Yalın Ayak

Yalın Ayak

Son dakika yalın ayak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalın ayak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalın ayak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalın Ayak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalın ayak gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 yalın ayak haberi bulunmuştur. Tüm yalın ayak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Sözleri yok hükmündedir
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Sözleri yok hükmündedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Sivillere karşı hiçbir ayrım gözetmeksizin tarihin en vahşi saldırganlığına imza atan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Sn Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir.' dedi.
28.12.2023 Gündem
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış Bursa'da, babası Niyazi Şentürk’ü (50) pompalı tüfekle vurarak öldüren Emre Şentürk’ün (23), eline çorap ve ayakkabılarını alıp, yalın ayak kaçtığı ortaya çıktı. Olaydan 1 saat sonra yakalanan Şentürk’ün emniyetteki işlemleri sürüyor.
28.12.2023 Gündem
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı Sertab Erener, dün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi. Usta sanatçı, sarkılarıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettirmeyi başardı.
11.08.2023 Magazin
‘Beyaz Cennet'e ziyaretçi akını!
‘Beyaz Cennet'e ziyaretçi akını! Denizli'de UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Pamukkale'ye, Uluslararası Dünya Müzeler Günü nedeniyle girişler ücretsiz yapıldı. Ziyaretçi akınına uğrayan Pamukkale'de, vatandaşlar beyaz travertenlerden akan sıcak suya yalın ayak girerek keyif yaşadı.
18.05.2023 Yaşam
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Kızına cinsel istismar sanığı babaya 47 yıl hapis istemi
Kızına cinsel istismar sanığı babaya 47 yıl hapis istemi Zonguldak'ta kızı G.V.’ye (11) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan maden işçisi Murat V. (41), önceki 3 farklı ifadesinde suçunu itiraf etmesine karşın mahkemedeki ilk savunmasında tüm suçlamaları reddetti. Mütalaasını veren savcı, sanığın kızına karşı defalarca nitelikli cinsel istismar suçunu işlediğini belirterek 47 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
3.05.2023 Yaşam
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam
Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Depremde göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı…
Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Depremde göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı… Hataysporlu futbolculardan Burak Öksüz ve annesi de göçük altında kaldı. Futbolcu, kendi çabalarıyla annesini enkaz altından çıkarmayı başardı. Burak Öksüz'ün bu olaydan iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu öğrenildi. Peki, Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı…
9.02.2023 Gündem
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu
Şoka girdi! Önce annesini enkaz altından çıkardı sonra çıplak ayakla yürürken bulundu Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Hatay'da tecrübeli futbolcu Christian Atsu ve Taner Savut’tan hala herhangi bir haber alınamazken, Burak Öksüz'ün enkaz altından annesini kurtarmasının ardından şoka girdiği ve yalın ayak yağmurda yürürken bulunduğu öğrenildi.
9.02.2023 Şampiy10
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması Kocaeli’de 5. kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden trans birey Nefes Balkan’ın tutuklu sevgilisi ilk defa hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık, "Olay tarihinde Nefes’le kavga ettik, birbirimize hakaret ettik ancak onu ben öldürmedim. Nefesin cinsiyet değiştiğini bilmiyordum, bilseydim muhatap olmazdım" dedi. Tanıklar ise Tunahan’ın Nefes’e sürekli şiddet uyguladığını söyledi. İşte detaylar...
19.01.2023 Yaşam
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Uzmanından tatil sonrası topuk ağrısına dikkat
Uzmanından tatil sonrası topuk ağrısına dikkat Ayak Sağlığı ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Zafer Atbaşı, topuk dikeninin ayak tabanında ağrıya neden olan ve yaşam kalitesini düşüren bir rahatsızlık olduğunu belirterek, “Sert zeminde yalın ayak yürümek, topuğa yapılan basıncın artmasına yol açarak o bölgenin zedelenmesine ve ödem oluşmasına sebep olur. Ayrıca, havuz kenarında çıplak ayakla dolaşılması da topuk dikenine neden olabilir. Havuz veya tatil sonrası topuk ağrısı varsa bunun nedeni topuk dikeni olabilir” dedi.
17.09.2022 Sağlık
Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli!
Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli! Türk Pop Müziği'nin güçlü seslerinden Candan Erçetin, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Usta sanatçı, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutamayacakları bir akşam yaşattı.
21.07.2022 Magazin
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı!
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı! ABD'den gelen haber bir anda dünya gündemine oturdu. 41 yıl önce kaybolan bebek bulunmuştu. 1980'lerin başında ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı. Kayıp olan ve 41 yıl sonra ortaya çıkan Holly bebek ile ailesinin esrarengiz ölümü herkesi hayrete düşürdü. Tüm bu yaşananların arkasında ise bir tarikatın olduğu ortaya çıktı.
15.06.2022 Dünya
Evine giren kişiyi öldürmüştü! 'Pantolonu sıyrılmış halde gördüm' dedi ama...
