Gazete Vatan Logo

Yükselen terazi burcu özellikleri nelerdir?

Burçlar, gökyüzünde yer alan ve takım yıldızlarına verilen isimdir. 12 takım yıldızı yani 12 burç vardır. Burçlar kişilerin doğum tarihine göre belirlenir. Birde kişilerin yükselen burcu bulunur. Yükselen burç ise kişinin doğum saati ile alakalıdır. Terazi Burcu aynı zamanda yükselen burçta olabilir. Yükselen terazi burcu özellikleri nelerdir? Terazi burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri nelerdir? Yükseleni terazi olanlar için tüm detayları ile derledik.

Yükselen terazi burcu özellikleri nelerdir?

Terazi burcu, 23 Eylül 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcudur. Ancak yükselen burç daha kişiye özeldir. Çünkü kişinin doğum saati ve burcuna göre bulunur. Terazi Burcu yükselene sahip olan kişiler hem kendilerini daha iyi tanımak hem de ön görülerden yararlanmak için yükselenlerini öğrenmelidir.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükselen terazi burçları adaletli olmaları ile bilinirler. Onların yanında birine haksızlık yapmak mümkün değildir. Buna asla izin vermezler. Hem ilişkilerinde hem de genel hayatlarında mantıkları ile hareket ederler. Duygusallığa hayatlarında pek yer vermezler. Romantik kişilerdir. Ancak romantik yapıları sadece aşık olduklarında ortaya çıkar. Yükselen terazi burcuna sahip olan kişilerin dış görünüşleri her zaman düzgündür. Kendilerine bakmayı ve marka giyinmeyi severler.

Onları çok nadir bakımsız ve kendini bırakmış görebiliriz. Kibar insanlardır. Konuşmaları oldukça düzgündür. Etkileyici konuşmaları sayesinde karşı tarafı kolayca etkilemeyi başarırlar. Akılları ve mantıkları uyumlu çalıştığı için iş hayatında da başarılı olurlar. Her daim yükselmek ve daha iyi yerlere gelmek için çalışırlar. Onlar için etraflarında bulunan şeylerde kusursuz olmalıdır. Yükselen teraziler resmin bütününü görmeyi başarırlar. Bu sayede olayları öncesinden tahmin ederler ve mantıklı bir şekilde ilerler.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU YÜKSELENİ OLAN İNSANLARIN GENEL ÖZELLİKLERİ

Terazi burcu yükselenine sahip olan kişiler genelde dengeli insanlardır. Aşırı hareketleri ve tepkileri yoktur. Olayları mantık yönünden incelerler. Sanat ve estetik duyguları üst düzeyde gelişmiştir. Sosyal insanlardır. Etkileyici konuşmaları vardır. Arkadaş ortamlarında aranan kişilerdir. Onların bir ortama girmesi ile tüm hava değişebilir. Yükselen terazi insanı güzel ya da yakışıklı olur. Bakımlı olur. Herkesle anlaşamayabilir.

Onları etkileyebilmek için herkesten farklı olmanız gerekir. Çünkü sıradanlıktan hoşlanmazlar. Tepkilerini kontrol edebilir. Çok sinirlenseler bile mantıklı davranmayı elden bırakmazlar. Olumsuz özelliklerinden biri çok kararsız olmalarıdır. Aslında sosyal bir insan olsalar da ilişki konusunda biraz çekingen olurlar. İlk adımı karşı taraftan beklerler. Bu yüzden yalnız kalabilirler. Yetenekli kişiler olurlar. Estetik yönleri çok geliştiği için bir ortama nasıl şıklık ve güzellik katılabileceğini iyi bilirler. 

Haberin Devamı