Sadece 3 baykuşun olduğu bu zeka testini çözerek yüksek dikkati yeteneğinizi kanıtlayın!
Sadece 3 baykuşun olduğu bu zeka testini çözerek yüksek dikkati yeteneğinizi kanıtlayın! Optik illüzyonlardan bazıları dünya çapında ses getirir. İnsan zihnini ve dikkatini zorlayan bu zeka testi bulamacalarında önemli olan algıyı seçiçi olarak kullanabilmektir. Resime gizlenmiş 3 baykuşu bulabilen ve testi çözebilenler yüksek performansa ve dikkate sahip olabilirler mi?
26.04.2024 Yaşam
Dikkat ölçen test: Farklı olanı 5 saniyede bulan dahi sayılıyor!
Dikkat ölçen test: Farklı olanı 5 saniyede bulan dahi sayılıyor! Görseller içerisinde farklı olanı bulmak için 5 saniyeniz var? Dikkat ölçen ve gözlem becerinize meydan okuyan bu test sizi epey zorlayacak. İşte, sizin için gözlem becerinizi test eden 10 bulmaca!
12.02.2024 Magazin
Kedi testi: Bu bulmacadaki 15 kediyi 10 saniyede bulmak göz istiyor!
Kedi testi: Bu bulmacadaki 15 kediyi 10 saniyede bulmak göz istiyor! Görsel zekayı zorlayan bu testte saklanmış 15 kediyi bulabilir misiniz? Bu eğlenceli deneyimde kedileri hızlı bir şekilde bulamak için dikkatinizi vermeniz gerekiyor.
22.01.2024 Yaşam
Beyniniz ne durumda: Bu test beyninizin kapasitesini ölçüyor!
Beyniniz ne durumda: Bu test beyninizin kapasitesini ölçüyor! Beynimizin nasıl çalıştığını gösteren çeşitli testler arasında MMSE ve MoCA yer alır. Bunlar en popülerleri olsa da görsel testler de bu işlevi rahatlıkla görüyor. İşte beynin durumunu kontrol eden iki görsel, iki test...
18.01.2024 Yaşam