Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe

15 Mart Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset ve ekonomi gibi tüm konu alanlarındaki gelişmeleri incelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe

Sabah ilk saatlerde 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni yayın akışına geçecek. Sağlık, ekonomi, yaşam, emlak, piyasa ve spor gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri tek tek ekranlarınız karşısından seyrederek öğrenebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü sakın seyretmeyi unutmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlarınıza geçecek. Kayınvalideleri ile yarışan gelinler büyük ödüle sahip olmak için kıyasıya mücadele veriyor ve ortaya enfes lezzetler çıkıyor. Kanal D ekranlarının yeni yüzü olan bu renkli programı, hafta içi her gün seyrederek gün ortanızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

14:30’da “Magazin D” adlı keyif dolu renkli magazin programı yayına geçecek. Magazine dair tüm sıcak gelişmeleri ayrıntıları ile bu renkli yayından öğrenebileceksiniz. Ünlülerin yaşamına dair tüm merak edilen gelişmeler sizlerle oluyor. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. Hafta içi her aynı saatte bu sevilen diziyi seyrederek gün ortanızı daha heyecanlı hale dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlarınızda. Haber dünyasının tüm merak edilen sıcak gelişmelerini tek tek bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı nefes kesen tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Yeni bölümde, Mehmet Akif Ersoy Milli Mücadele’ye destek amaçlı İzmir’e geliyor. Birbirinden renkli karelerin yaşandığı diziyi sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gündüz kuşağına ait programların ve sevilen fenomen dizilerin tekrar bölümlerine rastlayabileceksiniz. 23:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından 01:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının, 04:00’da ise “Küçük Ağa” adlı sevilen dizinin tekrar bölümleri sevenlerinin karşısında yerini alıyor.

Haberin Devamı