Yılbaşı Çiçeği

Yılbaşı Çiçeği

Son dakika Yılbaşı çiçeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılbaşı çiçeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılbaşı çiçeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı Çiçeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı çiçeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 yılbaşı çiçeği haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı çiçeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşında neden kokina alınır? Yılbaşı çiçeği kokinanın anlamı nedir, kokina nasıl yapılır? Kokina’nın hikayesi…
Yılbaşında neden kokina alınır? Yılbaşı çiçeği kokinanın anlamı nedir, kokina nasıl yapılır? Kokina’nın hikayesi… Yeni yıl hazırlıkları devam ederken, tezgahları kokinalarla dolu olan çiçekçilerin mesaileri de devam ediyor. Yılbaşı çiçeği kırmızı tomurcuklu kokina her yıl yılbaşında yurttaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki, kokina nedir, yılbaşında neden kokina alınır? Yılbaşı çiçeği kokina almanın anlamı…
28.12.2023 Gündem
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep Yılbaşının simgelerinden biri haline gelen, şans ve bereket getirdiğine inanılan kokina çiçekleri, yoğun ilgi görüyor. Özellikle sosyal medya ile popülerliği artan kokina çiçeğine ilişkin İzmir Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Kazım Kış, "Şu an fiyatlar, 125 ile 150 TL arasında değişiyor. Ancak ürün azaldıkça fiyatlar, 200-250 TL'ye çıkabilir. Kokina çiçeği, karaborsaya düşebilir" dedi.
25.12.2023 Gündem
Kokina suya konar mı? Yılbaşı çiçeği kokina hikayesi ve bakımı hakkında merak edilenler…
Kokina suya konar mı? Yılbaşı çiçeği kokina hikayesi ve bakımı hakkında merak edilenler… Yılbaşının simgelerinden biri olan, 'yılbaşı çiçeği' olarak da bilinen kokina, yeni yıl öncesi evleri süslemeye başladı. Bu süreçte kokonayla ilgili en çok merak edilen ise bakımı, yetişme koşulları oluyor. Peki, Kokina suya konar mı? Yılbaşı çiçeği bakımı nasıl yapılır, hikayesi nedir?
18.12.2021 Gündem
25 liradan satılıyor! Ev sahibi olmak için akın ediyorlar
25 liradan satılıyor! Ev sahibi olmak için akın ediyorlar Ev sahibi olmak isteyenler çiçekçilere koştu! 25 liradan satılıyor, yılbaşında talep yağıyor. Halk şans getirdiği inanılan ’kokina’ çiçeğine umut bağladı. Birçok vatandaş ev sahibi olmak hayâliyle yılbaşı çiçeği satan çiçekçilere akın etti.
11.12.2021 Gündem
25 liraya ev sahibi olmak için çiçekçiye akın ediyorlar
25 liraya ev sahibi olmak için çiçekçiye akın ediyorlar Halk arasında yılbaşı çiçeği olarak bilinen, bir diğer adı ise "kokina" olan çiçeğin şans getirdiğine inanılıyor. Birçok vatandaş ev sahibi olmak hayâliyle kokinanın demedini 25 liraya alıyor.
11.12.2021 Vatan TV
Yılbaşı çiçeği 'kokina'ya yoğun talep
Yılbaşı çiçeği 'kokina'ya yoğun talep Yılbaşı çiçeği kırmızı tomurcuklu kokina, bu yıl her zamankinden daha fazla talep gördü. Şans getirdiği varsayılan kokina satın alanlar, eğer çiçeğin kırmızı rengi bir yıl boyunca solmazsa ev veya araba sahibi olacağına inanıyor.
31.12.2020 Yaşam
Yılbaşı çiçeği kokinaya büyük talep! Toplanma serüveni 3 ay önce başlıyor
Yılbaşı çiçeği kokinaya büyük talep! Toplanma serüveni 3 ay önce başlıyor Yılbaşının vazgeçilmezi arasında olan kokina çiçeği tezgahlarındaki yerini almaya başladı...
21.12.2020 Ekonomi
Kokina çiçekleri yılbaşı için raflardaki yerini aldı! Fiyatı iki kat arttı
Kokina çiçekleri yılbaşı için raflardaki yerini aldı! Fiyatı iki kat arttı Yılbaşının sembol çiçeği olarak görülen kokina, rafları süslemeye başladı. Çiçekçiler, kokina fiyatlarının geçtiğimiz yıla göre iki kat artarak 50 TL’den satıldığını söyledi.
17.12.2022 Ekonomi
Yılbaşı gecesi ölüm partisi! 100 liralık katil
Yılbaşı gecesi ölüm partisi! 100 liralık katil Genç diş hekimi Betül Karaayvaz, yeni yılı arkadaşlarıyla coşku içinde karşılamak istemişti. Müzik, dans, kahkahalar... Katıldığı ev partisinde çok eğleniyorlardı. Ta ki, bir arkadaşı 100 liraya aldığı uyuşturucuyu ortaya koyana kadar... Ölüm partisine katılanlardan A.Ş. yaşananları anlattı.
5.01.2020 Yaşam
Bebeğiyle yılbaşı pozu verdi
Bebeğiyle yılbaşı pozu verdi Oyuncu sunucu ve sunucu Alp Kırşan, yeni dünyaya gelen bebeği ve ailesiyle bir arada olduğu kareyi Instagram'dan paylaşarak herkesin yeni yılını kutladı.
2.01.2016 Magazin
Parti şıklığı
Parti şıklığı Minimalist moda anlayışını terk ettiğimiz bugünlerde başlayan partilerde, heyecan verici bir görüntü ve şıklıkla dikkat çekmeniz için yapmanız gerekenler...
27.11.2015 Arşiv
Yeni yıla The Marmara Taksim’de “Merhaba” deyin
Yeni yıla The Marmara Taksim’de “Merhaba” deyin Yeni yıla şehrin başdöndüren coşkusuyla The Marmara Taksim’de “Merhaba” deyin
23.12.2014 Arşiv
Yılbaşı hediyesine karar veremeyenler!
Yılbaşı hediyesine karar veremeyenler! Sevdiklerinize özel hediye paketi
27.12.2012 Yaşam
“Davet vermek için neden aramam”
“Davet vermek için neden aramam” En samimi sofralar pazar brunchlarıdır
4.06.2011 Arşiv
İstanbul'da 8 gün elektrik yok
İstanbul'da 8 gün elektrik yok İstanbul'da bazı ilçelerinde yarın ile 1-8 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
30.07.2010 Yaşam
Evlilik sözü verdi
Evlilik sözü verdi Tolgahan, 27 yaşındaki sevgilisine doğum günü partisi yaptı
30.12.2009 Magazin
İnadına yılbaşı, inadına albüm!
İnadına yılbaşı, inadına albüm! Fark etmişsinizdir arkadaşlar, “Albüm”ün ortadan kalkmakta olduğu bir devri yaşıyoruz
26.12.2008 Arşiv
Yeni yılın en gözde parfümleri
Yeni yılın en gözde parfümleri Yılbaşı yaklaşırken hediye zamanı da gelip çattı. Önde gelen kozmetik firmaları parfüm, duş jeli vücut losyonu gibi ürünlerinden hazırladıkları setlerini cazip fiyat ve seçeneklerle müşterilerinin beğenisine sunmaya başladı. Yılbaşı hediye alışverişine çıkmadan önce bir göz atın
7.12.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Çiçeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı çiçeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.