Gigi Hadid Kimdir

Gigi Hadid Kimdir

Jelena Noura "Gigi" Hadid (23 Nisan 1995, Los Angeles), Filistin asıllı Amerikalı model ve oyuncu. Hadid, 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Hadid'in kızıdır. Gigi'nin iki küçük kardeşi var: kız kardeşi Bella ve erkek kardeşi Anwar. Gigi'nin baba tarafından 2 üvey ablası (Marielle ve Alana) vardır. Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapmaktadır. Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen, 14 Grammy ödüllü David Foster'la evlendi. Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur. Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

Gigi Hadid Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gigi hadid kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 gigi hadid kimdir haberi bulunmuştur. Tüm gigi hadid kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi!
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi! İsrail paylaşımını sildiği için tepki gören Gigi Hadid açıklama yaptı. Hadid, paylaşımından pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
30.11.2023 Magazin
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu Podyumlarda fırtına gibi esen Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin yakaladığı başarı aslında pek de sıfırdan yazılmış bir başarı hikâyesi değil. Hadid soyadı uzun yıllardır moda dünyasına ve podyumlara damgasını vurmuş ve adeta bir marka haline gelmiş durumda.
11.08.2023 Magazin
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı!
Ünlü model Gigi Hadid uyuşturucu madde taşıdığı için tutuklandı! Geçtiğimiz hafta arkadaşı Leah Nicole McCarthy ile Cayman Adaları'na giden Gigi Hadid'in tutuklandığı ortaya çıktı. Cayman Adaları'ndaki Owen Roberts Uluslararası Havaalanı'nda Hadid ile McCarthy'nin bavulunda az miktarda uyuşturucu bulundu.
19.07.2023 Magazin
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Zayn Malik: Baba olduğumdan beri sadece tek bir şey düşünüyorum
Zayn Malik: Baba olduğumdan beri sadece tek bir şey düşünüyorum 6 yıl boyunca hiçbir yerde röportaj vermeyen Zayn Malik kural bozdu. Dünyanın en sevilen gruplarından birinin üyesiyken solo kariyerinin peşine düşüp yoluna tek başına devam eden Malik, Gigi Hadid'le fırtınalı bir ilişki yaşadı. Çiftin 6 yıl süren bu ilişkiden Khai adını verdikleri bir kızları olmuştu. Malik, baba olmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulundu.
12.07.2023 Magazin
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi? Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023 Magazin
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa, uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.
26.02.2023 Magazin
Leonardo Dicaprio lüks yatında bikinili güzellerle görüntülendi!
Leonardo Dicaprio lüks yatında bikinili güzellerle görüntülendi! Hollywood'un müzmin bekarı Leonardo Dicaprio'nun adı bir süre Gigi Hadid ile anıldı. Dicaprio geçtiğimiz hafta aktris Victoria Lamas ile görüntülenmişti. Ünlü ismin ikonik filmi 'Titanik' çekildikten 2 yıl sonra dünyaya gelen Lamas ile aşk yaşadığı iddia edilirken, DiCaprio lüks yatında aralarında bikinili güzellerin de bulunduğu arkadaşlarıyla kameralara yansıdı.
4.01.2023 Magazin
Gigi Hadid'e yaş engeli! 'Ben kızımı büyütüyorum'
Gigi Hadid'e yaş engeli! 'Ben kızımı büyütüyorum' Hollywood’un en başarılı aktörlerinden Leonardo DiCaprio kendisi 50 yaşına gelmesine rağmen 25 yaşına gelen tüm sevgililerini terk etmesiyle ünlendi. DiCaprio'nun adı son olarak Gigi Hadid’le anılmaya başlanınca herkes şaşırdı. Yaş ortalamasını yükselten DiCaprio, Gigi için bu döngüyü kırdı herhalde denirken ortaya bambaşka bir gerçek çıktı.
25.12.2022 Magazin
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte mi? "Gizli buluşalım, görmesinler"
Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte mi? "Gizli buluşalım, görmesinler" 25 yaşına gelen tüm sevgililerini terk eden ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, görünüşe göre aşk hayatında 'yaş ortalamasını' yükseltti. Son olarak kendisinden 22 yaş genç sevgilisi Camila Morrone'den ayrılan DiCaprio'nun adı son birkaç aydır Gigi Hadid ile anılıyor. İkili, yine kalabalık bir partide birlikte görüldü.
