Olena Zelenska

Olena Zelenska

Son dakika Olena Zelenska haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olena Zelenska ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olena Zelenska haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olena Zelenska

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olena zelenska gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 olena zelenska haberi bulunmuştur. Tüm olena zelenska haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen yetim çocuklarla buluştu
Emine Erdoğan, Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen yetim çocuklarla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ukrayna'daki Odesa Soneçko Çocuk Evi'nden Ankara'ya getirilen yetim çocukları ziyaret etti.
1.12.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, Olena Zelenska ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, Olena Zelenska ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska ile bir araya geldi.
2.10.2022 Siyaset
Zelenski’nin ‘Bağımsızlık Günü’ gömleği sosyal medyada gündem oldu
Zelenski’nin ‘Bağımsızlık Günü’ gömleği sosyal medyada gündem oldu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin giydiği ‘vışıvanka’ adı verilen geleneksel Ukrayna gömleğindeki tank ve zırhlı araç işlemesi sosyal medyada gündem oldu.
24.08.2022 Dünya
Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor
Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska, savaşın ilk günlerinden beri sık sık sosyal medya hesabından dünyaya sesleniyor ve ülkesinin sesini duyurmaya çalışıyor. Zelenska’nın popülerliği giderek arttıkça dünyaca ünlü dergiler, televizyon kanalları da onun peşine düşüyor ve First Lady adeta paylaşamıyor. Bunun son örneği ise Olena Zelenska’nın Vogue dergisine verdiği röportaj… Üstelik bu kez kocasıyla el ele…
27.07.2022 Dünya
Emine Erdoğan’dan “Ukrayna 2. Lider Eşleri Zirvesi’ne video mesaj
Emine Erdoğan’dan “Ukrayna 2. Lider Eşleri Zirvesi’ne video mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin, diplomasinin tüm araçlarını en üst düzeyde kullanarak Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın durdurulması için çalıştığını vurgulayarak, "Savaşın yıktıklarını ayağa kaldırmanın ve tüm dünya olarak el ele vermenin, yeni savaşların önündeki en kuvvetli kalkan olacağına inanıyorum" dedi.
23.07.2022 Siyaset
First Lady Olena Zelenska kocasının kararını televizyondan öğrenmiş: Pasaportum bile hazır değildi...
First Lady Olena Zelenska kocasının kararını televizyondan öğrenmiş: Pasaportum bile hazır değildi... Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki işgali devam ederken bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin eşi First Lady Olena Zelenska, The Guardian Gazetesi'ne dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşgal öncesi savaşın başlayacağına inanmadığını söyleyen Zelenska "Elbette kimse benimle askeri sırları paylaşmadı. Açıkçası savaşın olacağına inanmıyordum. Pasaportum bile hazır değildi" ifadelerini kullandı.
18.06.2022 Dünya
First Lady Biden'dan Ukrayna'ya ziyaret
First Lady Biden'dan Ukrayna'ya ziyaret ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi First Lady Jill Biden, Ukrayna'yı ziyaret etti.
8.05.2022 Dünya
Emine Erdoğan Ukraynalı savaş mağduru çocukları misafir etti! Dünyaya diplomasi ve diyalog çağrısı
Emine Erdoğan Ukraynalı savaş mağduru çocukları misafir etti! Dünyaya diplomasi ve diyalog çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Uluslararası toplumun bazı savaşlar için gösterdiği güçlü refleksi tüm insanlar ve tüm coğrafyalar için göstermesini diliyorum. Ülkeler arasındaki tüm sorunların diplomasi yoluyla halledilebildiği, insani diyaloğun müracaat edilecek yegane çözüm yolu olduğu bir dünyaya ihtiyacımız var” dedi.
18.04.2022 Siyaset
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem Rus ordusunun işgaliyle başlayan savaş Ukrayna topraklarında tüm şiddetiyle sürüyor. Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska savaşın ilk günlerinden beri gözlerden uzak olsa da aslında hep gündemde. Zelenski’nin en büyük destekçisi olan First Lady, savaşın ilk günlerinde yaptığı açıklamalarla dünya gündemine taşınmıştı. Zelenska bu kez de Vogue dergisine konuştu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu…
12.04.2022 Dünya
Türkiye'ye gelen İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağında yazanlar dikkat çekti!
Türkiye'ye gelen İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağında yazanlar dikkat çekti! İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ve eşi Michal Herzog'u taşıyan uçak, saat 14.30 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. Cumhurbaşkanı Herzog'u, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve yetkililer karşıladı. Herzog'un Türkiye'ye geldiği uçaktaki mesajlar ise dikkatlerden kaçmadı.
9.03.2022 Dünya
Bakan Akar, Ukraynalı mevkidaşı Reznikov ile görüştü
