Zeka Testi

Zeka Testi

Son dakika zeka testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeka testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeka testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeka Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeka testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 zeka testi haberi bulunmuştur. Tüm zeka testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadece 3 baykuşun olduğu bu zeka testini çözerek yüksek dikkati yeteneğinizi kanıtlayın!
Sadece 3 baykuşun olduğu bu zeka testini çözerek yüksek dikkati yeteneğinizi kanıtlayın! Optik illüzyonlardan bazıları dünya çapında ses getirir. İnsan zihnini ve dikkatini zorlayan bu zeka testi bulamacalarında önemli olan algıyı seçiçi olarak kullanabilmektir. Resime gizlenmiş 3 baykuşu bulabilen ve testi çözebilenler yüksek performansa ve dikkate sahip olabilirler mi?
26.04.2024 Yaşam
Dikkat ölçen test: Farklı olanı 5 saniyede bulan dahi sayılıyor!
Dikkat ölçen test: Farklı olanı 5 saniyede bulan dahi sayılıyor! Görseller içerisinde farklı olanı bulmak için 5 saniyeniz var? Dikkat ölçen ve gözlem becerinize meydan okuyan bu test sizi epey zorlayacak. İşte, sizin için gözlem becerinizi test eden 10 bulmaca!
12.02.2024 Magazin
Bu testte yanlış cevap yok: Kişiliğinizin bilmediğiniz yönlerini ortaya çıkarıyor!
Bu testte yanlış cevap yok: Kişiliğinizin bilmediğiniz yönlerini ortaya çıkarıyor! Her bir olay ve durum için doğru ve yanlış verilecek iki cevap vardır. Ancak bu kişilik testinde tüm cevaplar doğru. Verdiğiniz yanıtlar sizin baskın özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Zor kısmı ise hangi durumda nasıl tepkiler verdiğiniz olacak.
29.01.2024 Yaşam
Kedi testi: Bu bulmacadaki 15 kediyi 10 saniyede bulmak göz istiyor!
Kedi testi: Bu bulmacadaki 15 kediyi 10 saniyede bulmak göz istiyor! Görsel zekayı zorlayan bu testte saklanmış 15 kediyi bulabilir misiniz? Bu eğlenceli deneyimde kedileri hızlı bir şekilde bulamak için dikkatinizi vermeniz gerekiyor.
22.01.2024 Yaşam
Hızlı düşün, tuhaf olanı bul: Bu test 5 saniyede gözlerinizi ve dikkatinizi sınıyor!
Hızlı düşün, tuhaf olanı bul: Bu test 5 saniyede gözlerinizi ve dikkatinizi sınıyor! Görsel algınızı zorlayacak bir testle karşınızdayız. 5 saniyede farklı olanı bulmak için sınanacaksınız. Gözlerinizi ve dikkatinizi zorlayacak birbirinden farklı 6 görsel bulmaca içeriğimizde.
15.01.2024 Yaşam
Bu resimde ilk ne gördüyseniz bastırılmış o duygunuzu ele veriyor!
Bu resimde ilk ne gördüyseniz bastırılmış o duygunuzu ele veriyor! Duygularımızı anlamakta zorlandığımız zamanlar olabilir. Bunu fark edebilmek dünyanın en zor işlerindendir. Kendimize karşı dürüst olmak kısmen zorlayıcı da olsa içten içe bunu biliriz. Bastırdığımız duygular kimi zaman aniden meydana gelen bir olayda, kimi zamanda baktığımız bir tabloda ortaya çıkar.
8.01.2024 Yaşam
Kişiliğiniz hakkında ipucu: Bu testte gördüğünüz ilk görsel en büyük özelliğinizi ele veriyor
Kişiliğiniz hakkında ipucu: Bu testte gördüğünüz ilk görsel en büyük özelliğinizi ele veriyor İnsan Olmanın Psikolojisi adlı kitapta, insanlar kişiliklerine bağlı olarak gördüklerini de o yönde yorumlayabiliyor. Gözleriniz her şeyi görür ancak beyniniz sizin için en önemli olanı seçmektedir. İşte gördüğünüz ilk görselin kişililğiniz hakkında söyledikleri...
7.01.2024 Yaşam
Yılbaşı gizemini çözün: İçinizdeki Sherlock Holmes'ü ortaya çıkaran 5 bilmece
Yılbaşı gizemini çözün: İçinizdeki Sherlock Holmes'ü ortaya çıkaran 5 bilmece Bilmeceler zihin jimnastiği açısından verimli buılmaca türüdür. Cevabı içinde gizlidir ve çoğunlukla da eğlencelidir. Sorular gizem barındırır ve düşünme yeteneğini zorlar. Bilmecelerin çözüm arayışı da genellikle eğlencelidir. İşte içinizdeki dedektifi ortaya çıkarafcak 5 bilmece...
