Gazete Vatan Logo

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Sultan Murad Farya'yı öpüyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Murad aşkına yenik düşüyor ve Farya'yı ölümden kurtarıyor. Tahtı elinden alınan Farya ise planlar kurmaya başlıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam Fox'ta...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölümünde Sultan Murad Farya'yı öpüyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 5. bölümü için 2 ayrı tanıtım yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Kösem Sultan'ın iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu. Sultan Murad annesine yapılan bu olayları ödetmek için hazırlık yapıyor. Heyecanlı yeni bölümüyle Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam ekranlarda olacak.

TIMS Productions'un yapımcılığını üstlendiği başrollerini Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akdülger, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Necip Memili, Engin Benli, Ushan Çakır, İsmail Demirci, Metin Belgin, Ece Çemişoğlu, Leyla Feray, Hakan Şahin, Şener Savaş, Murat Atik, İdil Yener, Mustafa Kırantepe, Yiğit Uçan, Rıdvan Aybars Düzey, Doğaç Yıldız ve Şemsi İnkaya yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma akşamları saat 20:00'da FOX'ta.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5. BÖLÜM FRAGMANI


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde Sultan Murad hayatının en büyük korkusunu yaşıyor! Prenses Farya, Sultan Murad’ın karşısına getirilir. Sultan Murad hükmünü bizzat verecektir! İdam edileceğinden emin olan Farya, Sultan Murad’ın hükmünü duyunca ölmekten beter olur. Vakfında, suikasta uğrayan Kösem Sultan kaybolur. Asi sipahilerinden kaçırdığından şüphe ederler. Zaten yaralı olan Kösem Sultan hayatta kalabilecek midir? Validesinin saldırıya uğradığını öğrenen Sultan Murad, sefer yolundan geri döner. Kösem Sultanı bizzat arayacak ve bulacaktır. Sultan Murad, aramaların başındayken asi sipahiler tarafından saldırıya uğrar. Prenses Farya, Sultan Murad uğruna canını hiçe sayar. Atike Sultan, Silahdar Mustafa’yı köşeye sıkıştırır. Her şeye razıdır. Silahdar’a bir teklifte bulunur! Silahdar ise Gevherhan Sultana karşı olan hislerini daha fazla saklayamaz. Sultan Murad, Prenses Farya’ya verdiği sözleri tutar. Amcası İstvan’ı cezalandırır ve annesi Kraliçe Catherine’i kurtarır. Artık, Farya annesiyle beraber ülkesine dönecektir. Ülkesine dönmek için yola çıkan, Farya büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır. Şehzade Kasım’ın yasak olduğu halde cariyeyle görüşmeye devam etmektedir. Hiç ummadıkları bir anda bu sırrı biri öğrenir! Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam FOX’ta yayınlanacak.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in son bölümünde Sultan Murad hayatının en zor kararını verdi. Sultan Murad’a ihanet eden Prenses Farya, has odadan kaçmaya çalışırken vuruldu. Kendisine ihanet eden kişinin Farya olduğunu öğrenen Sultan Murad, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Gülbahar Sultan yıllar sonra saraya döndü. Kösem Sultan, eski düşmanıyla karşı karşıya geldi. Atike Sultan, Silahdar’ın hislerinden emin olmak istedi. Silahdar’ın ise kalbine bambaşka bir ateş düştü. Sultan Murad, zor da olsa, Farya’yla ilgili hükmünü verdi! Sipahiler Kösem Sultan’a hain bir tuzak kurdu. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu?