Bülent İnal

Bülent İnal

Son dakika bülent inal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent inal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent inal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent İnal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent inal gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 bülent inal haberi bulunmuştur. Tüm bülent inal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Timuçin Esen'in tavırlarına anlam verilemedi! 'Bu adama ne olmuş?'
Timuçin Esen'in tavırlarına anlam verilemedi! 'Bu adama ne olmuş?' Son olarak 'Hekimoğlu' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Timuçin Esen, Etilerde görüntülendi. Alaycı tavırlar sergileyen oyuncu, muhabirlerin "Mevlana dizisinde oynayacaktınız. Şimdi başka bir projede yönetmen koltuğuna oturacağınız söyleniyor" sözlerini tiye aldı.
3.03.2022 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da!
İstanbul’u terk eden Ozan Güven,Cunda'da! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, mahkeme sonuçlanana kadar oyunculuğa ara verdi. Güven'in, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda adasına yerleştiği iddia edildi.
12.12.2020 Magazin
'Payitaht Abdülhamid’in yeni sultanı Vildan Atasever
'Payitaht Abdülhamid’in yeni sultanı Vildan Atasever TRT 1’in dönem dizisi 'Payitaht Abdülhamid’in yeni sultanı, ekranların ve sinemanın beğenilen, güzel oyuncusu Vildan Atasever oldu. Özlem Conker diziye veda ediyor.
25.11.2020 Televizyon
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in 116. bölüm 2'nci tanıtımı yayınlandı! İşte detaylar...
10.04.2020 Televizyon
Payitaht Abdülhamid 115. bölüm fragmanı
Payitaht Abdülhamid 115. bölüm fragmanı TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'den yeni böüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
28.03.2020 Televizyon
Payitaht Abdülhamid 108.bölüm fragmanı
Payitaht Abdülhamid 108.bölüm fragmanı Payitaht Abdülhamid dizisinden yeni bölüm tanıtımı geldi! İşte merak edilen tüm detaylar...
8.02.2020 Televizyon
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Payitaht Abdülhamid 103. bölüm 2. fragmanı
Payitaht Abdülhamid 103. bölüm 2. fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölüm tanıtımını yayınladı. İşte tüm detaylar...
4.01.2020 Televizyon
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı!
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı! TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in 99. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
30.11.2019 Televizyon
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı!
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı! TRT ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in 91. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı.
3.10.2019 Televizyon
Bülent İnal: Çekimler keyifli geçiyor
Bülent İnal: Çekimler keyifli geçiyor TRT 1'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin yıldız oyuncusu Bülent İnal, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
1.10.2019 Magazin
Payitaht Abdülhamid 86. bölüm 2. fragmanı
Payitaht Abdülhamid 86. bölüm 2. fragmanı Sevilen dizinin yeni fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı.
17.05.2019 Televizyon
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Payitaht Abdülhamid'in 84. bölüm fragmanı yayınlandı.
27.04.2019 Televizyon
Oyuncu Cem Uçan hastaneye kaldırıldı!
Oyuncu Cem Uçan hastaneye kaldırıldı! Payitaht Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin Paşa karakterini canlandıran Cem Uçan, çekimler sırasında attan düşerek hastaneye kaldırıldı.
16.04.2019 Magazin
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı
Payitaht Abdülhamid yeni fragmanı Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizide neler yaşanacak?
23.03.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.
29.01.2019 Gündem
İnal’a Katar’da yoğun ilgi
İnal’a Katar’da yoğun ilgi Bülent İnal Katar’da düzenlenen altıncı Ajyal Film Festivali’nde ilgi odağı oldu.
1.12.2018 Magazin
Yeni ekiple yeni sezon
Yeni ekiple yeni sezon TRT 1’de yayınlanan ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin ekibi Asmalımescti’teki Pera Pelas Otel’de üçüncü sezon ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.
6.10.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize böyle tehditlerle geri adım attırmak mümkün değil. Biz, öyle bir tarihin varisleriyiz ki bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölüm fragmanında hain bulunuyor!
Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölüm fragmanında hain bulunuyor! Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisi ekrana gelen yeni bölümleri ile tarihe ışık tutmaya devam ediyor. Abdülhamid ekrana gelecek olan yeni bölümde Mason locasına hizmet eden haini tespit eder. Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranında...
11.05.2018 Gündem
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) geleneksel ‘Medya Oscarları Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl 40. kuruluş yıldönümünü kutlayan RTDG, 17 farklı kategoride 21 kişi ve kurumu ödüle layık gördü. RTGD Başkanı Şebnem Bursalı ‘2017 Medya Oscarları’nın Mayıs ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir törenle sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.
1.05.2018 Gündem
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. Alişan ile nişanlanan Buse Varol hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Buse Varol'un yaşı, nereli olduğu, kariyeri gibi bilgiler...
26.03.2018 Gündem
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim!
Payitaht Abdülhamid kadrosuna üç bomba isim! TRT'nin dizisinin kadrosuna üç önemli isim katıldı.
19.02.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bülent İnal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent inal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.