Yasadışı Dinleme

Yasadışı Dinleme

Son dakika yasadışı dinleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasadışı dinleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasadışı dinleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasadışı Dinleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasadışı dinleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 yasadışı dinleme haberi bulunmuştur. Tüm yasadışı dinleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Finans dünyasını sarsan sır ölüm! Uykusunda hayatını kaybetti, tüyler ürperten iddia
Finans dünyasını sarsan sır ölüm! Uykusunda hayatını kaybetti, tüyler ürperten iddia 30 yaşındaki Amber Group'un kurucu ortağı Tiantian Kullander hayatını kaybetti. Finans dünyası bu ölümle adeta sarsıldı. Gece uykusunda hayatını kaybeden Kullander hakkında çeşitli iddialar ortaya atılsa da ölüm sebebi şu anda büyük bir sır...
28.11.2022 Dünya
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı Yunanistan’da, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) önemli isimlerin cep telefonlarına "Predator" adlı casus yazılım yerleştirildiği ve yasadışı şekilde dinlediği yönündeki isimlere yenileri eklendi.
27.11.2022 Dünya
FETÖ, Ankara'nın göbeğinde istihbarat ofisi açmış!
FETÖ, Ankara'nın göbeğinde istihbarat ofisi açmış! Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) vatandaşların istihbarat bilgilerini temin edip kullandığı gizli bir teknik ofis açtığı ortaya çıktı.
2.01.2020 Yaşam
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
Kumpas hâkiminin masrafları FETÖ’den
Kumpas hâkiminin masrafları FETÖ’den ABD’deki kumpas davasına bakan hâkim Richard Berman’ın İstanbul’da 2014’te katıldığı sempozyumu, FETÖ’nün finanse ettiği belgelendi. Berman ve katılımcıların kaldığı otele 264 bin 869 TL ödendiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ Tarkan'ı da dinlemiş
FETÖ Tarkan'ı da dinlemiş Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık bugünkü yazısında Fetullahçı Terör Örgütü'nün megastar Tarkan'ı 15 ay boyunca dinlediğini iddia etti.
17.11.2017 Magazin
ÖGG’ler Türkiye’yi vurabilir
ÖGG’ler Türkiye’yi vurabilir 15 Temmuz’daki hain kalkışma sonrası asker, polis ve yargıda büyük temizlik yapıldı, ancak onlara hiç dokunulmadı. Uzmanlar uyarıyor: Önemli kurumlar Pensilvanya’dan izlenebilir hatta ÖGG’ler Türkiye’yi vurabilir.
29.09.2021 Gündem
Çilem'in avukatı FETÖ'den tutuklandı
Çilem'in avukatı FETÖ'den tutuklandı Adana'da eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u tabancayla vurarak öldürmekten 15 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra 50 bin lira kefaletle serbest bırakılan 24 yaşındaki Çilem Doğan'ın avukatı İsa Ayanoğlu da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapmasında tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Fuat Avni bu masadaydı
Fuat Avni bu masadaydı FETÖ’cülerin twitter hesabı Fuat Avni'yi kullanan Aydoğan Vatandaş Türkiye’de bulunduğu sırada, FETÖ’ye yönelik ilk darbe olan 22 Temmuz operasyonunu bu masada oturarak deşifre etti. Vatandaş, internete bağlanırken oturduğu wi-fi bağlantısını veya GSM internetini kullanmak yerine günlük 20 TL’ye aldığı seyyar Wi-Fi hizmeti kullandı.
29.09.2021 Gündem
Kalın, New York Times'a yazdı: Darbe lideri hesap vermeli
Kalın, New York Times'a yazdı: Darbe lideri hesap vermeli Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, New York Times'a yazdığı makalede, Fethullah Gülen'in iadesine ilişkin "ABD, bu adamın ABD yasalarını sömürerek Türkiye’de adil ve yasalara uygun bir şekilde hesap vermekten kaçmasına müsaade etmemeli" ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Yasa dışı dinleme davasında 20 sanık tahliye edildi
Yasa dışı dinleme davasında 20 sanık tahliye edildi Yasadışı dinleme yaptıkları iddiasıyla 23'ü tutuklu 143 kişinin yargılandığı "22 Temmuz davası"nda 20 tutuklu sanık tahliye edildi
29.09.2021 Gündem
41 telekulakçı polis kayıplara karıştı
41 telekulakçı polis kayıplara karıştı Ankara Savcılığı'nın ünlülerin yasadışı dinlenmesi ile ilgili yürüttüğü soruşturmada şüpheli 41 istihbaratçı hakkında yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Siyasi casuslukla suçlanıyorlar
Siyasi casuslukla suçlanıyorlar Adana ve Hatay’da MİT TIR’larının durdurulmasıyla ilgili soruşturmada ifade veren iki general ve bir albay tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Emniyeti’nde deprem!