Evine giren kişiyi öldürmüştü! 'Pantolonu sıyrılmış halde gördüm' dedi ama... Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hırsızlık için evine girdiğini öne sürdüğü Murat Yarar’ı (36) çıkan arbedede bıçaklayarak öldüren Osman Karatoprak’ın (24) yargılanmasına başlandı. Karatoprak savunmasında, Yarar’ı yatak odasına idrarını yaparken yakaladığını söyledi. Adli tıp raporunda ise odadan alınan sıvının idrar olmadığı ve Yarar’ın DNA'sı ile eşleşmediği bilgisi yer aldı.
18.05.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kaftancıoğlu açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kaftancıoğlu açıklaması! MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin İstanbul il Başkanı için siyaset yolu kapanmıştır. Bu kapsamda kesinleşen ceza 1 yıldan fazla olduğu için tartışmaya mahal kalmamıştır. Kim olursa olsun bunun bedeline katlanmak zorundadır. Herkes haddini bilsin, hukukun sınırlarını zorlamayı aklından bile geçirmesin. Bu devlet sokakta bulunmadı, istikbalimiz spot piyasadan alınmadı. Hiçbir vatan evladı zillete boyun eğmeyecektir." ifadelerini kullandı.
17.05.2022 Siyaset
Babasını mermerle öldürdü!
Babasını mermerle öldürdü! Antalya'da para nedeniyle tartıştığı babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) başına mermer vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet Ali Yılmaz (23) tutuklandı.
24.04.2022 Yaşam
Alkollü genç, para yüzünden tartıştığı babasının başına mermer ile vurarak öldürdü
Alkollü genç, para yüzünden tartıştığı babasının başına mermer ile vurarak öldürdü Antalya’da 23 yaşındaki alkollü genç, kendisinin küçük yaşta evlatlık verdiği babasıyla iddiaya göre para yüzünden tartışıp başına mermer vurarak ölümüne sebep oldu. Olay yerindeki babasının arkadaşının cep telefonunu kırarak polisi aramasını engelleyen şüpheli, yolda durduğu vatandaşlara ise ‘Babama bir şey mi oldu’ dediği öğrenildi. Vatandaşların ihbarıyla yalın ayak yakalanan şüpheli, suçlamaları kabul etmezken, ayakkabılarıysa babasının öldüğü yerden çıktı.
22.04.2022 Yaşam
Ozan Güven'in darp davasında tanıklar dinlendi! 'Kıyafeti kan içindeydi'
Ozan Güven'in darp davasında tanıklar dinlendi! 'Kıyafeti kan içindeydi' Oyuncu Ozan Güven’in, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasına yönelik yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Güven'in evinin güvenlik görevlisi, “Ben hiç ses duymadım. Ozan Bey kapıyı açıp, şoförünü çağırmamı söyledi. İçeri girdiğinde de kapıyı kapatmadı. Deniz Hanım kendisi çıktı” dedi. Deniz Bulutsuz’un iş ortağı ise verdiği ifadede, “Deniz olaydan sonra bana geldiğinde üstündeki kıyafet göğsüne kadar kanlıydı” şeklinde konuştu.
19.10.2021 Magazin
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı Ankara merkezli uyuşturucu operasyonu, Kolombiya’daki Cali Karteli’nden Türkiye’ye uzanan kokain rotasını ortaya çıkardı. Kokain, çiçek, muz ve kahve kolileri arasında uçakla Kolombiya, ABD ve Hollanda rotasını izleyerek Türkiye’ye getiriliyordu. Gemilerle sevkiyatı yapılan kokain ise İtalya üzerinden Mersin Limanı’na ulaşıyordu. İşte şok detaylar...
3.10.2021 Gündem
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi İstanbul, Ankara ve Mersin'de düzenlenen operasyondan uyuşturucu kartelinin 7 önemli ismi gözaltına alındı. Operasyonlarda 71 kilo 634 gram kokain ele geçirildi. Ekvador-Kolombiya ve Türkiye uyuşturucu hattının çökertildiği uyuşturucu operasyonunun ayrıntılarını CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
30.09.2021 Gündem
Yıldız Tilbe: Korkmayın içliklerim var!
Yıldız Tilbe: Korkmayın içliklerim var! Besteleri ve şarkılarıyla Türk müziğine yön veren sanatçılardan Yıldız Tilbe, önceki akşam sevenleriyle buluştu. Tilbe, samimi açıklamaları ve enerjisiyle geceye damgasını vurdu.
29.08.2021 Magazin
Görüntüleri izleyince şok oldu! Bindiği araç evine giren hırsızların çıktı
Görüntüleri izleyince şok oldu! Bindiği araç evine giren hırsızların çıktı Sosyal medyada gündem olan olay Sultangazi'de yaşandı. Evine giren hırsızların peşinden koşan Serkan İlhan, çok uzaklaşınca oradan geçen bir araca binip evine döndü. Daha sonra kamera kayıtlarını izleyen İlhan, bindiği aracın evine giren hırsıza ait olduğunu gördü.
20.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalın Ayak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalın ayak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.