31.12.2023 Yaşam
Zeka testi: Cinayet mi, intihar mı? Görseli çözen FBI ajanı olabilir!
Zeka testi: Cinayet mi, intihar mı? Görseli çözen FBI ajanı olabilir! Bu zeka testini çözen FBI ajanı bile olabilir. Sosyal medyayı kasıp kavuran görselde bir kadının kanlar içerisinde yerde yattığı görülüyor. IQ seviyenizi ölçen testler kadar güçlü olan bu görseli çözmeniz için istediğiniz kadar zamanınız var.
28.12.2023 Yaşam
Zeka testi: Arabanın anahtarını bulduysanız siz bir dahisiniz! Sadece 10 saniyeniz var
Zeka testi: Arabanın anahtarını bulduysanız siz bir dahisiniz! Sadece 10 saniyeniz var Zeka testi diyoruz ancak tek başına zeka testi optik illüzyon testlerinde yetmiyor. Sağlam bir zekanın yanısıra full dikkat ve konsantrasyon da olması gerekiyor. Otomobillerin arasında gizlenmiş aanahtarı bulmanız için sadece 10 saniyeniz var.
25.12.2023 Yaşam
Bu zeka testi çözülemiyor: Resimdeki farklı patates kızartmasını bulmak için 6 saniyeniz var!
Bu zeka testi çözülemiyor: Resimdeki farklı patates kızartmasını bulmak için 6 saniyeniz var! İllüzyon testleriyle ilgili paylaşımlarımız devam ediyor. Görsel zekayı test etmek ve bilişsel yetenekleri ölçmek için kullanılan zeka testlerine mühim olan yeterli zamanda doğru yanıta ulaşabilmek. IQ seviyenizi de gösteren bu optik illüzyon testlerinden bir tanesi de resimdeki farklı patates kızartmasını bulabilmek. Bunun için 6 saniyeniz var.
23.11.2023 Yaşam
İlk bakışta bulabilen henüz çıkmadı! Dikkatini test et...
İlk bakışta bulabilen henüz çıkmadı! Dikkatini test et... Dünyaca ünlü optik illüzyonlu zekâ testlerinden basit ama bir o kadar en eğlenceli olanlardan birisi ile daha karşınızdayız...
23.11.2023 Yaşam
Ne kadar dikkatlisin? 10 saniyede test et...
Ne kadar dikkatlisin? 10 saniyede test et... Bu popüler labirent bulmaca oyununda göreviniz çok basit. Arıyı kovanı ile buluşturun... Bakalım kaç saniyede çözebileceksin...
22.11.2023 Yaşam
Optik yanılsama IQ testi: Resimde yer alan tüm “O” harflerini 7 saniye içerisinde bulabilir misiniz?
Optik yanılsama IQ testi: Resimde yer alan tüm “O” harflerini 7 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Keskin gözlerinizi ve dikkatinizi test edecek resimde kaç tane “O” harfi var adlı optik yanılsama testi ile huzurunuzdayız. Siz de kendinizi test edin...
21.11.2023 Yaşam
Sadece süper dâhiler çözebiliyor! Resimde gizlenmiş muzları 7 saniyede bulmak için en az 130 IQ gerekiyor!
Sadece süper dâhiler çözebiliyor! Resimde gizlenmiş muzları 7 saniyede bulmak için en az 130 IQ gerekiyor! Optik illüzyonlu zekâ testlerinde amaç farklı olan nesneyi ya da nesnelerin içine gizlenmiş şifreleri ayırt etmektir. Farklı olan nesneleri bulmak için keskin gözlere sahip olmak ise yetmiyor. Bu resimdeki 10, 9 ve 8 rakamlarını 7 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor
21.11.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü civciv testi! Siz kaç saniyede görebileceksiniz?
Dünyaca ünlü civciv testi! Siz kaç saniyede görebileceksiniz? Dünyaca ünlü optik illüzyonlu zekâ testinde en çok rağbet gören 'civcivli test' ile karşınızdayız. Hayvanlar aleminin içine gizlenmiş 5 civcivi bakalım kaç saniyede fark edebileceksiniz!
20.11.2023 Gündem
Deniz Arcak'ın zorlu eğitim hayatı! Üniversiteyi 24 yılda bitirmiş
Deniz Arcak'ın zorlu eğitim hayatı! Üniversiteyi 24 yılda bitirmiş Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Deniz Arcak (54), Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Dur Bi Dinle” programına konuk oldu. Küçük yaşlarda kendisine hiperaktivite teşhisi konduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, o yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı.
