Yarış Atı

Yarış Atı

Son dakika yarış atı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarış atı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarış atı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarış Atı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarış atı gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 yarış atı haberi bulunmuştur. Tüm yarış atı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Gündem
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Vatan TV
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Hayal Köseoğlu: Sektörde çok tatsız deneyimlerim var
Hayal Köseoğlu: Sektörde çok tatsız deneyimlerim var Oyuncu Hayal Köseoğlu, önceki gün oyunculuk sektörü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Köseoğlu, önceki gün ünlü bir kozmetik markasının yeni yıl davetinde boy gösterdi. Davette gazetecilerle bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü isim, sektörde görmek istemediği bir isim olduğunu itiraf etti.
8.12.2022 Magazin
Sahte cinsel uyarıcı ilaç ile vurgun yaptı!
Sahte cinsel uyarıcı ilaç ile vurgun yaptı! Sahte cinsel uyarıcı ilaçlar üretip sattığı, müşterilerini yüksek kargo ücretiyle dolandırdığı iddia edilen Abdullah Coşkun Çelebioğlu gözaltına alındı. Çelebioğlu’nun hap satışından gelen parayla İstanbul’da içerisinde birçok hayvanın bulunduğu bir çiftlik kurduğu belirlendi.
7.10.2022 Yaşam
Hayal Köseoğlu isyan etti! 'Yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan bıktım'
Hayal Köseoğlu isyan etti! 'Yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan bıktım' Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Hayal Köseoğlu kadınların güzel olmak için çok zaman harcadığını söyledi ve bu düzeni eleştirdi.
24.08.2022 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak
Kredi müjdesi! Salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak Flaş kredi kararı! Avantajlı koşullarla kredi kullanılabilecek. İmzalar atıldı. Detaylar belli oldu. Krediden salgından etkilenen vatandaşlar yararlanacak. KOSGEB, Japonya Uluslararası İşbİrliği Ajansı ile 300 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Anlaşma ile imalat sanayisindeki mikro ve küçük işletmeler ile 2017 yılı sonrası kurulan teknoloji tabanlı start-up’lar finansmana kolay erişim sağlayacak.
21.04.2021 Ekonomi
Adana'da dehşet! Kavga ettiği kuzenini bıçaklayarak öldürdü
Adana'da dehşet! Kavga ettiği kuzenini bıçaklayarak öldürdü Adana'da yarış atı seyisliği yapan Fırat P., iddiaya göre kendisi ile aynı yerde seyislik yapan kuzeni Selçuk Turan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayarak öldürdü.
9.04.2021 Yaşam
Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!
Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! Bir döneme damgasını vuran yarış atı ‘Bold Pilot’ ile o atın jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini izleyen Yonca Lodi'nin, geçtiğimiz gün olay yaratan 'ata yumruk' görüntülerinin ardından Twitter hesabından yayınladığı mesaj dikkat çekti.
29.08.2020 Magazin
Oyuncu Gamze Topuz'u dehşete düşüren olay: Yuh olsun bunu yapana...
Oyuncu Gamze Topuz'u dehşete düşüren olay: Yuh olsun bunu yapana... Gelen son dakika haberinde hayvana şiddet durmak bilmiyor. İstanbul, Manisa ve Düzce’den gelen haberler kan dondurdu. ‘Cango’, ‘Bold Pilot’ adlı köpekleri ve kedileriyle yaşayan oyuncu Gamze Topuz’un bahçesine ölümcül düzenek haline getirilmiş çivili kemik atıldı. Köpeklerinin hedef alındığını söyleyen Topuz, polise başvurarak şikâyetçi oldu.
3.06.2020 Gündem
Dünya yüz güzeli: Batyskaf...
Dünya yüz güzeli: Batyskaf... Polonya’da 23 yıl önce "dünya yüz güzeli" seçildikten sonra Türkiye’ye getirilen ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Karacabey İşletmesi’nde aygır olarak kullanılan 29 yaşındaki "Batyskaf" adlı Arap atı, soyundan gelen 63 yarış atı ile servet kazandırdı.
30.08.2019 Gündem
110 milyon euroluk efsane Frankel
110 milyon euroluk efsane Frankel 14 kez çıktığı pistin hepsinde zafer kazanan İngiliz safkan Frankel’in değerinin 110 milyon euro olduğu açıklandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti Haftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.
