Vogue Dergisi

Vogue Dergisi

Son dakika Vogue Dergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vogue Dergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vogue Dergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vogue Dergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vogue dergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 vogue dergisi haberi bulunmuştur. Tüm vogue dergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir!
Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir! Son dönemde boyatmadan doğal haline bıraktığı gri saçlarıyla gündeme gelen ABD'li oyuncu Andie MacDowell, Hollywood'da bir kadın olarak 40 yaşına girmenin nasıl bir şey olduğunu anlattı.
14.11.2021 Magazin
Ryan Babel isyan etti!
Ryan Babel isyan etti! Ajax'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, ülkesinde yayım yapan Vogue Dergisi'ne verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
22.07.2020 Galatasaray
Boğaz’a karşı özel parti
Boğaz’a karşı özel parti Vogue dergisi, İstanbul temalı ağustos ayı sayısını önceki akşam Bebek Otel'de düzenlenen özel bir davetle kutladı.
21.08.2019 Magazin
Lima'dan Hara'ya: Seninle gurur duyuyorum aşkım
Lima'dan Hara'ya: Seninle gurur duyuyorum aşkım Brezilyalı model Adriana Lima ile aşk yaşayan Türk yazar Metin Hara’nın ünü sınırları aştı, Vogue dergisi için bir makale kaleme aldı. Adriana Lima, sosyal medya hesabından “Seninle gurur duyuyorum aşkım” mesajını gönderdi.
25.11.2018 Magazin
Issız bir  adaya düşsem...
Issız bir adaya düşsem... ABD’li model Hailey Baldwin, Vogue dergisi için bir makyaj videosu çekti.
25.04.2018 Magazin
En genç kapak kızı!
En genç kapak kızı! Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, Eylül ayında dünyaya gelen kızı Alexis Olympia ile Vogue dergisine kapak oldu. Dergi, 3 aylık bebeği “En genç kapak yıldızı” olarak lanse etti
11.01.2018 Magazin
'Tiyatro okuluna yeni başlamış öğrenci gibiyim'
'Tiyatro okuluna yeni başlamış öğrenci gibiyim' Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Nicole Kidman, geçtiğimiz günlerde Vogue dergisi için objektif karşısına geçti.
9.01.2018 Magazin
'Erkekler muhtaç bir canlı türü'
'Erkekler muhtaç bir canlı türü' Oyuncu Bade İşçil, erkekler için yorum yaptı: Daha düz, muhtaç ve nazlılar...
4.01.2018 Magazin
Rüyalarım gerçek oldu!
Rüyalarım gerçek oldu! Rus model Irına Shayk, Vogue dergisinin İtalya edisyonuna kapak oldu.
6.12.2017 Magazin
Noel süsleri tepki çekti
Noel süsleri tepki çekti Amerikan basını, yaklaşan Noel nedeniyle süslenen Beyaz Saray’ın korku filmlerini hatırlatan bir havaya büründüğü yorumunu yaptı.
30.11.2017 Dünya
Celine Dion'un çırılçıplak pozu olay oldu!
Celine Dion'un çırılçıplak pozu olay oldu! Kanadalı şarkıcı Celine Dion, Vogue dergisi için çırılçıplak halde objektiflerin karşısına geçti. 49 yaşındaki sanatçının fit görüntüsü dikkati çekti.
4.07.2017 Magazin
İşte gerçek Kate
İşte gerçek Kate Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz.
18.04.2017 Magazin
Yükselen yıldızlar bir arada
Yükselen yıldızlar bir arada Son dönemin en popüler modellerinden Gigi Hadid, Broadway’in yükselen yeteneklerini konu alan Vogue Dergisi’nin Nisan sayısı için kamera karşısına geçti.
27.03.2017 Magazin
Gigi Hadid kardeşiyle poz verdi!
Gigi Hadid kardeşiyle poz verdi! Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, kardeşi Anwar Hadid'le birlikte Vogue Dergisi için objektif karşısına geçti.
1.02.2017 Magazin
16'sında moda devinin yüzü oldu!
16'sında moda devinin yüzü oldu! Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Jude Law'ın 16 yaşındaki kızı Iris, geçen yıl başladığı modellik kariyerinde hızla ilerliyor.
18.01.2017 Magazin
Onlar model değil
Onlar model değil “Dünyanın ilk süper modeli” olarak tanımlanan Janice Dickinson, Kardashian ve Jenner ailesini topa tuttu...
22.12.2016 Magazin
Herkes onu konuşuyor! Henüz 12 yaşında ama...
Herkes onu konuşuyor! Henüz 12 yaşında ama... Millie Bobby Brown, Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Nitekim 12 yaşındaki İngiliz oyuncunun, film başına 3 milyon sterlin (12,5 milyon milyon TL) kazanabilecek popülerliğe sahip olduğu belirtildi.
8.12.2016 Magazin
Olay pozdan sonra şok karar!
Olay pozdan sonra şok karar! Sosyal medyanın en etkili ünlülerinden biri olan Kendall Jenner, Instagram hesabını kapatarak hayranlarını şaşırttı...
14.11.2016 Magazin
Kendall Jenner'ın verdiği seksi pozlar başına bela oldu!
Kendall Jenner'ın verdiği seksi pozlar başına bela oldu! ABD'li model Kendall Jenner'ın, geçen ay Vogue Dergisi'nin İspanya edisyonu için verdiği 'bale konseptli' pozlar, balerinler tarafından tepkiyle karşılandı...
1.11.2016 Magazin
Kızım benden daha ünlü
Kızım benden daha ünlü Eski Spice Girls grubu üyesi ve moda ikonu olan Victoria Beckham, Vogue Dergisi’nin Avustralya edisyonuna kapak pozu verdi...
19.10.2016 Magazin
Sarışın oldu!
Sarışın oldu! Vogue Dergisi'nin Rusya edisyonunun kapağında yer alan Irina Shayk'ın fotoğraflarını Türk fotoğrafçı Mert Alaş ve ortağı Marcus Piggott çekti.
18.08.2016 Magazin
Kendi tasarladı kendi giydi
Kendi tasarladı kendi giydi Moda tasarımcısı Victoria Beckham, Vogue Dergisi’nin Eylül sayısı için kamera karşısına geçti...
16.08.2016 Magazin
Game Of Thrones'daki aşk gerçek oldu
Game Of Thrones'daki aşk gerçek oldu Game of Thrones dizisindeki aşk gerçek oldu...
18.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vogue Dergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vogue dergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.