Psikolojik Test

Psikolojik Test

Son dakika psikolojik test haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikolojik test ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikolojik test haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik Test

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik test gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 psikolojik test haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik test haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeka testi: Cinayet mi, intihar mı? Görseli çözen FBI ajanı olabilir!
Zeka testi: Cinayet mi, intihar mı? Görseli çözen FBI ajanı olabilir! Bu zeka testini çözen FBI ajanı bile olabilir. Sosyal medyayı kasıp kavuran görselde bir kadının kanlar içerisinde yerde yattığı görülüyor. IQ seviyenizi ölçen testler kadar güçlü olan bu görseli çözmeniz için istediğiniz kadar zamanınız var.
28.12.2023 Yaşam
Sadece 5 soruyla özgüven ölçen test: Kendinize ne kadar güveniyorsunuz?
Sadece 5 soruyla özgüven ölçen test: Kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Özgüven bireyin kendine olan inancı, yetenek ve becerilerine olan güvenini ifade eder. Kendine güvenin her insan başkalarının da görüş ve fikirlerini önemser. Özgüvenli olup olmadığınızı ölçen bu 5 soruluk testi geçtiğiniz takdirde siz özgüven sahibi bir insansınız demektir.
25.12.2023 Yaşam
Baskın özelliklerinizi ele veriyor: Resimli kişilik testi! Fotoğrafta gördüğünüz ilk şey baskın karakterinizi ölçüyor!
Baskın özelliklerinizi ele veriyor: Resimli kişilik testi! Fotoğrafta gördüğünüz ilk şey baskın karakterinizi ölçüyor! Kişilik testleri baskın özelliklerini ele veriyor, ortaya çıkarıyor. Şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz yanlarınızı ortaya koyan bu testler sayesinde neyi önemsediğinizi ve nasıl düşündüğünüzü yansıtıyor. Peki fotoğraflarda ilk olarak ne gördünüz?
19.12.2023 Yaşam
Aile testi: Bu resimdeki ailelerden biri gerçek değil! Cevabı 10 saniye bulun
Aile testi: Bu resimdeki ailelerden biri gerçek değil! Cevabı 10 saniye bulun Aile içi ilişkiler karakterimiz üzerinde fazlasıyla etkilidir. Hayatımız boyunca kurduğumuz ilişkilerde hep aileden aldıklarımızı yansıtırız. Bu konuda şanslı olanların yanısıra özgüvensiz ve şüpheci olanlar var ki onlar şanssız olarak addediliyor.
10.12.2023 Yaşam
Demi Burnett otistik olduğunu açıkladı!
Demi Burnett otistik olduğunu açıkladı! 'The Bachelor' adlı reality şovla ünlenen 26 yaşındaki Demi Burnett, psikolojik test yaptırdığını ve test sonucunda otistik olduğunu öğrendiğini açıkladı. Burnett, "Tek istediğim daha kaliteli bir yaşam" ifadelerini kullandı.
21.02.2022 Magazin
"Çocuğa uygulanan psikolojik testler gelişimleri için önemli"
"Çocuğa uygulanan psikolojik testler gelişimleri için önemli" Uzman Klinik Psikolog Ayşe Karaaslan, ailelerin çocukları için psikologlara başvurduğunda karşılarına direkt olarak uygulanması gereken testlerin çıkmasının aileleri ilk etapta tedirgin ettiğini belirterek, “Psikolojik destek alırken çocuğa uygulanacak olan testler veya alınan bir takım bilgiler çocuğun gelişim takibi için oldukça önemlidir” dedi
5.12.2019 Sağlık
İşin sırrı babadaymış
İşin sırrı babadaymış Bebek davranışlarını inceleyen son araştırmaya göre, çocukların ilk üç ayda babalarıyla vakit geçirmesi...
19.07.2012 Yaşam
Meme krizi
Meme krizi İngiltere'de açıklanan resmi bir rapora göre İngilizler vücut şekillerinden memnun değil ve...
31.05.2012 Dünya
Her 5 kadından biri yaşıyor
Her 5 kadından biri yaşıyor Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Özkan Güler..
29.11.2011 Sağlık
Günde 10 bin hasta muayene edilecek
Günde 10 bin hasta muayene edilecek İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Türkiye’nin en büyük devlet hastanesi Pendik’te hizmete açıldı
1.05.2011 Yaşam
İş garantili Meslek Yüksek Okulu
İş garantili Meslek Yüksek Okulu Kapadokya Meslek Yüksekokulu’na kaydolan öğrenciler mezun olur olmaz THY bünyesine katılıyor
29.09.2021 Gündem
Haftada kaç defa Kuran okursunuz?
Haftada kaç defa Kuran okursunuz? Dışişleri Bakanlığı'nın Hukuk Müşavirliği sınavında adaylara ahiret soruları soruldu
29.09.2021 Gündem
UZMAN GÖRÜŞÜ
UZMAN GÖRÜŞÜ Arif Verimli Psikiyatr-Yeditepe Üniversitesi :Ağır gidiyorum diye silahlarıyla tehdit ettilerBu olayın asla küçümsenmemesi, münferit olarak değerlendirilmemesi gerekir...
7.08.2008 Arşiv
Sigara dumanı, bitkiyi bile bodur bıraktı
Sigara dumanı, bitkiyi bile bodur bıraktı Trabzon Özel Alparslan Fen Lisesi öğrencilerinden Hüseyin Doğukan Karaduman ve Kerem Aydın, fiberoptik kablonun aydınlatmada kullanılması halinde, enerji tüketiminde yüzde 50 tasarruf sağlanacağını belirtti
