Ferdi Kadıoğlu sonrası Bartuğ Elmaz şoku! Orta saha transferi olmadı, rotasyon tıkandı
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer tahtasının kapanmasına kısa bir süre kala Fenerbahçe'den yeni haberler var. Yaptığı flaş takviyelerle sezona etkili bir giriş yapan sarı lacivertlilere kötü haber geldi. İşte son dakika haberin detayları...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. Öte yandan Kanarya'da gözler transfere çevrildi.

Transfer tahtasının kapanmasına sayılı saatler kala Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

6 numara transferi istediğini açıklayan İsmail Kartal yönetimi harekete geçirdi. Transfer hakkında konuşan İsmail Kartal, "Başkanımızın ve yöneticilerimizin yoğun bir çabaları var. Transferin son günlerine gelindiği için biz ihtiyacımız olan iyi ve kaliteli oyuncu almak istiyoruz.
Bu konuyla ilgili tabii ki bizim de başkanımızla istişarelerimiz oluyor. Zannediyorum ki inşallah iyi bir şey olabilir diye tahmin ediyorum. Burada başkanımız ve yöneticilerimiz bu süreci sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Yaptığı flaş transferlerle sezona bomba gibi bir giriş yapan Fenerbahçe 6 numara takviyesiyle transfer dönemini noktalandırmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye kötü haber Bartuğ Elmaz'dan geldi.

Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de orta saha rotasyonunu etkileyecek bir gelişme yaşandı.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Bartuğ Elmaz, U21 Milli Takımı'nın İtalya ile oynadığı maçta bir sakatlık yaşadı ve bu sakatlık sebebiyle oyuna devam edemedi.

YAKLAŞIK 10 GÜN YOK
Haberde; Bartuğ'un yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacağı ve tedavi sürecinin başladığı ifade edildi.

Yaz transfer döneminde Marsilya'dan transfer edilen 20 yaşındaki oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 3 resmi maçta forma giydi.

İsmail Kartal, genç öğrencisine şu ana kadar 3 maçta 14 dakika süre verdi. Ancak Kartal, geniş kadroya rağmen Bartuğ'a mümkün olduğunca şans tanımaya kararlı.