Ukıp

Ukıp

Son dakika UKIP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UKIP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UKIP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ukıp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ukıp gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 ukıp haberi bulunmuştur. Tüm ukıp haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiliz aşırı sağ partiden Kur'an-ı Kerim dağıtılmasını yasaklama teklifi
İngiliz aşırı sağ partiden Kur'an-ı Kerim dağıtılmasını yasaklama teklifi Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin yeni lideri Braine, skandal açıklamasında "Bunun yasa dışı olup olmadığına bakmamız gerekiyor çünkü yasalarımız, şiddetin teşvikini yasaklıyor. O nedenle bu konuyu düşünmeliyiz" dedi.
13.08.2019 Dünya
İngiltere'de kader haftası!
İngiltere'de kader haftası! İngiliz parlamentosu ülkenin Avrupa Birliği (AB) üyeliğinden ayrılma (Brexit) sürecine ilişkin 3 kritik oylamaya hazırlanırken, siyasi kriz derinleşme potansiyeli taşıyor. İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarasında bu hafta Brexit sürecinin kaderini belirleyecek 3 kritik oylama yapılacak.
11.03.2019 Dünya
İngiltere'de peş peşe istifa depremi
İngiltere'de peş peşe istifa depremi Ana muhalefetteki İşçi Partisi'nden sonra istifalar iktidardaki Muhafazakar Parti'ye sıçradı, partiden ayrılan üç milletvekili eski İşçi Partililerin yer aldığı Bağımsız Grup'a katılacak.
20.02.2019 Dünya
Son dakika... Büyük gün! 'Planımı hızlandıracağım'
Son dakika... Büyük gün! 'Planımı hızlandıracağım' İngiltere Başbakanı Theresa May'den son dakika Brexit açıklamaları geldi. May, Brexit planında ısrarcı olduğunu yineledi.
15.01.2019 Dünya
Yeni bir ordu kuruluyor!
Yeni bir ordu kuruluyor! Almanya Başbakanı Merkel, ABD Başkanı Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron arasında tartışmaya neden olan Avrupa ordusu konusunda Macron’a destek vererek "gerçek bir Avrupa ordusu" oluşturulması çağrısı yaptı.
14.11.2018 Dünya
Avrupa'da yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü
Avrupa'da yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü İngiltere'nin başkenti Londra'da yüzbinlerce Avrupa Birliği yanlısı İngiliz, yeni bir referandum yapılması talebiyle sokaklara döküldü.
20.10.2018 Dünya
AB-Polonya ilişkilerinde yeni bir kriz daha
AB-Polonya ilişkilerinde yeni bir kriz daha Kamuoyu baskısına ve AB’nin hukuki soruşturma başlatmasına rağmen, Polonya'nın yargı reformunu yürürlüğe koyması, Varşova-Brüksel hattındaki çatlağı gittikçe derinleştiriyor
18.07.2018 Dünya
'Avrupa Birliği son günlerini yaşıyor'
'Avrupa Birliği son günlerini yaşıyor' Aşırı sağcı İngiliz siyasetçi Nigel Farage, "Kaybediyorsunuz. Brexit ilk ayrılan parça, dersinizi alacaksınız. Bu projenin (AB) son günleri yaklaşıyor." iddiasında bulundu.
3.05.2018 Dünya
İngiltere'de parti lideri ırkçı sevgilisinden ayrıldı
İngiltere'de parti lideri ırkçı sevgilisinden ayrıldı UKIP lideri Bolton, kraliyet ailesinin gelin adayı Markle hakkında ırkçı paylaşımlarda bulunan sevgilisi Marney ile ilişkisini bitirdiğini duyurdu.
15.01.2018 Dünya
En büyük İslam karşıtı ödülleri sahiplerini buldu
En büyük İslam karşıtı ödülleri sahiplerini buldu İslami İnsan Hakları Komisyonunun her yıl ver verdiği "İslamofobi ödüllerinin" bu yılki sahipleri belli oldu. Dünya çapında en büyük İslam karşıtı Arakanlı Müslümanlara yönelik katliama karşı sessiz kalan Myanmar Dışişleri Bakanı ve Devlet Başkanlığından Sorumlu Aung San Suu Çi oldu.
27.11.2017 Dünya
Türkiye'ye müjdeli haber! O madde çıkmadı...
Türkiye'ye müjdeli haber! O madde çıkmadı... Avrupa'nın bazı ülkelerindeki yumurtalarda böcek ilacı "fipronil" maddesinin bulunmasıyla başlayan krizin ardından Türkiye'de yapılan analizlerde söz konusu madde tespit edilmedi.
23.08.2017 Sağlık
İngiltere'de sandıklar kapandı ve ilk sonuçlar geldi!
