Ytü

Ytü

Son dakika YTÜ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YTÜ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YTÜ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ytü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ytü gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 ytü haberi bulunmuştur. Tüm ytü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı!
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı! Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki bazı öğrenciler, Peygamber Efendimize hareket ettiği iddiasıyla YTÜ Öğretim Üyesi Uğur Kutay’ı hedef aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Kutay ne dedi, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Kutay kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, Peygamberimize hakaret mi etti? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.12.2022 Gündem
Bayram Ali Ersoy kimdir? ÖSYM Başkanı kim oldu? İşte Bayram Ali Ersoy geçmişi ve kariyeri...
Bayram Ali Ersoy kimdir? ÖSYM Başkanı kim oldu? İşte Bayram Ali Ersoy geçmişi ve kariyeri... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'na Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı. Prof. Dr. Ersoy'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un geçmişi ve kariyeri...
3.08.2022 Gündem
YTÜ Yıldız Teknoparktan 3 milyar dolarlık ihracat hedefi
YTÜ Yıldız Teknoparktan 3 milyar dolarlık ihracat hedefi Girişimcileri ve yatırımcıları destekleyen altyapısı ile 1 milyar dolarlık Ar-Ge ihracat rakamına ulaşan YTÜ Yıldız Teknopark’ın 2025 yılı hedeflerini açıklayan YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman, “Hedefimiz en kısa sürede ihracat rakamını 3 milyar dolar seviyesine çıkarmak” dedi.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
3 üniversiteden biyoteknoloji alanında iş birliği
3 üniversiteden biyoteknoloji alanında iş birliği YTÜ, İÜ-Cerrahpaşa ve Marmara Üniversitesi arasında yapılan iş birliği kapsamında, yapay zeka teknolojileri, doku mühendisliği, insan ve hayvan moleküler biyoloji ve genetiği gibi alanlarda ortak Ar-Ge faaliyetleri gerçekleştirilecek.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor Lütfü Kaplanoğlu'nun Kodlar/Codes Sergisi Mehmet Emin Kahraman’ın küratörlüğünde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam binasında açılıyor. Sergi aynı zamanda Türkiye'nin ilk uluslar arası online sanat platformu olan Mekartprojects bünyesinde online olarak da izlenebilecek.
8.04.2021 Kültür Sanat
Tercihler için önemli ipuçları-1
Tercihler için önemli ipuçları-1 Öğrencilerin tercih listelerini oluştururken sıklıkla yaşadıkları sorun, seçecekleri yükseköğrenim programlarını nasıl sıralayacaklarıyla ilgili oluyor...
13.07.2017 Eğitim
SAT’çılara hayalet denizaltı!
SAT’çılara hayalet denizaltı! YTÜ, SAT komandoları için 4 kişilik denizaltı intikal aracı (SDV) üretecek. TSK, proje için elindeki mini İtalyan denizaltısının prototipini üniversiteye hibe etti.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün YTÜ yapılanması iddianamesi tamamlandı
FETÖ'nün YTÜ yapılanması iddianamesi tamamlandı FETÖ'nün Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki akademik yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianamede, 21'i tutuklu 83 öğretim görevlisi hakkında, "Terör örgütüne üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
29.09.2021 Gündem
YTÜ'de 5'i profesör 7 akademisyene FETÖ tutuklaması
YTÜ'de 5'i profesör 7 akademisyene FETÖ tutuklaması İstanbul'da FETÖ/PDY'nin YTÜ'deki yapılanmasına ilişkin gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.
29.09.2021 Gündem
YTÜ'de gözaltına alınan 30 akademisyen adliyeye sevk edildi
YTÜ'de gözaltına alınan 30 akademisyen adliyeye sevk edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) akademik yapılanmasına yönelik Yıldız Teknik Üniversitesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 şüpheli akademisyen adliyeye sevk edildi.
