Öykü Gürman

Öykü Gürman

Son dakika öykü gürman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öykü gürman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öykü gürman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öykü Gürman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öykü gürman gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 öykü gürman haberi bulunmuştur. Tüm öykü gürman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi! Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.
21.10.2023 Magazin
Sen Türkülerini Söyle kim kazandı? Esra Abay kimdir, nereli, kaç yaşında, final türküsü ve sözleri nedir? Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu?
Sen Türkülerini Söyle kim kazandı? Esra Abay kimdir, nereli, kaç yaşında, final türküsü ve sözleri nedir? Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yarışmasında dün akşam final yaptı. Süper finalde birinci olan isim de belli oldu. Peki, Sen Türkülerini söyle kim kazandı, Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu?
13.09.2023 Televizyon
'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor?
'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor? İkizi Öykü Gürman ile birlikte söylediği 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçası ile üne kavuşan besteci ve şarkıcı Berk Gürman, 2019 yılından itibaren İspanya'da yaşıyor. Öykü Gürman, katıldığı programda, yıllar sonra ilk kez kardeşi hakkında konuştu.
20.06.2023 Magazin
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı!
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı! Şarkıcı Öykü Gürman, dün akşam 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri kapsamında sahneye çıktı. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları ve danslarıyla da dikkat çekti.
5.08.2022 Magazin
Öykü Gürman tarih vermekten kaçındı! 'Zaman alacak'
Öykü Gürman tarih vermekten kaçındı! 'Zaman alacak' Geçtiğimiz ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan ve birkaç hafta önce de nişanlanan Öykü Gürman, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, düğün tarihiyle ilgili de konuştu.
12.07.2022 Magazin
Demirören Medya'ya ödül yağdı!
Demirören Medya'ya ödül yağdı! Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni; iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını muhteşem bir geceyle bir araya getirdi. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin yaptı.
7.06.2022 Televizyon
Öykü Gürman ile Fatih İçmeli evlilik yolunda ilk adımı attı!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeli evlilik yolunda ilk adımı attı! Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, 3.5 yıldır sevgili olduğu Fatih İçmeli ile geçtiğimiz gün nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan Gürman, mutlu gününden fotoğrafları soyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
5.06.2022 Magazin
Öykü Gürman'dan sahne kostümü yorumu! "Frikik veririm diye..."
Öykü Gürman'dan sahne kostümü yorumu! "Frikik veririm diye..." Şarkıcı Öykü Gürman, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Hayranlarıyla bir araya gelen ünlü isim, hem kariyeri hem de özel hayatı hakkında konuşurken, sahne kostümleriyle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
18.04.2022 Magazin
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor!
Serhat ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları devam ediyor! Konteynır 6. ve 7. Bölüm Cumartesi - Pazar 19.00'da ücretsiz olarak tüm Kanal D Dijital Platformlarında!
23.03.2022 Televizyon
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi!
Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi! Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi başlıyor. Sevcan Yaşar, Öykü Gürman ve Gökhan Tevek hurdalığa konuk oluyor…
16.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık"  setinden renkli kareler!
Komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" setinden renkli kareler! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
14.03.2022 Televizyon
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor!
"Biz Kimiz?" Konteynır Brothers geliyor! Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat Dayım ve Mertkan Dayım'ın dijital dünyadaki eğlenceli maceraları Cumartesi 19.00'da izleyiciyle buluşuyor! Birbirinden ünlü isimler de bu maceralarında onların yanında oluyor!
14.03.2022 Televizyon
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı!
Konteynır Brothers 'Hurdalık'ın fragmanı yayınlandı! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
10.03.2022 Televizyon
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor!
Komedi dizisi Konteynır Brothers "Hurdalık" başlıyor! Kanal D Dijital’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 19 Mart Cumartesi günü ilk 3 bölümüyle yayında olacak.
9.03.2022 Televizyon
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif!
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif! Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Paris'te beş yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli'den evlilik teklifi aldı. Eyfel Kulesi'nin önünde sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Gürman, o anları takipçileriyle de paylaştı.
14.01.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Öykü Gürman Türkiye'yi temsil edecek
Öykü Gürman Türkiye'yi temsil edecek Asya-Pasifik Yayın Birliği’nin her yıl düzenlediği ABU TV Şarkı Festivali’nde bu yıl Türkiye’yi Öykü Gürman temsil edecek.
11.12.2020 Magazin
Öykü Gürman'ın gözleri doldu: Beni kendine göre sevdi
Öykü Gürman'ın gözleri doldu: Beni kendine göre sevdi Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, 'Aslı Safak'la İşin Aslı' programına katıldı. Babasının ateist olduğunu söyleyen Gürman, "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum" dedi.
21.11.2020 Magazin
'Burun estetiği yaptıracaktım ama...'
'Burun estetiği yaptıracaktım ama...' 11 yaşında anne-babası ayrılan Öykü Gürman, erkek arkadaşlarından eksikliğini yaşadığı baba şefkatini beklediğini söyledi
10.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Öykü Gürman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öykü gürman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.