Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle

Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle

Atv'nin sevilen dizisi Kara Ekmek 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Ekmek bu akşam ekrana gelecek 37. bölüm ile final yapıyor. Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanında heyecan dorukta. Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kara Ekmek 37. bölüm final fragmanı yayınlandı-izle

KARA EKMEK 37. BÖLÜM ÖZETİ

Asiye ve Çetin sonunda peşlerinde olan düşmanlarının kim olduklarını öğrenirler. Ancak onlardan kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır.

Mine'nin peşine düşen Bade'yi ise hiç hesapta olmayan bir son bekliyordur. Sonunda her şey yoluna girerken Asiye ve Çetin çok büyük bir karar alırlar. Daha fazla bu sırla yaşamak istemiyorlardır. Yeni başlangıçlar için gizli saklı kalanların su yüzüne çıkması gerekiyordur.

Her son yeni bir başlangıçtır...

KARA EKMEK FİNAL YAPIYOR

Limon Yapım imzalı, başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar, Nihat Altınkaya, Anıl İlter, Başak Daşman ve Altan Erkekli gibi isimlerin paylaştığı Kara Ekmek dizisinin erken final yaparak ekrana veda ediyor. Kara Ekmek dizisinin 2 hafta sonra yayınlanacak olan 37. bölümüyle ekrana veda etmesi bekleniyor. Kara Ekmek, final bölümüyle 25 Aralık Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak!

REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ YAŞAMIŞTI

Dizi son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşamıştı. Kara Ekmek geçen Cuma ekrana gelen son bölümüyle Total ve AB grubu reytinglerinde 22. sırada yer alabilmişti. Kara Ekmek dizisinin 25 Aralık Cuma yayınlanan final bölümüyle ekrana veda edecek.

Haberin Devamı