Urfalıyam Ezelden

Urfalıyam Ezelden

Son dakika Urfalıyam Ezelden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Urfalıyam Ezelden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Urfalıyam Ezelden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Urfalıyam Ezelden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan urfalıyam ezelden gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 urfalıyam ezelden haberi bulunmuştur. Tüm urfalıyam ezelden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor? Sevim Erdoğan kimdir? Sevim Erdoğan dizileri...
Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor? Sevim Erdoğan kimdir? Sevim Erdoğan dizileri... Kızılcık Şerbeti Leman kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisine Leman karakterini Sevim Erdoğan oynuyor. 1986 doğumlu olan Sevim Erdoğan'ın dizileri de merak konusu oldu. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Ceren Karakoç'un rol aldığı Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor? İşte Sevim Erdoğan dizileri..
7.04.2023 Televizyon
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi?
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi? Yeni dizisi Al Sancak ile hayranlarının karşısına çıkan Uğur Güneş, dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı'yı canlandırıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelen Al Sancak dizisiyle ekrana dönen Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkış yakalayan Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
19.01.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Tatlıses ile birlikte türkü söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Tatlıses ile birlikte türkü söyledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da gençlerle buluşmasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile birlikte türkü söyledi.
3.12.2022 Gündem
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne?
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne? Şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı belgelendikten sonra Sitare Akbaş’ın hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Sitare Akbaş kimdir, kaç yaşında, nereli ve Sitare Akbaş hangi dizilerde oynadı?
10.08.2021 Gündem
Öykü Gürman kimdir?
Öykü Gürman kimdir? Başarılı sanatçı Öykü Gürman kimdir? Geçtiğimiz senelerde kardeşi Berk ile söylediği parçalar ile şöhrete kavuşan Öykü Gürman'ın özel hayatı merak konusu oldu. İşte Öykü Gürman'ın bilinmeyenleri...
6.04.2016 Magazin
2014 diziler için nasıl geçti?
2014 diziler için nasıl geçti? OYA DOĞAN / odogan@gazetevatan...
27.12.2014 Arşiv
Kanal D'nin o dizisi de bitiyor!
Kanal D'nin o dizisi de bitiyor! Kanal D’nin Ekim ayında ekrana sürdüğü ve çok güvendiği yapımlardan olan Hayat Yolunda dizisi ekrana veda ediyor...
27.12.2014 Televizyon
İbrahim Tatlıses yine ateş püskürdü
İbrahim Tatlıses yine ateş püskürdü Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Urfalıyım Ezelden" dizisinin yayından kaldırılacağı haberleri üzerine ateş püskürdü.
25.12.2014 Magazin
O dizi kaldırılınca çılgına döndü
O dizi kaldırılınca çılgına döndü Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Urfalıyım Ezelden" dizisinin yayından kaldırılacağı haberleri üzerine ateş püskürdü.
25.12.2014 Magazin
Küfelik oldu!
Küfelik oldu! 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal önceki gece eşi Melis Tüysüz ve arkadaşlarıyla eğlendi...
24.12.2014 Magazin
Urfalıyam Ezelden dizisi için kritik dönem!
Urfalıyam Ezelden dizisi için kritik dönem! Kanal D'den ayrıldıktan sonra Star Tv'ye geçen Urfalıyam Ezelden dizisinin reytinglerle başı dertte. Beklenen reytingi alamadığı gerekçesiyle Urfalıyam Ezelden için final kararı mı alınacak henüz belli değil. İşte kafa karıştıran o cümleler...
22.12.2014 Magazin
Kanal değişikliği erken finalden kurtaramadı!
Kanal değişikliği erken finalden kurtaramadı! Kanal D ekranından kaldırıldıktan sonra Star Tv'de yayın hayatına devam eden dizi için şok eden bir karar alındı.
20.12.2014 Magazin
Galip Derviş dizisi yayından kalkıyor!
Galip Derviş dizisi yayından kalkıyor! Kanal D’de yayınlanan bir dizi daha yayından kalkıyor! Şeref Meselesi'nden dolayı yayın saati değişen dizi Galip Derviş'in reytinglerindeki düşüş nedeniyle ekranlara veda edeceği belirtildi.
11.12.2014 Magazin
'Biz arabeskçiler maça hep  3-0 yenik başlıyoruz'
'Biz arabeskçiler maça hep 3-0 yenik başlıyoruz' Alişan evleniyor mu? Emrah için neler dedi? Kalaşnikofu kaç saniyede söküp takıyor? Şarkılarını çalmayan radyo kanalları için neler diyor? “Geçmiş olsun” dediği kaç gün yaşıyor? Hafta Sonu Alişan’la her şeyi konuştu...
10.12.2014 Magazin
Urfalıyam Ezelden son bölümde şok eden haber!
Urfalıyam Ezelden son bölümde şok eden haber! Yeni bölümleri ile Star Tv ekranında yayınlanan Urfalıyam Ezelden heyecan dolu yeni bir bölüm ile ekrana geldi. Bülent İnal, Dolunay Soysert ve Öykü Gürman'ın baş rolünde yer aldığı dizi Urfalıyam son bölümü ve ayrıntıları haberimizde.
6.12.2014 Magazin
Urfalıyam Ezelden dizisine sürpriz oyuncu!
Urfalıyam Ezelden dizisine sürpriz oyuncu! Yeni bölümlerine Star Tv ekranlarında devam eden Urfalıyam Ezelden kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Daha önce Bugünün Saraylısı dizisinde gördüğümüz Dilşad Çelebi artık Urfalıyam Ezelden dizisinin oyuncuları arasında.
4.12.2014 Magazin
Urfalıyam Ezelden beklentileri karşıladı mı?
Urfalıyam Ezelden beklentileri karşıladı mı? Yeni bölümlerine Star Tv'de devam eden Urfalıyam Ezelden tüm hızıyla devam ediyor. Baş rollerinde Bülent İnal ve Öykü Gürman'ın yer aldığı Urfalıyam Ezelden son bölümüyle herkeste merak uyandırdı.
1.12.2014 Magazin
Sevilen dizide şok ayrılık
Sevilen dizide şok ayrılık Urfalıyam Ezelden Kanal D'nin Ekim ayında ekrana sürdüğü iddialı yapımıydı.
28.11.2014 Magazin
Urfalıyam Ezelden Star TV ile anlaştı
Urfalıyam Ezelden Star TV ile anlaştı Kanal D'nin yayından kaldırdığı 'Urfalıyam Ezelden' dizisi, Star TV'de yayınlanacak
13.11.2014 Televizyon
Yayından kaldırılan diziden sevindiren haber!
Yayından kaldırılan diziden sevindiren haber! 'Urfalıyam Ezelden' isimli diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
12.11.2014 Televizyon
Korktuğu oldu!
Korktuğu oldu! Oyuncu Dolunay Soysert’in “Bitmesinden korkuyoruz” dediği “Urfalıyam Ezelden” dizisi 5’inci bölümde yayından kaldırıldı.
10.11.2014 Magazin
İbrahim Tatlıses isyan etti!
İbrahim Tatlıses isyan etti! Twitter'ı etkin kullanan ünlülerden İbrahim Tatlıses, 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına sinirlendi...
10.11.2014 Magazin
Kanal D, 'Urfalıyam Ezelden'i bitirdi
Kanal D, 'Urfalıyam Ezelden'i bitirdi Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 5...
10.11.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Urfalıyam Ezelden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki urfalıyam ezelden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.