Theresa May

Theresa May

Son dakika theresa may haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan theresa may ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını theresa may haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Theresa May

haberleri sayfasında son dakika yaşanan theresa may gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 theresa may haberi bulunmuştur. Tüm theresa may haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, Başbakan Liz Truss'dan boşalan başbakanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıkladı. Başbakanlık koltuğunun yeni sahibinin kim olacağı merakla beklenirken Eski Hazine Bakanı Rishi Sunak ile ilgili bilgiler de merak ediliyor. Peki, Rishi Sunak kimdir?Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal!
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal! İngiltere'nin 58 yaşındaki Başbakanı Boris Johnson, uzun süredir direndiği baskılara dayanamayarak dün görevinden Istifa etti. Hem başbakanlık hem de Muhafazakâr Parti başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Johnson, ekim ayında yeni başbakan seçilene kadar vekâleten göreve devam edeceğini bildirdi. Sadece İngiltere değil dünya siyasetinin de renkli figürleri arasında şimdiden yerini alan Johnson, Osmanlı’nın son İçişleri Bakanı “Ali Kemal’in torunu” olarak (Stanley Johnson’un oğlu) Türkiye’de sempati kazandı.
8.07.2022 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
İngiltere'de sular durulmuyor! Boris Johnson'a bir şok daha, istifa etti
İngiltere'de sular durulmuyor! Boris Johnson'a bir şok daha, istifa etti İngiltere'de istifa dalgası devam ediyor. Başbakan Boris Johnson'a tepki gösteren Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Sağlık Bakanı Sajid Javid’ın istifa ettiklerini açıklamalarının ardından, bugün de çocuk ve aileden sorumlu bakan Will Quince görevden ayrıldığını açıkladı.
6.07.2022 Dünya
Trump ırkçı videoyu retweet edip sildi
Trump ırkçı videoyu retweet edip sildi Fanatik bir destekçisinin Twitter mesajını paylaşan ABD Başkanı Donald Trump, tepkiler gelince paylaşımını sildi.
29.06.2020 Dünya
Boris Johnson öldü mü, yoğun bakımda mı? (Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırılmıştı)
Boris Johnson öldü mü, yoğun bakımda mı? (Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırılmıştı) Corona virüsü testi pozitif çıkan 55 yaşındaki İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın semptomları ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Johson geçtiğimiz Pazar günü durumu kötüleştiği için hastaneye kaldırıldı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson kısa bir süre önce corona virüsü için test yaptırmış ve sağlık bakanı ile birlikte testi pozitif çıkmıştı. Öte yandan Johnson'a kötü bir şey olması halinde yerine Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın geçeceği belirtilmişti.
7.04.2020 Gündem
Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dedesi Ali Kemal kimdir?
Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dedesi Ali Kemal kimdir? Corona virüse yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneye kaldırılmış, yoğun bakıma alınmıştı. Boris Johnson yoğun bakımdan çıktı. Bu haberin ardından internette Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? Boris Johnson Türk mü? Boris Johnson’ın dedesi Ali Kemal kimdir? soruları gündem oldu. İşte Boris Johnson hakkında merak edilenler…
10.04.2020 Gündem
Süreç tamamlandı! Artık gözler Kraliçe'de
Süreç tamamlandı! Artık gözler Kraliçe'de İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasına (Brexit) ilişkin yasal düzenlemede parlamento aşaması tamamlandı.
22.01.2020 Dünya
Brexit yasa tasarısı parlamentoda kabul edildi
Brexit yasa tasarısı parlamentoda kabul edildi İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasını düzenleyen Brexit yasa tasarısı İngiltere parlamentosunda kabul edildi.
9.01.2020 Dünya
İngiltere'de Brexit anlaşması kabul edildi
