Urfalıyım Ezelden

Urfalıyım Ezelden

Son dakika urfalıyım ezelden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan urfalıyım ezelden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını urfalıyım ezelden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Urfalıyım Ezelden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan urfalıyım ezelden gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 urfalıyım ezelden haberi bulunmuştur. Tüm urfalıyım ezelden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni partneri belli oldu
Yeni partneri belli oldu Yakında Atv ekranlarında yayınlanacak olan Eve Dönüş dizisinde Cansel Elçin’in partneri belli oldu...
7.04.2015 Magazin
İbrahim Tatlıses yine ateş püskürdü
İbrahim Tatlıses yine ateş püskürdü Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Urfalıyım Ezelden" dizisinin yayından kaldırılacağı haberleri üzerine ateş püskürdü.
25.12.2014 Magazin
O dizi kaldırılınca çılgına döndü
O dizi kaldırılınca çılgına döndü Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Urfalıyım Ezelden" dizisinin yayından kaldırılacağı haberleri üzerine ateş püskürdü.
25.12.2014 Magazin
Partide sızıp kaldı!
Partide sızıp kaldı! Son dizisi Urfalıyım Ezelden de yayından kaldırılan Bülent İnal, eski rol arkadaşının doğum gününde sarhoş olup sızdı...
25.12.2014 Magazin
Kanal değişikliği erken finalden kurtaramadı!
Kanal değişikliği erken finalden kurtaramadı! Kanal D ekranından kaldırıldıktan sonra Star Tv'de yayın hayatına devam eden dizi için şok eden bir karar alındı.
20.12.2014 Magazin
Sete geç kaldı!
Sete geç kaldı! ‘Urfalıyım Ezelden’ dizisinin ‘Selva’sı Dolunay Soysert, önceki gün Etiler’de görüntülendi...
4.12.2014 Magazin
Metin 1 günle Şükrü 1 ayla...
Metin 1 günle Şükrü 1 ayla... 27 yaşını dolduranların başvuru yapabileceği bedelli askerliği Medcezir’in oyuncusu Metin Akdülger 1 günle, Şeref Meselesi’nin oyuncusu Şükrü Özyıldız 1 ayla kaçırdı...
2.12.2014 Magazin
Sevilen dizide şok ayrılık
Sevilen dizide şok ayrılık Urfalıyam Ezelden Kanal D'nin Ekim ayında ekrana sürdüğü iddialı yapımıydı.
28.11.2014 Magazin
‘İzleyici bizi bırakmadı’
‘İzleyici bizi bırakmadı’ Kanal D’de yayından kaldırılan ancak Star TV’ye transfer olan “Urfalıyım Ezelden” dizisinin başrolü İnal, eşiyle birlikte İstinye Park’ta görüntülendi...
25.11.2014 Magazin
İki dizi daha final yapıyor!
İki dizi daha final yapıyor! Yalan Dünya’nın ardından Türk dizi tarihinin en uzun süren polisiye yapımı “Arka Sokaklar”ın da bitirileceği iddia edildi.
11.11.2014 Magazin
Zuhal Olcay terzi oldu!
Zuhal Olcay terzi oldu! Kanal D'nin başrollerini Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın paylaştıkları; ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen yeni dizisi 'Urfalıyam Ezelden'in oyuncu kadrosuna Zuhal Olcay da dahil oldu...
17.10.2014 Televizyon
İşte iki yeni dizinin reytingleri!
İşte iki yeni dizinin reytingleri! 13 Ekim tarihinde Total'de 1...
13.10.2014 Televizyon
11 dizi her an bitebilir
11 dizi her an bitebilir TV'ler yeni sezona 15'i yeni yapım, 36 diziyle başladı . Ancak hiç biri zirve yapmadı. Şu diziler her an sona erebilir: Bugünün Saraylısı, Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe, Ah Neriman, Kalp Hırsızı, Kurt Seyit ve Şura, Aşktan Kaçılmaz, Kadim Dostum, Yedikule Hayat Yokuşu ve Hayat Ağacı.
9.10.2014 Arşiv
Baba toprağına geri dönüyor
Baba toprağına geri dönüyor Oyuncu Bülent İnal ve eşi Melis İnal Nişantaşı’ndaydı...
5.08.2014 Magazin
Oyunculuğu bırakıyor!
Oyunculuğu bırakıyor! Ünlü oyuncu çift Sinan Tuzcu ile Dolunay Soysert, önceki gün Zorlu Center AVM'deydi...
12.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Urfalıyım Ezelden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki urfalıyım ezelden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.