Mardin'de amcalarının altın dolu çelik kasasını çalan kardeşler hayvan gübresinin altına sakladı!
14.08.2025 - 16:21Güncellenme Tarihi:
Mardin'in Derik ilçesinde dikkat çeken bir hırsızlık olayı yaşandı. Aynı aileden iki kardeş, amcaları İsmet E.'ye ait evde bulunan ve içerisinde yaklaşık 3 milyon TL değerinde altın bulunan çelik kasayı çaldı. Kasayı açamayan kardeşler, bahçelerindeki hayvan gübresinin altına sakladı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik güçleri altınları buldu.
1

Derik ilçesine bağlı kırsal Ambarlı Mahallesi’nde yaşayan İsmet E.’ye ait olan ve içerisinde 3 milyon TL değerinde altınlarının bulunduğu çelik kasa çalındı.
2

İhbar üzerine jandarma ekipleri tarafından başlatılan çalışmada, evdeki kasayı çalan kişilerin İsmet E.’nin yeğenleri olan F.E. ve A.E. kardeşler olduğunu tespit etti.
3
Gözaltına alınan şüphelilerin, çaldıkları çelik kasayı açamayınca evlerinin önündeki hayvan gübresi yığının altında sakladıkları belirlendi.
4

Jandarma ekipleri çalınan kasayı ve içindeki 3 milyon TL değerindeki altınları bularak sahibine teslim etti. Şüpheli kardeşlerin jandarmadaki ifade işlemleri devam ediyor.