5.12.2016 Yaşam
YTÜ’de FETÖ operasyonu: 103 akademisyene gözaltı
YTÜ’de FETÖ operasyonu: 103 akademisyene gözaltı YTÜ’deki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada 103 öğretim üyesi hakkında gözaltı kararı verildi, dün 76 kişi yakalandı
29.09.2021 Gündem
Boğaziçi'nde Barbarosoğlu'na rekor oy
Boğaziçi'nde Barbarosoğlu'na rekor oy Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan Rektör seçiminde Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu oyların yüzde 86’sını alarak, Boğaziçi Üniversitesi tarihinde en yüksek oyu alan Rektör adayı oldu.
29.09.2021 Gündem
Yerli Formula Aracı'nı denedi
Yerli Formula Aracı'nı denedi Yıldız Teknik Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri (MAKTEK) tarafından organize edilen "Otomotiv Teknolojileri 16" etkinliği, YTÜ Beşiktaş Kampüsü Oditoryum'da gerçekleştirildi.
28.03.2016 Formula 1
Tercihleri yaparken  başarı sırasını kullanın
Tercihleri yaparken başarı sırasını kullanın Bu yazı için biraz bekledim, acele etmedim, biraz farklı olsun istedim...
11.07.2015 Eğitim
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İHA eğitimi
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İHA eğitimi Havadan görüntü almak için kullanılan drone cihazlarının Türkiye'deki kullanıcılarına eğitim verildi. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa'daki kampüsünde düzenlenen ve 100'ün üzerinde kullanıcının katıldığı seminerde teorik eğitimin ardından, drone (İHA) uçularak pratik eğitim de verildi.
24.06.2015 Yaşam
1 TL ile Edirne'den Kars'a...
1 TL ile Edirne'den Kars'a... Yıldız Teknik Üniversitesi'nin elektriklisi İstanbul Shell Eco-marathon'da yarışmak için Rotterdam'a gidiyor! 1 TL'lik enerji ile Edirne'den Kars'a yaklaşık bin 600 kilometrelik yol kat etmeyi hedefleyen araç, yeni tasarımı ve teknik özellikleri ile ilk kez görücüye çıkacak...
27.04.2015 Bilim ve Teknoloji
YTÜ öğrencileri elektrikli araçları WIN'ı tanıttı
YTÜ öğrencileri elektrikli araçları WIN'ı tanıttı Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından tasarlanan ve elektrikle çalışan geleceğin otomobili İstanbul, Otomasyon Fuarı'nda teknoloji meraklıları ile buluştu
20.03.2015 Bilim ve Teknoloji
İnşaat sektörü buluşuyor
İnşaat sektörü buluşuyor Civil İstanbul 15’ etkinliği, YTÜ Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 4-5-6 Mart tarihleri arasında yapılacak.
16.02.2015 Arşiv
YTÜ'den Ali Dumankaya'ya ödül!
YTÜ'den Ali Dumankaya'ya ödül! Yıldız Teknik Üniversitesi’nden DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’ya ödül
30.09.2014 Arşiv
Tecrübenin süzgecinden geçen ipuçlar...
Tecrübenin süzgecinden geçen ipuçlar... Bir iki gün geçsin istedim, sorularınız netleşsin, fikirler birbiriyle çarpışsın, biraz da aklınız karışsın istedim ki, böylelikle söyleyeceklerim ilaç gibi gelsin...
8.07.2014 Eğitim
'Acun içimizden biri'
'Acun içimizden biri' Yılın Yıldızları ödülleri sahiplerini buldu.
10.01.2014 Magazin
'Yılın Yıldızları' seçiliyor
'Yılın Yıldızları' seçiliyor 'Yılın Yıldızları' ödülleri bu yıl 12'nci kez sahiplerini bulacak.
3.01.2014 Kültür Sanat
Yıldız Teknik'te korkutan patlama!
Yıldız Teknik'te korkutan patlama! Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampusü’nde bulunan Teknokent’te bu sabaha karşı bir patlama meydana geldi...
29.09.2021 Gündem
Falez depremi kapıda!
Falez depremi kapıda! Yıldız Teknik Üniversitesi'nden korkutan uyarı
29.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan anneliği anlatacak
Emine Erdoğan anneliği anlatacak Annelik konusunda ders verecek”
25.11.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ytü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ytü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.