Gazete Vatan Logo

Yeni yılın en gözde parfümleri

Yılbaşı yaklaşırken hediye zamanı da gelip çattı. Önde gelen kozmetik firmaları parfüm, duş jeli vücut losyonu gibi ürünlerinden hazırladıkları setlerini cazip fiyat ve seçeneklerle müşterilerinin beğenisine sunmaya başladı. Yılbaşı hediye alışverişine çıkmadan önce bir göz atın

Versace’den sadece erkeklere özel bir koku
Lüksü seven ve modayı takip edenlerin markası Versace, hayatın her anından zevk almasını bilen erkeklere Versace Man Eau Fraiche’i sunuyor. Erkek parfümlerinin klasik içeriklerinin sıradışı notalarla tazelenmesi sonucu, ortaya şaşırtıcı derecede ferah ve yeni bir koku armonisi çıkıyor. Hindistan’da yetişen Carambola’nın geleneklere aykırı kişiliği; beyaz limonun gelenekselliği ve gül ağacının asaletiyle tezat oluşturuyor. Sedir yaprakları, tarhun ve adaçayı ise erkeksiliği vurgularken; firavun inciri ağacı, amber ve misk parfüme karşı konulamaz bir çekicilik katıyor. 50 ml’lik ve 100 ml’lik şişelerde sunulan parfümün fiyatları 100.50 YTL ve 139 YTL.

Elite Model Attitude ile top modeller gibi kokun!
Moda ve güzellik deyince ilk akla gelen isimlerden Elite, top modellerine cazibe katan “Elite Model Attitude” parfümünü tüm genç kız ve erkeklere sunuyor. Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Karen Mulder, Linda Evangelista gibi dünyaca ünlü top modelleri model dünyasına kazandıran Elite Model Look Güzellik Yarışması’ndan ilham alan parfüm, kullanıcılarına kendilerini bir top model gibi hissettiriyor. Universal Brands Group tarafından Fransa’dan ithal edilen Elite Model Attiude; içeriğinde yer alan meyve notalarının ışıltıları, amber ağacı ve bonbon kokularının okşayıcı birlikteliği ile içinizdeki yıldızı ortaya çıkarıyor. Elite Model Attitude Erkek ise anason ve bergamut kombinasyonu ile ferahlık veriyor.

İhtişamdan gelen çekicilik TousTouch’ta
Kozmetik dünyasının ünlü ismi Sevil Parfümeri’nin yakında piyasaya çıkaracağı Tous Touch parfümü, ihtişamı seven kadınları cezbediyor. Deri, kristal, altın ve esans dörtlüsünün birleşiminden oluşan ürünün kutusu adeta bir külçe altını andırıyor. Kahverengi kesesi parfümü çantalarında taşıyan bayanlara kolaylık sağlıyor. Parfümün formülünde zambak, gardenya, tatlı zeytin, yasemin, vanilya frambuaz ve badem bulunuyor.

Te-Ha’dan birbirinden şık yılbaşı paketleri
Te-Ha Kozmetik tarafından Türkiye’ye getirilen ünlü markaların yılbaşı paketleri, hediye konusunda zor karar verenlere yardımcı oluyor. Dış görünümlerinin şıklığıyla vereceğiniz insanın hemen gönlünü alacak ürünlerin fiyatları şöyle:
Parfüm, duş jeli ve vücut losyonundan oluşan Burberry Brit: 145 YTL
Parfüm ve vücut maskesinden oluşan Givenchy set: 155 YTL
Çok şık bir sepette, şirin bir yaka iğnesi ile sunulan Lolita Lempicka Women: 125 YTL.

Paris’ten mesajınız var
Azzaro Paris’ten Visit For Women Vanity Paketi: Vücut Losyonu, parfüm ve çok çekici kırmızı bir çantadan oluşan setin fiyatı 134 YTL.
Thierry Mugler’dan Alien2006 Seti: Parfüm, duş jeli ve vücut losyonundan oluşan setin fiyatı 109 YTL.

Erkeklere özel bir seri
Paco Rabanne’ın Black XS serisinin 100 ml’lik eau de toilette’i ve 150 ml’lik duş jeli 108.50 YTL.

Erkeklere özel bir seri
Paco Rabanne’ın Black XS serisinin 100 ml’lik eau de toilette’i ve 150 ml’lik duş jeli 108.50 YTL.

One ile kadın ve erkek tek şişede
Değişen zamanın tüm özelliklerini yansıtan Calvin Klein one, parfüm dünyasının kurallarına meydan okuyor. Hem kadın hem de erkeğin kullanabileceği cK one, üç temel ilkeyi yansıtıyor: bireysellik, bütünlük, seksilik. Bergamut, ananas ve papayanın tepe notalarını olurtuduğu parfümün kalıcılığını, yaseminden üretilen özel bir formül sağlıyor. Ayrıca menekşe ve gül içeren ürünün şişesi de kendisi gibi doğal ve sade. Kadına ve erkeğe seslenecek şekilde hazırlanan tasarımında geri dönüşümlü cam ve alüminyum kullanılıyor.

En havalı koku Paris Hilton’dan
Universal Brands Group tarafından Türkiye’ye getirilen Paris Hilton Parfüm, kullanıcılarına şık ve baş döndürücü, hem gündüz hem de geceye hitap eden özel bir parfüm sunuyor. Havalı ve parlak bu kokunun üst noktalarında çok hafif bir harenin yanı sıra müge çiçeği ve bir tutam ıslak buharı ile çevrelenmiş hoş donmuş elma ve sulu şeftali nektarı zerreleri bulunuyor. Sprey parfümün sunumu, hafif, genç elementlerle klasik sofistikeliği birleştiriyor. Pembe, Paris’in en sevdiği renk. Uzun ve sütun şeklindeki şişede vurgular, Paris’in siluetini andıran kıvrımlarla yapılmış.
50 mililitrelik şişe: 62 YTL, 100ml’lik şişe: 78 YTL


Haberin Devamı