10.09.2022 Magazin
Türkiye'nin en zeki şehirleri belirlendi! İşte IQ puanları en yüksek kentler...
Türkiye'nin en zeki şehirleri belirlendi! İşte IQ puanları en yüksek kentler... Yapılan zeka testi sonucuna en yüksek IQ ortalamasına sahip şehirler belirlendi. Zekâ seviyelerini merak eden vatandaşların girip çeşitli soruları cevaplandırarak IQ ortalamalarını ölçebileceği sitenin paylaştığı bir liste, sosyal medyada gündem oldu...
25.08.2022 Yaşam
Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı!
Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığının Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı, 1 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.06.2022 Sağlık
Çocuklarda özgül öğrenme bozukluğu belirtileri
Çocuklarda özgül öğrenme bozukluğu belirtileri Özgül öğrenme bozukluğu (ÖÖB), zekası normal ve normalin üzerinde olan bir çocuğun, standart veya iyi eğitim alıyor olmasına rağmen okuma, yazma veya matematik becerilerinde yaşıtlarına ve zekasına göre başarılı olamaması durumu olarak tanımlanır. Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Dr. Öğr. Üyesi Günay Budagova, 1-7 Kasım Özgül Öğrenme Bozukluğu Farkındalık Haftası dolayısıyla hastalığa ilişkin bilgi verdi.
6.11.2021 Sağlık
Annedeki B12 eksikliği bebek beynini olumsuz etkileyebilir
Annedeki B12 eksikliği bebek beynini olumsuz etkileyebilir Çocuklarda beyin gelişimi için dikkat edilmesi gerekenleri anlatan Çocuk Nörolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Tülün Savaş Gürses, “Özellikle annedeki tiroit hormonu sorunları; iyot, folik asit, vitamin B12, esansiyel yağ asitleri ve protein eksiklikleri doğacak bebeklerin beyin gelişimini olumsuz etkileyebilir” dedi.
19.06.2021 Sağlık
Seyircinin iddiaları stüdyodaki herkesi dondurdu!
Seyircinin iddiaları stüdyodaki herkesi dondurdu! Müge Anlı'nın programında işlenen 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümü ile ilgili ortaya atılan iddilara stüdyoyu karıştırdı. Programa bağlanan bir izleyici anne Gülizar Amanet'in çocuklarına şiddet uyguladğını ve para karşılığı ilişkiye girdiğini iddia etti.
23.07.2020 Gündem
BİLSEM 2020 grup tarama sınavı belli oldu mu? 4 ocakta yapılan BİLSEM sınavı ne zaman açıklanır?
BİLSEM 2020 grup tarama sınavı belli oldu mu? 4 ocakta yapılan BİLSEM sınavı ne zaman açıklanır? Özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerini arttırmak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek, eğitimlerini aksatmamasını sağlayan BİLSEM, her sene yapılır. BİLSEM sınavına giren öğrencilerin velileri, gözlerini MEB’e çevirdi. BİLSEM 2020 grup tarama sonuçları heyecanla beklenirken, sık sık BİLSEM 2020 grup tarama sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM sınav sonuçları belli oldu mu? soruluyor. İşte detaylar…
13.01.2020 Eğitim
"Çocuğa uygulanan psikolojik testler gelişimleri için önemli"
"Çocuğa uygulanan psikolojik testler gelişimleri için önemli" Uzman Klinik Psikolog Ayşe Karaaslan, ailelerin çocukları için psikologlara başvurduğunda karşılarına direkt olarak uygulanması gereken testlerin çıkmasının aileleri ilk etapta tedirgin ettiğini belirterek, “Psikolojik destek alırken çocuğa uygulanacak olan testler veya alınan bir takım bilgiler çocuğun gelişim takibi için oldukça önemlidir” dedi
5.12.2019 Sağlık
KPSS karma atama müjdesi!
KPSS karma atama müjdesi! Binlerce kişi bekliyordu iyi haber geldi.Atama ile ilgili duyuruyu Bakan Selçuk Meclis'te yaptı. 2018-2019 KPSS kapsamında karma atamalarla ilgili soruya yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Üç üniversitemizden akademik görüş istedik. Raporlar gelmeye başladı. Çok kısa bir zamanda, bir iki hafta içinde de bu kararı vermiş olacağız. Milli Eğitim Şurası ile ilgili çalışmamız olacak. Hazırlıklar devam ediyor" dedi. Öğretmenlerin güvenlik soruşturmaları ile ilgili de bilgi veren Selçuk, 20 bin öğretmenin içinde bin kadar öğretmenimizle ilgili bazı gecikmeler var. Onları en geç 1-2 hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
16.11.2019 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Zeka Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeka testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.