11.12.2018 Televizyon
Roma dönemine ait 1800 yıllık yüzük taşının benzeri yok
Roma dönemine ait 1800 yıllık yüzük taşının benzeri yok Antalya'nın Demre ilçesinde Likya Birliği'nin en önemli 6 kentinden biri olan Myra ve limanı konumundaki Andriake antik kentlerinde devam eden kazı çalışmalarında 1800 yıllık yüzük taşı bulundu. Kırmızı renkli Jasper taşından yapılmış 1 santimlik yüzük taşının üzerine 4 atlı yarış arabaları, hipodrom ve anıtların resmedilmesi, 'sanat inceliğinin doruk noktası' olarak tanımlandı.
11.11.2018 Yaşam
Şanlıurfa'da yarış atı ölümleri
Şanlıurfa'da yarış atı ölümleri Atçılığın önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da, son bir ayda 15 yarış atının "Batı Nil virüsü" nedeniyle öldüğünün tespit edilmesinin üzerine çiftliklerde ilaçlama yapıldı.
27.10.2018 Yaşam
Çalınan yarış atı bulundu
Çalınan yarış atı bulundu Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir ahıra giren hırsızlar 500 bin lira değerindeki İngiliz atı ve yavrusunu çaldı.
18.10.2018 Yaşam
Tanıtım filmine öpüşme sahnesi damga vurdu
Tanıtım filmine öpüşme sahnesi damga vurdu Farah Zeynep Abdullah ve Ekin Koç’un başrolünü paylaştığı, yarış atı Bold Pilot’un hikayesi olan, ‘Şampiyon’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Filmin tanıtım görüntülerinde başrol oyuncularının öpüşme sahnesi sosyal medyaya damga vurdu.
14.10.2018 Magazin
Bu kez atlar çarpıştı!
Bu kez atlar çarpıştı! Ege Bölgesi’nin önemli rahvan at yarış merkezlerinden biri olan Ödemiş Çaylı’da yarış atı ile yarışa hazırlanan at çarpıştı. Çarpışma sonucu her iki at ile birlikte jokeyleri hafif yaralandı. Olay anında ilginç görüntüler ortaya çıktı.
11.10.2018 Yaşam
Şampiyonun gerçek yüzü
Şampiyonun gerçek yüzü Efsane jokey Halis Karataş ile eşi Begüm Atman’ın ölümsüz aşkı ve yarış atı Bold Pilot’un gerçek hikayesi beyazperdeye taşındı.
6.10.2018 Magazin
Eşine söylediği o laf pahalıya patladı
Eşine söylediği o laf pahalıya patladı İşadamı Levent Kitapçı’nın kendisiyle “Fil gibi oldun, şişko” diyerek dalga geçtiğini, ekonomik ve fiziksel şiddet uyguladığını ileri süren Rus asıllı eşi Maria Kitapçı, boşanma davası açtı. Kocasının 31 yarış atı olduğunu öne süren Maria Kitapçı, 10 milyon lira tazminat ve 30 bin lira nafaka istedi.
15.08.2018 Yaşam
Son Osmanlı savaşçısı Hep Beraber
Son Osmanlı savaşçısı Hep Beraber Gazi Koşusu’nu Veysel Kahraman’ın sahibi olduğu Hep Beraber kazandı. Bu özel at, Osmanlı ordusundan ganimet olarak alınan ve ‘Byerley Türk’ adı verilen cinsin son temsilcisi.
7.07.2018 Arşiv
Üniversite sınavına tabletle giren öğrenci
Üniversite sınavına tabletle giren öğrenci Genetik hastalığı nedeniyle yüzde 95 görme kaybı yaşayan 18 yaşındaki Bahu Bike Demir'in dünyası üniversiteye adım atmasıyla aydınlandı. Demir, üniversite sınavına ilk kez tabletle giren öğrenci de oldu.
10.05.2018 Yaşam
Kütahya'da 2 milyon TL değerinde at dopingi ele geçirildi
Kütahya'da 2 milyon TL değerinde at dopingi ele geçirildi Kütahya'da düzenlenen operasyonda, yarış atlarında doping olarak kullanılan 177 cam tüp kimyasal madde ele geçirildi.
24.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yarış Atı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarış atı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.