Zorunlu İniş

Zorunlu İniş

Son dakika zorunlu iniş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zorunlu iniş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zorunlu iniş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorunlu İniş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorunlu iniş gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 zorunlu iniş haberi bulunmuştur. Tüm zorunlu iniş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Vatan TV
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Gündem
Bursa'da eğitim uçağı tarlaya zorunlu iniş yaptı
Bursa'da eğitim uçağı tarlaya zorunlu iniş yaptı Bursa'da eğitim uçağı tarlaya zorunlu iniş yaptı. İlk bilgilere göre uçağın pilotunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
5.01.2024 Gündem
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Küçük Prens Fransız yazar Antonie De Saint Exupery tarafından yazılmış bir eserdir. Kitapta bir çocuğun gözünden yetişkinler ve yetişkinlerin yaptıkları anlatılmıştır. 
18.12.2023 Eğitim
Mustafa Sandal’ın cayrokopter kazasında yaralanan eşi Melis Sandal'dan haber var!
Mustafa Sandal’ın cayrokopter kazasında yaralanan eşi Melis Sandal'dan haber var! Muğla'da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarpması sonucu yaralanan sanatçı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal ile Sinan Yılmaz hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
16.06.2023 Magazin
Cayrokopter nedir? Helikopter de değil uçak da: Cayrokopter nasıl çalışır ve ne için kullanılır, tarihi nedir?
Cayrokopter nedir? Helikopter de değil uçak da: Cayrokopter nasıl çalışır ve ne için kullanılır, tarihi nedir? Muğla’da motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarpması sonucu yaralanan sanatçı Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sütşurup Sandal (34) ile Pilot Sinan Yılmaz (47) hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Söz konusu olay sonrası vatandaşlar cayrokopterin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Cayrokopter nedir?
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Afyonkarahisar'da çiftliğe inen eğitim uçağı kırım geçirdi: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da çiftliğe inen eğitim uçağı kırım geçirdi: 2 yaralı Afyonkarahisar'da Hava Meydan Komutanlığı’na ait Cessna 172 tipi eğitim uçağı, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği'ne acil iniş yapmak istediği sırada kırım geçirdi. Uçakta bulunan ve yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. 
10.08.2022 Gündem
İstanbul uçağında panik! Acil iniş yaptı
İstanbul uçağında panik! Acil iniş yaptı THY’nin Gaziantep-İstanbul seferini yapan TK2939 sefer sayılı uçağına kalkıştan bir süre sonra yıldırım düştü. Yolcuların büyük panik yaşadığı uçak Adana’ya zorunlu iniş yaptı.
1.05.2022 Gündem
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi
Kars’ta yoğun kar yağışı ve sis etkili oldu! Uçak seferleri iptal edildi Kars'ta yoğun kar yağışı ile sis, hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiledi. Uçak seferleri iptal edilirken, traktör taşıyan bir TIR yola devrildi. Yaralanan TIR’ın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
12.01.2022 Gündem
Uçak kazasına 'takipsizlik' kararı!
Uçak kazasına 'takipsizlik' kararı! Bursa'da eğitim uçuşu sırasında motor arızası yapan Cessna 172 tipi uçağın Yunuseli Havaalanı'na 500 metre mesafedeki meyve bahçesine yaptığı zorunlu iniş sırasında yaptığı kazayla ilgili başlatılan soruşturmada 'takipsizlik' kararı verildi.
19.10.2021 Yaşam
ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in uçağı zorunlu iniş yaptı
ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in uçağı zorunlu iniş yaptı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i, Guatemala'ya taşıyan "Air Force 2" uçağı, Washington'daki Andrews Hava Kuvvetleri Üssü'nden kalktıktan kısa süre sonra arızalanınca üsse geri döndü.
6.06.2021 Dünya
Azerbaycan askeri helikopteri Giresun'da sahile iniş yaptı
Azerbaycan askeri helikopteri Giresun'da sahile iniş yaptı Giresun'un Tirebolu ilçesinde, Azerbaycan Hava Kuvvetlerine ait Mİ-17 tipi helikopter motor arızası nedeniyle sahile zorunlu iniş gerçekleştirdi.
20.05.2021 Gündem
Akılalmaz olay! Türkiye'de rüzgara kapıldı, Lübnan'a kadar gitti
Akılalmaz olay! Türkiye'de rüzgara kapıldı, Lübnan'a kadar gitti Bugün sabah saatlerinde Türkiye’nin güneyinde uçuş yaptığı sırada rüzgar akımına kapılan Türk paraşütçü Mahmut Ertunç, Lübnan’da bulunan bir sahile iniş yapınca görenler hayretler içinde kaldı.
20.11.2020 Gündem
İstanbul'da eğitim uçağı düştü! Pilot enkazdan yaralı olarak çıkarıldı
İstanbul'da eğitim uçağı düştü! Pilot enkazdan yaralı olarak çıkarıldı İstanbul Büyükçekmece'de Hezarfen Ahmet Çelebi Havaalanı'ndan saat 10.56'da havalanan özel bir havayolu şirketine ait eğitim uçağı, motor arızası nedeniyle acil inişe geçtiği sırada düştü. Uçağın pilotaj lisans öğrencisi Beytullah Nart yaralı olarak ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.
