MGM uyardı! Adana’yı sağanak yağış vurdu, yollar göle döndü
20.05.2026 - 12:47Güncellenme Tarihi:
Adana’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde birçok cadde ve bulvar göle dönerken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.
1

Kentte öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yağmur nedeniyle cadde ile sokaklarda su birikintileri oluştu. Özellikle Seyhan ilçesindeki Kıyıboyu Caddesi adeta nehre dönerken, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.
2

Çukurova ilçesinde bulunan Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı girişinde ise sürücüler suyla kaplanan yolda ilerlemekte zorlandı. Trafikte uzun araç kuyrukları oluşurken, vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı.
3
Yağış nedeniyle bazı noktalarda rögarların taştığı görülürken, ekiplerin su tahliye çalışması yaptığı öğrenildi. Meteorolojinin kentte yağışların aralıklarla devam edeceği yönündeki uyarısı sürüyor.



