Vogue

Vogue

Son dakika vogue haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vogue ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vogue haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vogue

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vogue gelişmeleri de dahil olmak üzere 509 vogue haberi bulunmuştur. Tüm vogue haberleri aşağıda listelenmiştir.
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek Ünlü oyuncu Oyunculuk Vogue dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Samim açıklamalarda bulundu.
18.12.2023 Magazin
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
'Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan: Birden fazla kişi olabilmek bence çok keyifli
'Ya Çok Seversen'in Leyla'sı Hafsanur Sancaktutan: Birden fazla kişi olabilmek bence çok keyifli 'Ya Çok Seversen'de Leyla karakterini oynayan Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı 'Leyla'yı, Vogue dergisine anlattı. "Leyla sürprizlerle dolu. Benim yapamayacağım işleri yapıyor." diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Jennifer Aniston'dan itiraf: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.
11.06.2023 Magazin
Rita Ora ile Taika Waititi mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı
Rita Ora ile Taika Waititi mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı Geçtiğimiz ocak ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Rita Ora ile Taika Waititi, ilk kez birlikte bir kapak çekiminde yer aldı. Vogue'un Avustralya edisyonu için kamera karşısına geçen ünlü çift, evlilikleri hakkında konuştu.
1.06.2023 Magazin
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi' Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Magazin
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum! Hollywood'un ikonik çiftlerinden Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten Vogue'a konuşan Lopez, eski aşkıyla nasıl tekrar bir araya geldiklerini anlatarak; soyadını Affleck olarak değiştirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.11.2022 Magazin
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor
Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska, savaşın ilk günlerinden beri sık sık sosyal medya hesabından dünyaya sesleniyor ve ülkesinin sesini duyurmaya çalışıyor. Zelenska’nın popülerliği giderek arttıkça dünyaca ünlü dergiler, televizyon kanalları da onun peşine düşüyor ve First Lady adeta paylaşamıyor. Bunun son örneği ise Olena Zelenska’nın Vogue dergisine verdiği röportaj… Üstelik bu kez kocasıyla el ele…
27.07.2022 Dünya
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem Rus ordusunun işgaliyle başlayan savaş Ukrayna topraklarında tüm şiddetiyle sürüyor. Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska savaşın ilk günlerinden beri gözlerden uzak olsa da aslında hep gündemde. Zelenski’nin en büyük destekçisi olan First Lady, savaşın ilk günlerinde yaptığı açıklamalarla dünya gündemine taşınmıştı. Zelenska bu kez de Vogue dergisine konuştu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu…
12.04.2022 Dünya
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir!
Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir! Son dönemde boyatmadan doğal haline bıraktığı gri saçlarıyla gündeme gelen ABD'li oyuncu Andie MacDowell, Hollywood'da bir kadın olarak 40 yaşına girmenin nasıl bir şey olduğunu anlattı.
14.11.2021 Magazin
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyilerinde 2'nci sırada
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyilerinde 2'nci sırada Dünyaca ünlü seyahat dergisi Condé Nast Traveler'ın okuyucuları arasında düzenlenen ankette, 'dünyanın en iyi havalimanları' kategorisinde İstanbul Havalimanı ikinci olarak seçildi. Hizmete girdiğinden bu yana uluslararası birçok alanda ödüle layık görülen İstanbul Havalimanı'nın başarıları, böylelikle bir ödülle daha taçlandı.
6.10.2021 Ekonomi
Moda devinin defilesine dolu fırtınası damga vurdu
Moda devinin defilesine dolu fırtınası damga vurdu İtalyan moda devi Dolce&Gabbana'nın Alta Sartoria koleksiyonunun Venedik'teki defilesine kıyafetlerden çok dolu fırtınası damga vurdu.
31.08.2021 Gündem
Hande Erçel bağışıklık kazandı!
Hande Erçel bağışıklık kazandı! Oyuncu Hande Erçel, Vogue dergisine verdiği röportajda, eleştirilerle nasıl baş ettiğini açıkladı.
27.07.2021 Magazin
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var Geçtiğimiz ay annesi, babası ve ablasıyla birlikte koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül, 10 gün hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.
24.04.2021 Magazin
Hayat değiştiren belgesel
Hayat değiştiren belgesel İki erkek çocuğu evlat edinen Sia, Vogue dergisine konuştu.
11.10.2020 Magazin
Ryan Babel isyan etti!
Ryan Babel isyan etti! Ajax'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, ülkesinde yayım yapan Vogue Dergisi'ne verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
22.07.2020 Galatasaray
Serenay Sarıkaya'ya Kerem Bürsin benzetmesi
Serenay Sarıkaya'ya Kerem Bürsin benzetmesi Corona virüs nedeniyle evden dışarı çıkamayan Serenay Sarıkaya, Vogue Türkiye’nin Instagram canlı yayın konuğu oldu. Sarıkaya'nın konuşmaları eski sevgilisi Kerem Bürsin'e benzetildi.
9.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vogue ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vogue haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.