22.10.2020 Gündem
İran'a ait yolcu uçağı savaş uçakları tarafından taciz edildi!
İran'a ait yolcu uçağı savaş uçakları tarafından taciz edildi! Tahran- Beyrut seferini yapan İran'a ait bir yolcu uçağının, Suriye'nin başkenti Şam üzerinde ABD veya İsrail'e ait olduğu iddia edilen 2 savaş uçağı tarafından taciz edildiği ve olay sırasında bazı yolcuların yaralandığı bildirildi. Öte yandan İran, Şam semalarında iki savaş uçağı tarafından taciz edilen Mahan Havayolları'na ait yolcu uçağına Tahran'a dönüşü sırasında bir şey olması durumunda bundan ABD'nin sorumlu olacağını bildirdi.
23.07.2020 Dünya
Bingöl'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı!
Bingöl'de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı! Bingöl’ün Genç İlçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası görevli timi alan askeri helikopterde teknik arıza meydana geldi. Helikopter, ormanlık ve sarp alana zorunlu iniş yaptı. Olayda can kaybı veya yaralanan olmadı.
8.07.2020 Gündem
Türkiye'den 'yardım uçağına izin verilmedi' iddialarına yanıt
Türkiye'den 'yardım uçağına izin verilmedi' iddialarına yanıt Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) insani yardım taşıyan uçağa Türkiye'nin izin vermediği iddialarına ilişkin, "Söz konusu uçuş için zamanında başvuru yapılmış olsaydı, insani mülahazalarla istisna tanınması mümkün olabilirdi. Nitekim, geçmişte bu tip uçuşlara izin verilmiş, GKRY tescilli uçakların ülkemizdeki bir havaalanına inmesine dahi müsaade edilmiştir" dedi.
14.05.2020 Gündem
Algo’dan yeni dijital kodlama oyunu
Algo’dan yeni dijital kodlama oyunu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), bilişim etkinliklerinin önemli bir parçası olan ve çocukları algoritmik düşünmeye yönelten Algo Dijital’in ilk oyunu 2017 yılının sonlarında hayata geçmişti, şimdi ise yepyeni bir oyun bambaşka bir içerik ve pek çok yenilikle yayında.
19.04.2020 Bilim ve Teknoloji
İçinde 172 yolcu bulunan uçak az kalsın füzeyle vuruluyordu!
İçinde 172 yolcu bulunan uçak az kalsın füzeyle vuruluyordu! Rusya Savunma Bakanlığı duyurdu. Bakanlık "İçinde 172 yolcu bulunan uçak Suriye hava savunma sistemi tarafından neredeyse vuruluyordu. Uçak Hmeymim Hava Üssü'ne acil iniş yaptı" açıklaması yaptı...
7.02.2020 Dünya
THY uçağı zorunlu iniş yaptı
THY uçağı zorunlu iniş yaptı Türk Hava Yolları'nın(THY), Cape Town-İstanbul seferini yapan uçağında kalkıştan bir süre sonra teknik arıza meydana geldi. Uçak Johannesburg Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.
2.01.2020 Gündem
THY uçağı kalp krizi geçiren yolcu nedeniyle Tahran'a zorunlu iniş yaptı
THY uçağı kalp krizi geçiren yolcu nedeniyle Tahran'a zorunlu iniş yaptı Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'den İstanbul'a giden Türk Hava Yollarına (THY) ait Boeing 777-36N ER tipi uçak bir yolcunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle Tahran'a zorunlu iniş yaptı.
19.05.2019 Gündem
AK Parti'den Cumhur İttifakı açıklaması
AK Parti'den Cumhur İttifakı açıklaması AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "İttifak yapılacak il sayısı 50'yi bulabilir" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "Yeni illerde MHP ile ittifak için arkadaşlarımızın görüşmeleri sürüyor. 20 il için daha değerlendirme yapılıyor" diye konuştu.
13.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.
12.02.2019 Siyaset
İstanbul'da düşen askeri helikopterle ilgili açıklama: Gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız!
İstanbul'da düşen askeri helikopterle ilgili açıklama: Gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız! İstanbul'da bu akşam saatlerinde askeri helikopterin düşmesiyle ilgili birçok isimden açıklama ve başsağlığı mesajı geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, askeri helikopterin düşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız." dedi. Meclis Başkanı Binali Yıldırım da şehit askerlerle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.
11.02.2019 Gündem
İstanbul'da askeri helikopter düştü! 4 asker şehit oldu
İstanbul'da askeri helikopter düştü! 4 asker şehit oldu İstanbul Çekmeköy'de Kirazlı Mahallesi'nde bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopter düştü. Helikopterin kalkışından 34 dakika sonra düştüğü öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada 4 askerin şehit olduğunu duyurdu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı. Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan 'İstanbul’da dört kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili inceleme için Millî Savunma Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlendirilmiştir. Kapsamlı incelemeyi müteakip sonuç kamuoyu ile paylaşılacaktır.' açıklamasında bulundu. Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, Çekmeköy'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin yayın yasağı kararı verdi.
12.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zorunlu İniş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorunlu iniş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.