29.09.2021 Gündem
Ne altın, ne dolar, ne euro... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Öyle bir prim yaptı ki...
Ne altın, ne dolar, ne euro... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Öyle bir prim yaptı ki... Finansal araçların yılbaşından bu yana getirileri netleşmeye başladı. Borsa, altın, döviz arasında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Son dönemde özellikle altın fiyatları rekor seviyeleri test ettikten sonra sert düşüş göstermişti. Borsa ise psikolojik sınır olan 10 bin puana emin adımlarla ilerliyor. Peki altın ve borsa için tahminler neler? Ekonomist Hikmet Baydar, ‘altın için son derece önemli’ diyerek rakam verdi. İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Altın fiyatlarında sabaha karşı yeni rekor! Tarihi rekor için 2024 yılı işaret edildi
Altın fiyatlarında sabaha karşı yeni rekor! Tarihi rekor için 2024 yılı işaret edildi Altın gram fiyatı yılın son çeyreğinde test ettiği seviyelerle rekorlar silsilesine imza attı. Altın fiyatları tarafındaki yükseliş trendi devam ediyor. Ons altın psikolojik direnci olan 2000 dolar üzerine yerleşti. Altın gram fiyatı ons tarafından bulduğu destekle fiyatlandı. Yılın son günlerinde ise '2024 yılında gram altın yeni rekorlar görecek mi' sorusu yanıt aramaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş '2250 TL' seviyesine dikkat çekerek altın yorumlarında bulundu. İşte piyasadaki fiyatlamalarda öne çıkanlar...
27.12.2023 Ekonomi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023 Dünya
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu Gaziantep'te Şehit Ferhat Gözen İlkokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Enis Tataroğlu (45), 10 yaşında okuduğu Almanca masal kitabından etkilenerek, dil öğrenmeye başladı. 35 yılda 44 dil öğrenen Tataroğlu, ''Şu anda bildiğim dillerin bazılarını sayacak olursam İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, eski Yugoslavya'nın dilleri, Hırvatça, Sırpça, Boşnakça, Rusça, Yunanca, Latince, Japonca, Ermenice, Farsça, İbranice gibi diller yer alıyor. Bana inanmayanlar gelip çeviri programları ile test edebilirler'' dedi.
24.10.2023 Yaşam
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
TPAO Genel Müdürü Bilgin: Doğal gaz, mayıs ayı başında tüm sisteme verilecek
TPAO Genel Müdürü Bilgin: Doğal gaz, mayıs ayı başında tüm sisteme verilecek TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, doğal gazın evlerde kullanılacağı net tarihin mayıs ayının ilk haftası olduğu belirterek, “Mayıs'ın ilk yarısında düşünülüyor. Yine seçimle ilişkilendirilecek ama öyle değil” dedi. 
14.04.2023 Gündem
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023 Diğer Sporlar
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum
Atlantik'i geçen ilk Türk kadın Başak Mireli: Çok gururluyum Deniz tutkusu nedeniyle 20 yıllık kariyerinden vazgeçen Başak Mireli, Atlantik Okyanusu'nu yelkenli tekneyle tek başına geçen ilk Türk kadın oldu. 24 günde tamamladığı yolculuğunu ve duygularını DHA’ya anlatan Mireli, “Parkur Yeşil Burun Adaları’ndan başladı ve Karayip Adaları’na ulaştım. Güney’e inerek yay çizdiğim için 2 bin 345 mil yaptım. Düşündüğüm kadar kolay olmadı. Biraz da stresliydi. Ama günün sonunda mutlu sonla bittiği için çok gururluyum” dedi.
18.01.2023 Yaşam
MİT personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MİT lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alıyor! İşte başvuru şartları ve MİT genel başvuru sayfası!
MİT personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MİT lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alıyor! İşte başvuru şartları ve MİT genel başvuru sayfası! Millî İstihbarat Teşkilâtı (MİT) personel alımı ilanları yayınlandı. MİT bünyesinde çeşitli beceri ve kabiliyetlere sahip istihbarat uzmanları; dünya dillerinde yetkin dil uzmanları; sinyal ve görüntü analizi, coğrafi bilgi sistemleri, yazılım ve donanım, ağ güvenliği dahil olmak üzere farklı alanlarda uzman mühendisler; tesis, bina ve araçlarımızın emniyetini sağlayan koruma ve emniyet memurları gibi birçok sahada faaliyet gösteren personel istihdam edecek. Peki, MİT personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MİT personel alımı başvurusu nereden yapılır? İşte Güncel MİT personel alımı ilanları ve MİT Kariyer Sayfası!
24.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik Test ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik test haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.