2.11.2022 Magazin
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi!
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi! Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Leonardo Dicaprio ile bir partide yakınlaştıkları görülen Gigi Hadid, moda haftası nedeniyle bulunduğu Paris'te DiCaprio ile aynı otelde görüntülendi. Kısa aralıklarla otele giren ve gece neredeyse peş peşe otelden ayrılan ikili, aşk yaşadıkları iddialarını güçlendirdi.
3.10.2022 Magazin
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine oturan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde 2 yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınlamıştı. Hadid'in Zayn Malik'i etiketlemesi dikkatlerden kaçmamış, ikilinin aşklarına bir şans daha verecekleri konuşulmuştu. Ancak Zayn Malik'in son hamlesi herkesi şaşırttı.
24.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Gigi Hadid objektif karşısına geçti! Bikinili pozlarını paylaştı...
Gigi Hadid objektif karşısına geçti! Bikinili pozlarını paylaştı... Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, bir bikini markasıyla anlaştı. Reklam çekimleri için objektif karşısına geçen ünlü isim, peş peşe paylaştığı kareleriyle görenleri kendine hayran bıraktı.
12.05.2022 Magazin
Gigi Hadid, Filistin ve Ukrayna için harekete geçti! ‘Ellerinizi çekin’ diyerek duyurdu
Gigi Hadid, Filistin ve Ukrayna için harekete geçti! ‘Ellerinizi çekin’ diyerek duyurdu Tüm dünya Avrupa'nın tam ortasında yaşanan kanlı savaşı durdurmak daha da önemlisi bu korkunç savaştan etkilenenlere yardım elini uzatmak için tek yürek oldu. Elbette gösteri dünyasının ünlüleri de geri kalmadı.
7.03.2022 Magazin
Gigi Hadid’in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi!
Gigi Hadid’in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi! İlk çocuğunu kucağına olan dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in son hali gündem oldu. 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Cansu'ya benzetilen model Gigi Hadid, son haliyle balkonda objektiflere takıldı.
1.03.2022 Magazin
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu! İngiliz eski futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham'ın büyük oğulları Brooklyn (22) ile ABD'li oyuncu Nicola Peltz (27), 9 Nisan'da dünyaevine girecek.
20.01.2022 Magazin
Zayn Malik üye olduğu sitedeki görüntüleri internete sızdı! Etine dolgun sevgili arıyor...
Zayn Malik üye olduğu sitedeki görüntüleri internete sızdı! Etine dolgun sevgili arıyor... Geçtiğimiz ekim ayında model Gigi Hadid ile olaylı bir şekilde ayrıldığı basına yansıyan şarkıcı Zayn Malik aşkı flötr uygulamalarında arıyor. Malik'in üye olduğu sitede kullandığı görüntüleri de internete sızdı
12.01.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Zayn Malik, Gigi Hadid'e yalvarmaya başladı!
Zayn Malik, Gigi Hadid'e yalvarmaya başladı! Gigi Hadid-Zayn Malik çiftinin yollarını ayırması büyük yankı uyandırırken, şarkıcıya yakın kaynaklar tarafından çarpıcı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Anlaşmalı olduğu plak şirketi tarafından işine son verilen Malik'in ünlü modele kendisini affetmesi ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvardığı öne sürüldü.
16.11.2021 Magazin
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip...
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip... Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrılığına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. İddialara göre 2015 yılından bu yana bir ayrılıp bir barışan çiftin ilişkisi dışarından göründüğü kadar mükemmel olmadığı magazin kulislerine yansıdı.
30.10.2021 Magazin
Türk tasarımı giydi
Türk tasarımı giydi Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde New York sokaklarında görüntülendi.
21.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gigi Hadid Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gigi hadid kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.