Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Özlem Yılmaz, Ushan Çakır, Engin Hepileri, Elifcan Ongurlar ve Nihat Altınkaya'nın oynadığı, Kara Ekmek dizisinin yeni bölümde yaşanacaklar büyük merak konusu oldu. Kara Ekmek yeni bölümünden ipuçlarının yer aldı 23.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kara Ekmek yeni sezon 23.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kara Ekmek 23.bölümde neler yaşanacak?

Atv'nin sevilen dizisi 'Kara Ekmek'; yarın yeni bölümüyle sezonu açıyor.

Aradan bir yıl geçmiştir. Onca zamana rağmen Asiye'nin ne içindeki umut dinmiştir ne de öfke. Çocuğuna kavuşmayı hayal ederken başka bir acıyla savrulur. İşte o gün kader çarkı şaşılacak şekilde bir kez daha döner. Asiye'yi bir gölge gibi takip eden gizemli kişi Asiye'ye her şeyi değiştirecek bir teklifle gelir. Tam bu sırada Teneke mahallesinde de başka sırların kapıları açılır. Asiye; Mine ve Çetin'in tüm engellemelerine rağmen öfkesinin kurbanı olur. Ve ateş bir kez daha düştüğü yeri yakar. Asiye babasını o ateşin içine attığından habersiz kendi mutluluğuna yürür. Ancak bu kez karşısında Selen'in hayaleti, o düştüğü uçurumun kenarında ise bir aslan beklemektedir onu...

KARA EKMEK 23.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kara Ekmek yeni bölümleriyle 11 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de başlıyor.

Kara Ekmek sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Kara Ekmek sezon finali olan 22. bölümünde Semra, Asiye'nin bebeğini alıp ortadan kayboldu. Bıçak gibi keskin bir çaresizlik geride kalan herkesi sarmıştı. Asiye, yaşadığı acı ve intikam ateşiyle ortalığı kasıp kavurdu. Onun için önemli olan tek bir şey vardı; bebeği. Bebeği için kendini bitiren diğer kişi ise Hale'ydi. Yalnızlığı, genç kadını dönüşü olmayan bir intikama sürükleyecektr. Artık kaybedeceği bir şey yoktu.Pervin, eline geçirdiği büyük bir kozla Mine'yi hayatının kararını vermeye sürükledi. Pervin, Ali ve Mine üçgeninde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Kara Ekmek sezon finalinde acılara son noktayı koyan isim ise yine Semra oldu. Son hamle, beklenmedik olaylara gebeydi. Nihai karşılaşma, bazılarını felakete, bazılarını ise inanılmaz mucizelere sürükleyecektir.

Haberin Devamı