Ushan Çakır

Ushan Çakır

Son dakika ushan çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ushan çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ushan çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ushan Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ushan çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 ushan çakır haberi bulunmuştur. Tüm ushan çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi...
Aras Bulut İynemli ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi... Çukur'da beraber rol alan Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in aşk yaşadığı iddia edildi. İlk açıklama Aras'ın menajerlik şirketinden geldi.
10.08.2021 Magazin
Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı bitti
Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı bitti Ünlü çiftten 9 yıl sonra kötü haber geldi. Damla Sönmez ve Ushan Çakır aşkı bitti. Bir dönem evlenecekleri konuşulan çifttin hayranları ise ayrılık nedenini merak ediyor.
14.04.2021 Magazin
Atatürk'e çok benzedi!
Atatürk'e çok benzedi! TRT1’in yeni dizisi ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’, Milli Mücadele’nin 16 Mart-23 Nisan 1920 arasındaki kritik altı haftasını tarihsel gerçeklere uygun olarak ekrana gelecek.
26.02.2020 Magazin
Ufak Tefek Cinayetler karıştı!
Ufak Tefek Cinayetler karıştı! Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından 36. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.
3.10.2018 Televizyon
Damla Sönmez ile Ushan Çakır nişanlandı!
Damla Sönmez ile Ushan Çakır nişanlandı! Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ünlü oyuncular Damla Sönmez ile Ushan Çakır, ilişkilerini resmiyete döktü.
10.07.2017 Magazin
Damla Sönmez ile Ushan Çakır evleniyor!
Damla Sönmez ile Ushan Çakır evleniyor! Oyuncu çift Damla Sönmez ile Ushan Çakır evlilik kararı aldı. İlk kez 5 yıl önce bir Osman Sınav filminde başlayan aşk evlilik kararı ile taçlandı.
10.07.2017 Magazin
Kara Yazı final kararı aldı!
Kara Yazı final kararı aldı! Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, final kararı aldı. Kara Yazı 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.
27.04.2017 Televizyon
'Kara Yazı' dizisi başlıyor!
'Kara Yazı' dizisi başlıyor! Yapımını Dark Story; Sema Ergenekon Eylem Canpolat’ın yaptığı 'Kara Yazı' dizisi, 28 Mart Salı günü izleyicisi ile buluşacak.
21.03.2017 Televizyon
'Bi Parça Plastik' nisanda geliyor!
'Bi Parça Plastik' nisanda geliyor! Süreyya Güzel, Ahmet Rıfat Şungar, Hare Sürel, Ushan Çakır ve Erce Kardaş’ın rol aldığı “Bi Parça Plastik” 6 Nisan’da ilk kez tiyatroseverlerle buluşacak.
14.03.2017 Kültür Sanat
İlk bölüm heyecanı
İlk bölüm heyecanı Show TV’nin merakla beklenen ‘Aşk ve Gurur’ dizisinin oyuncuları, ilk bölüm heyecanını hep birlikte yaşadılar
6.03.2017 Magazin
'O Hayat Benim'in setinde kıyamet koptu!
'O Hayat Benim'in setinde kıyamet koptu! 2011 yılında "Leyla ile Mecnun" dizisinin setinde rol arkadaşı Ushan Çakır ile kavga edip darp edilen Ezgi Asaroğlu yine bir set huzursuzluğu haberiyle gündeme geldi.
5.02.2017 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Sultan Murad Farya'yı öpüyor!
Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Sultan Murad Farya'yı öpüyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Murad aşkına yenik düşüyor ve Farya'yı ölümden kurtarıyor. Tahtı elinden alınan Farya ise planlar kurmaya başlıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam Fox'ta...
29.09.2021 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölüm ile bu akşam Fox TV'de başlıyor!
Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölüm ile bu akşam Fox TV'de başlıyor! Fox TV ekranında yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde IV. Murad dönemine ışık tutulacak. Kösem Sultan ve Sultan IV. Murad'ın çekişmelerine tanık olacağınız Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor.
18.11.2016 Magazin
Kösem’e Hezarfen desteği
Kösem’e Hezarfen desteği Yeni sezonda kanal değişikliğine giden Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yeni sürprizler var
16.11.2016 Magazin
Hayallerinin peşinde
Hayallerinin peşinde ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ikinci sezonu cuma günü başlıyor...
15.11.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu!
Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu! Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon için geri sayım sürüyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem fragmanları peş peşe yayınlandı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'e dair merak edilen soruların yanıtları...
3.11.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl 4. Murat'a sürpriz bir transfer daha geldi!
Muhteşem Yüzyıl 4. Murat'a sürpriz bir transfer daha geldi! Muhteşem Yüzyıl 4. Murat yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı planlıyor. Yeni sezon için birbirinden değerli oyuncular ile el sıkışan Muhteşem Yüzyıl 4. Murat'ta transferler devam ediyor. İşte Muhteşem Yüzyıl 4. Murat dizisine dair tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Dizilerin olaylı setleri
Dizilerin olaylı setleri Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın tartışması, setlerde kamera arkasında yaşanan gerginlikleri bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce benzer olayların yaşandığı dizi setlerini ve kavgaları derledik...
18.03.2016 Arşiv
Kara Ekmek final yaptı
Kara Ekmek final yaptı Limon Yapım imzalı, başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar, Nihat Altınkaya, Anıl İlter, Başak Daşman ve Altan Erkekli gibi isimlerin paylaştığı Kara Ekmek dizisinin erken final yaparak ekrana veda etti...
26.12.2015 Televizyon
Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle
Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle Atv'nin sevilen dizisi Kara Ekmek 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Ekmek bu akşam ekrana gelecek 37. bölüm ile final yapıyor. Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanında heyecan dorukta. Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
25.12.2015 Magazin
atv'nin o dizisi erken final yapacak!
atv'nin o dizisi erken final yapacak! Atv'nin Limon Film yapım imzalı sevilen dizisi Kara Ekmek'ten sevenlerine üzücü haber geldi...
24.12.2015 Televizyon
Kiralık Aşk hayranlarına kötü haber
Kiralık Aşk hayranlarına kötü haber Star TV’nin yaz sezonuna damga vuran dizisi Kiralık Aşk ve ATV ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek dizilerine Kurban Bayramı arası verildi...
19.09.2015 Magazin
Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı-izle ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Özlem Yılmaz, Ushan Çakır, Engin Hepileri, Elifcan Ongurlar ve Nihat Altınkaya'nın oynadığı, Kara Ekmek dizisinin yeni bölümde yaşanacaklar büyük merak konusu oldu. Kara Ekmek yeni bölümünden ipuçlarının yer aldı 23.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
10.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ushan Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ushan çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.