At

At

Son dakika at haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan at ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını at haber sayfamızda bulabilirsiniz.

At

haberleri sayfasında son dakika yaşanan at gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.990 at haberi bulunmuştur. Tüm at haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biniciliği eski yarış atlarıyla öğreniyorlar
Biniciliği eski yarış atlarıyla öğreniyorlar Adana'da yaşlılık ve sakatlık gibi çeşitli nedenlerle hipodromda yarışma dışında kalan yarış atları, öğrencilerin at binmesine yönelik değerlendiriliyor.
23.04.2024 Adana
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek Bakanlık harekete geçti. Kazancını bütünüyle kayıtdışı bırakan mükellefler için yeni bir çalışma başlatıldı. Vergi müfettişleri vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine kredi kartı ödemesi kabul etmeyip IBAN’a havale isteyenlere ceza yazmaya hazırlanıyor. Buna göre banka hesapları üzerinde çalışarak parayı takip eden vergi müfettişleri hesabına sürekli farklı kişilerden havale gelen banka hesabı sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacak.
13.04.2024 Ekonomi
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Gündem
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Vatan TV
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
İlişkilerdeki yeni açmaz: Erkekler neden sürekli foto ister?
İlişkilerdeki yeni açmaz: Erkekler neden sürekli foto ister? Yeni dönem ilişkilerinde sosyal medyanın, internetin önemi yadsınamaz. Tanışmanın daha ilk evreleri her zaman mühimdi ancak şimdi internet bunun biçimini değiştirdi. Özellikle kişilerin sosyal medya hesapları, paylaşımları ilk izlenim için önem taşıyor. Ancak erkek tarafının ayırıcı bir özelliği var: Partnerden sürekli foto istemesi... Zaman zaman kadınları usandıran bu foto isteme olayının nedenini araştırdık.
2.04.2024 Yaşam
Tedirgin eden görüntülere açıklama geldi: At eti sulu olur, mangal söndürür
Tedirgin eden görüntülere açıklama geldi: At eti sulu olur, mangal söndürür Adana'da sulama kanalında kesilmiş halde at ve eşek eti kalıntıları ile kemiklerinin bulunması tedirginliğe neden olurken, uzmanlar uyarıda bulundu. Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, "Vatandaşlar, veteriner hekim tarafından denetlenmiş ve mühürlenmiş eti almalılar" derken; Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ise "Et kendini belli eder. At eti sulu olur. Pişirdiğinizde suyu mangalı söndürür" diye konuştu.
27.03.2024 Adana
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle Yılın ilk ay tutulması için heyecan dorukta. Astroloji meraklıları, Ay tutulmasının detaylarını heyecanla bekliyor. Tutulmanın etkileri sorgulanırken canlı yayın ile takip edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Ay tutulması saat kaçta başlayacak, NASA Ay Tutulması canlı yayın nasıl izlenir? İşte Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle…
25.03.2024 Gündem
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Türk Destanları Nelerdir? Türk Destanlarının İsimleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Türk Destanları Nelerdir? Türk Destanlarının İsimleri Ve Özellikleri Nelerdir? Savaş, göç, kıtlık ve felaket gibi toplumsal hayatı derinden etkileyen olayların anlatıldığı nesir türündeki eserlere destan denir. Bazı destanlarda şiirlere de yer verilir. Epope ve dasitan adıyla da bilinen destanlar doğal ve yapay olarak ikiye ayrılır. Doğal destanlarda gerçekten yaşanan olaylar anlatılır. Yapay destanlar ise masal, öykü ve roman gibi kurgusaldır. 
4.02.2024 Gündem
Teşri Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Teşri İslam'da Ne Anlama Gelir?
Teşri Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Teşri İslam'da Ne Anlama Gelir? Arapçada şer sözcüğü, kanun ve hüküm anlamına gelir. Arapçada "at", çoğul eki olarak kullanılır. Şeriat kelimesi ise Allah'ın kanunları demektir. Aynı kökten türeyen bir diğer kelime ise teşridir. Teşri hem günlük hayatta hem de fıkıh alanında sıklıkla kullanılan sözcükler arasında yer alıyor. 
4.02.2024 Dini Bilgiler
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir? Vehhabi ve Vehhabilik terimleri zaman zaman gündeme geliyor. 18. yüz yılda Osmanlı topraklarında ortaya çıkan ve tasavvuf akımına karşı reddiye çıkışlarıyla gündeme gelen Vehhabilik, Arap yarım adasında ortaya çıktı. Peki, Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
1.02.2024 Gündem
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Sette kaza geçiren Sinan Albayrak son durumunu paylaştı! Konuşamıyorum
Sette kaza geçiren Sinan Albayrak son durumunu paylaştı! Konuşamıyorum Osmanlı İmparatorluğu'nun 7. padişahı II. Mehmed’in (Fatih Sultan Mehmet) hikâyesini konu alan 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinde rol alan Sinan Albayrak, sette at üzerinde çekim yaptığı sırada kaza geçirmişti. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Albayrak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
31.01.2024 Magazin
Cins İsim Nedir, Nasıl Bulunur? Cins İsimlerin Özellikleri Nelerdir?
Cins İsim Nedir, Nasıl Bulunur? Cins İsimlerin Özellikleri Nelerdir? Aynı çeşitten olan canlı ve cansız bütün kavramların ortak isimleri cins isim olarak bilinmektedir. Belli bir yapı üzerinden genel anlamı olarak da anlatmak mümkün. Böylece tek bir kelime ele alınmak suretiyle belli bir alan genel çerçevede kolaylıkla anlaşılabilir.
24.01.2024 Eğitim
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası yerden yere vurdu!
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası yerden yere vurdu! Süper Lig lideri Fenerbahçe 21. haftada konuk ettiği Samsunspor karşısında hesapta olmayan puan kaybı yaşadı. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası zirvede puanlar eşitlendi. 90 dakika sonrası spor yazarlarından teknik direktör İsmail Kartal'a eleştiri geldi.
22.01.2024 Şampiy10
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Böylesi görülmedi! Okuma yazma bilmeyen dolandırıcı "parmak basarak" dolandırdı
Böylesi görülmedi! Okuma yazma bilmeyen dolandırıcı "parmak basarak" dolandırdı İstanbul'da otomobilini satmak isteyenleri dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 23 şüpheli gözaltına alındı. Şebekenin noterlerde kurbanlarını  "Paran geliyor, birazdan hesabına geçecek merak etme" gibi sözlerle kandırarak otomobilleri üzerlerine aldıkları belirlendi. Noterde okuma yazma bilmeyen kadın şebeke üyesinin parmak basarak, kurbanının otomobilini üzerine aldığı anları güvenlik kameraları kaydetti.
19.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

At ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki at haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.