İstanbul Emniyeti’nde deprem! İstanbul Emniyeti’nde operasyonel şubelerde köklü değişiklik yapıldı. İstihbarat Şube Müdürü Edip Vural görevden alınırken yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Serdar Ali Sekkin getirildi. Mali, Kaçakçılık, Organize, Trafik ve Personel Şube’ye de yeni müdürler atandı.
29.09.2021 Gündem
‘Cinsel konuşmalara casusluk süsü verildi’
‘Cinsel konuşmalara casusluk süsü verildi’ Paralel Yapı soruşturmasında yeni iddialar...
29.09.2021 Gündem
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme! Siyasetçi, bürokrat, işadamı ve çok sayıda ünlü kişinin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili eski emniyet görevlileriyle ilgili dava açılırken, yargı ayağıyla ilgili de adım atıldı. HSYK 100 hakimle ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
'İş adamından mankenine hepsi mağdur'
'İş adamından mankenine hepsi mağdur' 'Paralel Devlet Yapılanması İddianamesi'nde 57 ünlü
29.09.2021 Gündem
Silivri Cezaevi'nde hangi parti birinci?
Silivri Cezaevi'nde hangi parti birinci? Pazar günü yapılan seçimlerde cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlüler de oy kullandı. Silivri Cezaevi'ndeki oyların yüzde 62'sini HDP aldı, ikinci parti ise AK Parti oldu. 2011'in birincisi CHP olmuştu.
29.09.2021 Gündem
Van'da 6 polise tahliye
Van'da 6 polise tahliye Yasadışı dinleme iddiasıyla Van merkezli 9 ilde yapılan operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 12 polisten 6'sı avukatların yaptığı itiraz sonrası 1'inci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tahliye edildi
29.09.2021 Gündem
Van'da yasa dışı dinleme operasyonu
Van'da yasa dışı dinleme operasyonu Yasadışı dinleme iddialarıyla ilgili Van merkezli 9 ilde başlatılan operasyon kapsamında 17 polis gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Beş polis için tutuklama kararı
Beş polis için tutuklama kararı Sivas’ta ’yasadışı dinleme’ iddialarına yönelik 13 Mart’ta 18 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ancak mahkeme tarafından serbest bırakılan 5 polis için, savcılığın yaptığı itiraz üzerine tutuklama kararı çıktı...
29.09.2021 Gündem
O binbaşı görevden alındı!
O binbaşı görevden alındı! Siirt Jandarma Komutan Yardımcısı Binbaşı Erdal Müniroğlu 'paralel yapıya destek mesajları attı' iddiası sonrası görevden alındı. Müniroğlu'nun, kendisine ait olduğu öne sürülen sosyal medya hesabından Fethullah Gülen'in bedduasına atfen, 'Hocanın bedduasına şimdi derinden amin diyorum' diye yazdığı iddia edildi.
24.03.2015 Yaşam
Duvarlar ondan sorulur: Banksy
Duvarlar ondan sorulur: Banksy Ne kimliği belli, ne de nasıl bu kadar gizli resim yaptığı...
28.02.2015 Arşiv
Bolu'da yasa dışı dinleme operasyonu
Bolu'da yasa dışı dinleme operasyonu Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı dinlemelerle ilgili operasyon düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Altı ilde ‘paralel’ operasyonu
Altı ilde ‘paralel’ operasyonu Emniyet teşkilatında ‘paralel yapı’ kurulduğu iddiasıyla düzenlenen operasyonlara, Siirt merkezli 6 ilde yapılan operasyon eklendi 11 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasadışı Dinleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasadışı dinleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.