Hollywood

Hollywood

Son dakika Hollywood haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hollywood ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hollywood haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hollywood

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hollywood gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.060 hollywood haberi bulunmuştur. Tüm hollywood haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollywood yıldızı Will Smith: Kuran-ı Kerim'de o söze bayıldım! Çok net...
Hollywood yıldızı Will Smith: Kuran-ı Kerim'de o söze bayıldım! Çok net... ABD'li yıldız oyuncu Will Smith, İslamiyet ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. 55 yaşındaki Hollywood yıldızı, Ramazan'da Kuran-ı Kerim'i baştan sonra okuduğunu açıkladı.
20.03.2024 Magazin
96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar...
96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar... ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da düzenlenen törenle 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 ödül alan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024 Magazin
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı. Polis memurunun kuryenin motosiklete bindiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Gündem
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz Demet Özdemir 32. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Anna Vissi’nin sahne aldığı partiye Mahsun Kırmızıgül de katıldı.
23.02.2024 Magazin
Ünlü olmadan önce sokakta yaşıyordu! "Özlem hissediyorum"
Ünlü olmadan önce sokakta yaşıyordu! "Özlem hissediyorum" Amerika Birleşik Devletlerli (ABD) 49 yaşındaki Hollywood oyuncusu Hilary Swank, Wall Street Journal'a ünlü olmadan öce ailesiyle beraber uyudukları yere özlem duyduğunu söyledi. Swank, "Zorluklara rağmen, hiçbir şeyimizin olmadığı o günler için bir özlem hissediyorum" dedi.
23.02.2024 Magazin
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Magazin
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar!
Ünlü çiftin 7 çocuğu oldu aile fotoğraflarına sığamıyorlar! Hollywood’un en mutlu ve kalabalık aileye sahip çiftlerinden Hilaria ve Alec Baldwin'in ailesinde hane sayısı 9 oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından sürekli paylaştıkları tatlı aile fotoğraflarına bir yenisini eklemek istediklerinde bile epeyce zorlanıyorlar. Bitmeye yüz tutan yılı geride bırakırken geriye 2023’ü hatırlatacak bir aile pozu çekmek isteyen Baldwin’ler bir yandan da dert yanmaya devam ediyorlar.
23.11.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun?
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun? Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu John Cusack, İsrail ile Hamas arasında başlaması beklenen 4 günlük duraklama öncesinde İsrail’in dün akşam yaptığı bombardımana tepki gösterdi. Cusack “Eğer ateşkesi kabul ettiyseniz son öldürmeleri mi hallediyorsun?” diye sordu.
23.11.2023 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
3.11.2023 Magazin
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Hollywood'un ünlü ve başarılı yıldızı Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı. Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Magazin
Piper Laurie hayatını kaybetti
Piper Laurie hayatını kaybetti "Bilardocu" ve "Günah Tohumu" filmleriyle Oscar'a aday gösterilen ABD'li ünlü oyuncu Piper Laurie, 91 yaşında öldü.
15.10.2023 Magazin
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi ABD'li film yönetmeni, yazar ve yapımcı Jeff Burr, 60 yaşında yaşamını yitirdi. Üzücü haberi Burr'un yakın arkadaşı Eric Spudic, doğruladı.
13.10.2023 Magazin
Haluk Bilginer Yunan Onassis ile 22 milyon TL kazanacak!
Haluk Bilginer Yunan Onassis ile 22 milyon TL kazanacak! Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie’nin yeni sinema filminden teklif aldı. Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminin çekimleri başladı. ‘Maria’ filminde Angelina Jolie, 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Bugüne dek birçok Avrupa ve Hollywood yapımında oynayan Haluk Bilginer'in yeni filminden 22 milyon TL kazanacağı ortaya çıktı.
12.10.2023 Magazin
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Magazin
Amber Heard olaylı davayı kaybettikten sonra koltuk değnekleriyle görüntülendi!
Amber Heard olaylı davayı kaybettikten sonra koltuk değnekleriyle görüntülendi! Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün boşanma davası, ikilinin uzlaşmaya varmasıyla geçtiğimiz sene aralık ayında sona ermişti. Davayı kaybetmesinin ardından minik kızıyla birlikte İspanya'ya taşınan Heard, koltuk değnekleriyle yürürken görüntülendi.
2.09.2023 Magazin
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?'
Eşi Hailey Bieber'ın yanında görüntülenen Justin Bieber'a kıyafet tepkisi: 'Utanmıyor musun?' Hollywood'un en gözde çiftlerinden Justin Bieber ile Hailey Baldwin Bieber, geçtiğimiz gün bir etkinlik için New York sokaklarında boy gösterdi.
31.08.2023 Magazin
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hollywood ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hollywood haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.