Bakan Akar, Ukraynalı mevkidaşı Reznikov ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile telefonda görüştü. Görüşmede, ateşkesin ve istikrarın sağlanması ile insani yardım konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
9.03.2022 Siyaset
Putin'in hastalığını tahmin eden hemşire gündem oldu! 'İşte bu yüzden korkmalıyız'
Putin'in hastalığını tahmin eden hemşire gündem oldu! 'İşte bu yüzden korkmalıyız' Misafirini bekleyen Rusya liderinin el sıkışmadan önce tökezlediği görülen kaydı paylaşan hemşire, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalığını açıkladı ve "İşte bu yüzden korkmalıyız" dedi. Video kısa sürede sosyal medyada binlerce kez izlendi. Putin hasta mı? Putin'in hastalığı ne? İşte gündem olan o açıklama...
9.03.2022 Dünya
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska, dünyaya çağrı yaptı! 'Korkunç gerçeği duyurun!'
Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska, dünyaya çağrı yaptı! 'Korkunç gerçeği duyurun!' Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin eşi ve Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska ülkesinde yaşanan son gelişmelere sosyal medya hesabından isyan etti. First Lady, Putin'in askerlerinin çocukları 'bilinçli ve alaycı bir şekilde' öldürdüğüne dikkat çekerek dünya medyasına 'korkunç gerçeği duyurun' çağrısında bulundu.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna için flaş adım! ABD doğruladı Polonya yalanladı...
Ukrayna için flaş adım! ABD doğruladı Polonya yalanladı... Ukrayna Rus ordusuna direnirken ABD'den kritik adım geldi. Wall Street Journal gazetesi, Washington ile Varşova'nın, Ukrayna'ya savaş uçakları temin etmek için görüştüğünü yazdı. ABD Dışişleri Bakanı görüşmeleri doğruladı, Polonya yalanladı.
7.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Uzmanlardan dünyayı korkutan uyarı! Rusya'nın yeni planı ortaya çıktı...
Uzmanlardan dünyayı korkutan uyarı! Rusya'nın yeni planı ortaya çıktı... Ukrayna - Rusya savaşından son dakika haberleri geliyor. ABD merkezli düşünce kuruluşu Institute for the Study of War, Rusya’nın Ukrayna harekatını inceledi. İşgalin ilk altı gününü değerlendiren analistler, Ukrayna’nın sert direnişiyle karşılaşan Rusya’nın birliklerini tahkim etme ihtiyacı duyduğunu, bunun da Rus ilerleyişini yavaşlattığını yazdı.
1.03.2022 Dünya
Rusya Olena Zelenska'yı öldürmek istiyor! İşte Ukrayna'nın korkusuz First Lady'si...
Rusya Olena Zelenska'yı öldürmek istiyor! İşte Ukrayna'nın korkusuz First Lady'si... Rusya Ukrayna'yı işgal etti, Putin'in ilk hedefinde Zelenski ve ailesi var. Ukrayna devlet başkanın eşi Olena Zelenska, Rusya işgaline karşı kocasının en büyük destekçisi oldu. Rusya tarafından öldürülme planları yapılan Olena, çocukları ile beraber sürekli kocasının yanında yer alarak hayatını tehlikeye atmayı göze alıyor.
1.03.2022 Dünya
Ruslar, savaşın simge ismini hedefe koydu! Ukraynalı Olena Kurilo video ile cevap verdi: Ben bir füze saldırısının kurbanıyım
Ruslar, savaşın simge ismini hedefe koydu! Ukraynalı Olena Kurilo video ile cevap verdi: Ben bir füze saldırısının kurbanıyım Rusya'da bazı medya kuruluşları ve sosyal medya kullanıcıları Rusya-Ukrayna savaşının simge ismi haline gelen Olena Kurilo'yu hedef tahtasına koydu. 52 yaşındaki öğretmen hakkındaki iddialara çektiği video ile cevap vermek zorunda kaldı.
1.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Emine Erdoğan, Kiev Lider Eşleri Zirvesi'ne video mesaj gönderdi
Emine Erdoğan, Kiev Lider Eşleri Zirvesi'ne video mesaj gönderdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Çevre krizi yüksek dozda alarm veriyor ve iş birliğini zorunlu kılıyor. Suyumuzu, toprağımızı korumak, gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzdur." ifadelerini kullandı.
25.08.2021 Gündem
Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı'nın eşini ağırladı
Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı'nın eşini ağırladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey (YDSK) 9'uncu toplantısı nedeniyle İstanbul'a gelen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska ile Galata Kulesi'ni ziyaret etti.
10.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resmen duyurdu: Tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resmen duyurdu: Tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a gelen Ukrayna lideriyle Huber Köşkü'nde kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kırım'ın ilhakını tanımama kararımızı teyit ettik." dedi. Erdoğan, Karadeniz'de gerilim istemediklerini vurgulayarak, "Karadeniz'in bir barış, huzur ve iş birliği denizi olmaya devam etmesi temel hedefimizdir." ifadelerini kullandı. Zelenskiy ise, "Türkiye'nin egemenliğimize desteği önemli" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
10.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olena Zelenska ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olena zelenska haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.