Gazete Vatan Logo

Terazi burcu gezegeni nedir? Terazi burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Burçlar ve Astroloji hakkında olmakta olan insanlar türlü araştırmalar yaparak burç ile ilgili ayrıntılı bilgi öğrenmektedir. Her burcun kendisine ait bir gezegeni bulunmaktadır. Bu gezegen burcun benlik ve karakter niteliklerini açığa çıkarıyor olmaktadır. Terazi burcu gezegeni hakkında merak edilen tüm detayları derledik.

Terazi burcu gezegeni nedir? Terazi burcu hangi gezegeni temsil ediyor?

Terazi burçları kendi içlerinde bir dengeye sahip bir burçtur. Terazi burcu gezegeninin teraziye verdiği uyum ve hoşgörü onların doğasına yansımaktadır. Terazi burcu gezegeni teraziler için duygusal bir bağ kurma sebebidir.

  TERAZİ BURCU GEZEGENİ NEDİR VE HANGİSİDİR?

 Terazi burcu gezegeni Venüs'tür. Değişik gün doğumları ile Beraber ay, Satürn ve Jüpiter şeklinde de değişmektedir. Başlıca Venüs gezegenine bağlı olmakta olan terazi burcu insanın karakter niteliklerini duygusal açıdan öne çıkarıyor olmaktadır. Genel olarak pozisyonlara karşı sakin kalabilmekte olan terazi burçları bu karakter niteliğini Venüs gezegeninden alıyor olmaktadır. Venüs gezegeni bunun yanı sıra insanın duygusal duygularının ve bağlarının da kuvvetli olmasını sağlar. Karakter niteliklerini belirleyen gezegenin pozisyonu ve yıldızlarıdır. 

 TERAZİ BURCU GEZEGEN HAREKETLERİ NASIL GERÇEKLEŞİR?

 Terazi burcu gezegeni olmakta olan Venüs, yıldızlar ve ay ile Beraber hareketini gerçekleştirmektedir. Yıldızlara ve aya olmakta olan pozisyonu terazi burcu etkilerini ve niteliklerini açığa çıkartmaktadır. Terazi burcu niteliklerini merak eden insanlar gezegeninin hareketlerini ve bulunduğu pozisyonu takip edebilmektedir. Bu gezegeninin hareketleri ise tamamıyla astroloji ile bağlantılı olmaktadır. 

Haberin Devamı

 TERAZİ BURCU GEZEGENİNİN ETKİLERİ NELERDİR?

 Terazi burcu gezegeninin etkileri içinde duygusallık ön safa çıkıyor olmaktadır. Venüs, terazi burcu tamamıyla duygusal açıdan etkilemektedir. Alınmakta olan karar durumlarının hisler ile verilmesi Venüs gezegeni ile irtibatlı olmaktadır. Terazi burcu insanlarında sakinlik ve pozisyonlara karşı görüşü en mühim ölçütler içindedir. Terazi burcu ayı vakitte iş alanında da etkili kararlar alınmasını sağlamaktadır. Ayakları yere sağlam basan terazi burçları tamamıyla gücünü Venüs gezegeninden alıyor olmaktadır. Terazi burcu gezegeni etkilerini merak eden insanlar daha ayrıntılı araştırmalar yapıyor olmaktadır. 

 TERAZİ GEZEGENİNİN ÖZELLİKLERİ

 Terazi gezegeni olmakta olan Venüs birçok açıdan nitelik sunuyor olmaktadır. Terazi burçlarının karar alma mertebesinde ikileme düşmesi kalbi ile mantığı içinde gidip gelmesinin bir sebebidir. Venüs ile bağlantılı olmakta olan terazi burcu, genel olarak kararlarını mantıklı bir biçimde almaya çalışsa da Venüs burcu etkileri içinde olmakta olan duygusallık ön safa çıkıyor olmaktadır. Hisli duyguları ve bağları güçlü olmakta olan terazi burcu gezegeni nitelikleri bunun yanı sıra sosyal çevrenin genişlemesine de yardım etmektedir. 

Haberin Devamı