İngiltere'de Brexit anlaşması kabul edildi Avrupa Birliği'nden (AB) Ayrılık Yasa Tasarısı, İngiltere Parlamentosunda yapılan ilk oylamada 358 kabul oyu aldı.
20.12.2019 Dünya
İngiltere'de sandık çıkış anketleri açıklandı
İngiltere'de sandık çıkış anketleri açıklandı İngiltere'de yapılan erken genel seçimde Başbakan Boris Johnson liderliğindeki Muhafazakar Parti, sandık çıkış anketine göre tek başına iktidara geldi.
12.12.2019 Dünya
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi!
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi! İngiltere'de 12 Aralık'ta yapılacak erken seçim öncesi Başbakan Boris Johnson ve İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, ilk kez canlı yayında karşı karşıya geldi. ITV'nin bir saat süren yayınında liderler İngiltere halkından gelen soruları yanıtladı.
20.11.2019 Dünya
İngiltere'nin AB'den çıkışı 70 milyar sterline mal olabilir
İngiltere'nin AB'den çıkışı 70 milyar sterline mal olabilir İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasının, ülke ekonomisine 70 milyar sterline mal olabileceği belirtildi.
30.10.2019 Dünya
Krizde yeni perde: Risk sürüyor
Krizde yeni perde: Risk sürüyor Avrupa Birliği (AB) Brexit Müzakerecisi Michel Barnier, İngiltere ile AB arasında anlaşmasız ayrılık riskinin sürdüğünü söyledi.
30.10.2019 Dünya
İngiltere erken seçime gidiyor
İngiltere erken seçime gidiyor İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarası 12 Aralık’ta erken genel seçime gitme kararı aldı.
29.10.2019 Dünya
AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı: Bu son olabilir
AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı: Bu son olabilir Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'i erteleme kararının resmi olarak onaylandığını belirterek, "Bu son erteleme olabilir. Lütfen bu zamanı iyi değerlendirin." uyarısında bulundu.
29.10.2019 Dünya
İngiltere'de aralıkta seçime gidilmesi kesinleşti
İngiltere'de aralıkta seçime gidilmesi kesinleşti Ana muhalefetteki İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn, hükümetin, Avam Kamarasında bugün oylanacak erken seçime gidilmesi teklifine destek vereceklerini açıkladı. Hükümet, seçim için 12 Aralık'a işaret ederken, muhalefet bu tarihin öne çekilmesini istiyor.
29.10.2019 Dünya
İngiliz parlamentosu, erken seçime "hayır" dedi
İngiliz parlamentosu, erken seçime "hayır" dedi İngiltere'de hükümetin, aralıkta erken seçime gidilmesi için verdiği önerge, parlamentoda yeterli desteği bulamadı.
28.10.2019 Dünya
Boris Johnson'dan erken seçim ısrarı
Boris Johnson'dan erken seçim ısrarı İngiltere Başbakan Boris Johnson, erken seçim için pazartesi önerge vereceğini açıkladı.
24.10.2019 Dünya
İngiltere Parlamentosu Brexit oylamasını erteledi
İngiltere Parlamentosu Brexit oylamasını erteledi İngiltere Başbakan Boris Johnson'ın, Avrupa Birliği (AB) ile vardığı yeni Brexit anlaşmasının oylaması ertelendi. Parlamento, yeni Brexit anlaşmasının oylamasının gerekli tüm yasal düzenlemeler kabul edilene dek ertelenmesini içeren bir değişiklik önergesini kabul etti.
19.10.2019 Dünya
İngiltere'de 37 yıl sonra bir ilk
İngiltere'de 37 yıl sonra bir ilk İngiltere Parlamentosu, 37 yıl sonra ilk kez cumartesi günü toplandı. Parlamento'nun gündeminde, Başbakan Boris Johnson'ın Avrupa Birliği'yle (AB) vardığı Brexit Anlaşması var.
19.10.2019 Dünya
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkenin lideri, İngiltere ile AB arasında varılan yeni anlaşmayı onayladı.
17.10.2019 Dünya
Gözler oradaydı! Ve yeşil ışık
Gözler oradaydı! Ve yeşil ışık Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı David Sassoli, İngiltere ile Avrupa Birliği (AB) arasında anlaşma sağlanan yeni metni oylamaya hazır olduklarını açıkladı.
17.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Theresa May ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki theresa may haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.