz Divali Festivali'ne katılan Shyam ve Khushi birbirini görecek mi? Arnav Lavanya ile evlenecek mi yok Khushi'ye olan aşkının peşinden mi gidecek? Tüm cevaplar bu akşam Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde belli olacak.

BİR GARİP AŞK 28. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 28. BÖLÜM ÖZETİ

RAİZA MALİKÂNESİNDE BÜYÜK KARŞILAŞMA

Kanal 7 ekranların rekortmen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, yanlış anlamalar Khushi ve Arnav’ı bir kez daha karşı karşıya getirir. Divali festivali için malikâneye giden Shyam, Khushi’yi karşısında görünce ne yapacağını şaşırır. Devyani artık Lavanya’yı gelini olarak görmek istemektedir.

Anjali’nin isteğini yerine getirirken Arnav’ı gören Khushi gördüklerini yanlış anlayınca onun kendisini büyü yaptığını düşünür ve büyüyü bozmak için Arnav’a tuzak kurar. Khushi’nin tuzağına düşen Arnav ise güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde olup biteni öğrenir. Shashi’nin hastalığını fırsat bilen Shyam, ona gerçekte kim olduğunu tüm detayları ile anlatır. Divali festivali için Anjali’nin yanına giden Shyam’ın hesaba katmadığı bir şeyler vardır. Çünkü Khushi de Raizada ailesine divali ziyaretine gitmeye karar vermiştir. Diğer yandan Devyani, Arnav’a artık Lavanya ile evlenmesinin önünde hiçbir engel kalmadığını söyler. Arnav evlilik hakkında neler söyleyecek? Khushi ve Arnav arasında neler yaşanacak?

Haberin Devamı