İngiltere'de sandıklar kapandı ve ilk sonuçlar geldi! Sandık çıkış anketlerine göre iktidar partisi tek başına hükümet kuracak 326 milletvekiline ulaşamıyor. Seçim sonucuna göre iktidardaki Muhafazakar Parti 314, ana muhalefetteki İşçi Partisi 266 milletvekili çıkarabiliyor
8.06.2017 Dünya
May'in partisi anketlerde fark attı!
May'in partisi anketlerde fark attı! 8 Haziran'da erken seçime giden İngiltere'de ilk anketler iktidardaki Muhafazakar Parti'nin yarışı 19 puan önde götürdüğünü gösteriyor.
24.04.2017 Dünya
Assange açıkladı! Wikileaks belgeleri teknoloji şirketlerine...
Assange açıkladı! Wikileaks belgeleri teknoloji şirketlerine... Wikileaks'in kurucusu Julian Assange, CIA'in dünya çapında yürüttüğü siber operasyonlardan etkilenen teknoloji şirketlerine belgelere özel erişim sağlanacağını açıkladı
9.03.2017 Dünya
'Brexit' sürecini parlamentonun başlatmasına hükmedildi
'Brexit' sürecini parlamentonun başlatmasına hükmedildi İngiltere'de Anayasa Mahkemesi, ülkenin AB'den çıkma sürecini parlamentonun başlatmasına hükmetti.
17.06.2021 Dünya
May'in Brexit planı tepki çekti
May'in Brexit planı tepki çekti İngiltere Başbakanı Theresa May'in dün açıkladığı Avrupa Birliğinden (AB) ayrılma stratejisi ve Brexit planı, Birleşik Krallık'taki siyasetçilerin tepkisini çekti.
18.01.2017 Dünya
Time Yılın Kişisi’ni belirledi! İşte o isim
Time Yılın Kişisi’ni belirledi! İşte o isim TIME dergisi, geleneksel hale gelen ‘Yılın Kişisi’ anketinin sonucunu açıkladı.
17.06.2021 Dünya
"Türkiye, Trump yönetiminde kazanacaklar arasında"
"Türkiye, Trump yönetiminde kazanacaklar arasında" Amerikan hükümetinin uluslararası kalkınma kurumu USAID'in eski yöneticilerinden biri olan Josh Cohen, Reuters haber ajansı için "Donald Trump başkanlığında kazanacaklar ve kaybedecekler" başlıklı bir analiz yazısı kaleme aldı.
17.06.2021 Dünya
AB'nin parasını 'Brexit' için kullanmışlar!
AB'nin parasını 'Brexit' için kullanmışlar! Avrupa Parlamentosu (AP), İngiltere'de AB ve göçmen karşıtı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisinin (UKIP) veriliş amacına uygun kullanmadığı 172 bin avroyu geri vermesini talep etti. İadesi istenen paranın, UKIP tarafından AB'den çıkış (Brexit) yönünde düzenlenen kampanyalar ve kamuoyu araştırmaları için kullanıldığı ortaya çıktı.
17.06.2021 Dünya
İngiltere’de de idam tartışılıyor
İngiltere’de de idam tartışılıyor İngiltere'de AB ve göçmen karşıtı görüşleriyle bilinen aşırı sağ Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) liderliğine aday Paul Nuttall, ülkede idam cezasının geri getirilmesinin referanduma sunulması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
"İngiltere'de idam cezası referanduma sunulmalı"
"İngiltere'de idam cezası referanduma sunulmalı" Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nde (UKIP) genel başkanlık yarışının favorisi Paul Nuttall, idam cezasının geri getirilmesinin ve kürtajın yasaklanmasının İngiltere'de referanduma sunulması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Avrupa'da sığınmacı karşıtlığı artıyor!
Avrupa'da sığınmacı karşıtlığı artıyor! Dünyanın en yaygın anket şirketlerinden YouGov'un yaptığı son kapsamlı araştırmaya göre yaşanan son sığınmacı akımlarının ardından Avrupa ülkelerindeki seçmenler sığınmacı karşıtı, milliyetçi ve aşırı sağ kutuplara kaymaya başladı.
17.06.2021 Dünya
Yumruklanan AP üyesi beyin kanaması geçirdi!
Yumruklanan AP üyesi beyin kanaması geçirdi! Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) Avrupa Parlamentosu (AP) üyelerinden Steven Woolfe, Strazburg'da yapılan parti toplantısında, bir partili tarafından yumruklandı ve aldığı darbeler sonrasında sonra beyin kanaması geçirdi.
29.09.2021 Gündem
AP'de yumruklu kavga!
AP'de yumruklu kavga! İngiltere'deki aşırı sağcı Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi'nin (UKIP) Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Steven Woolfe'un, parti içinde çıkan kavganın ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Kimse onları istemiyor
Kimse onları istemiyor AB’nin zorunlu mülteci kotası uygulamasını referanduma götüren Macaristan, bugün bin 294 göçmenin kabul edilmesini oyluyor. Avrupa’nın diğer ülkelerinde ise aşırı sağcı partilerin yükselişi devam ediyor
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ukıp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ukıp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.