İstifa

İstifa

Son dakika İstifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.460 istifa haberi bulunmuştur. Tüm istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanındaki puan kaybı sonrası tartışmalara devam ediyor. Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Öte yandan milli eski futbolcu İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirirken bomba istifa açıklamasından bulundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Sessiz istifa dalgası patronları da sardı! CEO kopuşlarında rekor kırılacak
Sessiz istifa dalgası patronları da sardı! CEO kopuşlarında rekor kırılacak Pandeminin ardından iş dünyasını saran büyük istifa dalgası, patronları da etkiliyor. Tüm dünyada danışmanlara, “Şirketimi satmak istiyorum” diyen patron sayısı arttı. Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, “Duygusal yorgunluk var. Patronlar da istifa ediyor, yani şirketlerini satıyorlar” derken, Ventura Partners Ortağı Kerim Kotan, şirketini satmak için bekleyen patron stoku oluştuğunun altını çizdi.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum
İsmail Kartal istifa haberlerini duyunca işler değişti: Artık istemiyorum Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçı öncesi İsmail Kartal harekete geçti. Tüm takımı toplayan ve özel bir toplantı yapan Kartal, 'artık istemiyorum' diyerek yeni kararını açıkladı. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
İsmail Kartal derhal istifa et! Ali Koç'a yalvardı, Fenerbahçe elenince ağzına geleni söyledi
İsmail Kartal derhal istifa et! Ali Koç'a yalvardı, Fenerbahçe elenince ağzına geleni söyledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan ekibi Olympiakos ile kozlarını paylaştı. Sarı lacivertliler, 3-2'lik maçın rövanşını 1-0 kazandı fakat penaltılarda 3-2 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Karşılaşma sonrası İsmail Kartal'ın istifası istendi, Ali Koç'a flaş istekle seslendi. İşte detaylar...
20.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı sona ererken Türkiye'nin UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada tamamlaması kesinleşti.
19.04.2024 Fenerbahçe
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti
İsrail’de binlerce kişi Netanyahu ve hükümetini istifaya davet etti İsrail’de yaklaşık 100 bin kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve hükümetinin Gazze Şeridi’ndeki politikasını protesto ederek istifa çağrısı yaptı.
6.04.2024 Dünya
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
Yeniden Refah Partisi Konya il başkanı istifa etti
Yeniden Refah Partisi Konya il başkanı istifa etti Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 6 ilçeyi kazanan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Temel Peker, istifa etti.
1.04.2024 Gündem
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde İyi Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı oyların büyük bir çoğunluğunu alarak Belediye Başkanı seçildi. İyi Partinin Türkiye genelinde kazandığı tek il ise Nevşehir oldu.
31.03.2024 Gündem
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı Seçimlere 81 ilde “hür ve müstakil” giren İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’ne göre oy oranları düştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partinin genel başkanı Meral Akşener’i istifaya çağırdı.
31.03.2024 Gündem
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Erken emekli olabiliyorlar! Çalışanlar arasında hızla yayılıyor: En büyük neden stres
Erken emekli olabiliyorlar! Çalışanlar arasında hızla yayılıyor: En büyük neden stres Erken emeklilik pek çok çalışanın hayalini süslüyor. Özellikle EYT düzenlemesinin ardından 'Ne zaman emekli olabilirim?' araştırması yapanların sayısı arttı. Ancak bazı durumlarda kişinin isteği dışında emeklilik süreci hızlanabiliyor. Sağlık nedeni ile zorunlu olarak emekli olanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Peki hangi hastalıklar nedeni ile erken emekli olmak mümkün oluyor? İşte detaylar...
29.03.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.