Togem

Togem

Son dakika TOGEM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOGEM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOGEM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togem gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 togem haberi bulunmuştur. Tüm togem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçeli Mesut Özil'in formaları 5 dakikada tükendi
Fenerbahçeli Mesut Özil'in formaları 5 dakikada tükendi Fenerbahçeli Mesut Özil'in imzaladığı formalar 5 dakikada tükendi. Formaların geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak.
31.05.2021 Gündem
Emine Erdoğan, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak dönüşüm pazarını ziyaret etti
Emine Erdoğan, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak dönüşüm pazarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER), geliri İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinli çocuklara bağışlanmak üzere düzenlenen "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"nı ziyaret etti.
29.05.2021 Gündem
Emine Erdoğan, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak dönüşüm pazarını ziyaret etti
Emine Erdoğan, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak dönüşüm pazarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER), geliri İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs'te yaşayan Filistinli çocuklara bağışlanmak üzere düzenlenen "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"nı ziyaret etti.
28.05.2021 Gündem
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek
Emine Erdoğan'dan Filistinli çocuklara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğince (TOGEM-DER) düzenlenen, geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak "Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı"na destek çağrısı yaptı.
22.05.2021 Ekonomi
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Tülin Şahin: Müsriflere kızıyorum!
Tülin Şahin: Müsriflere kızıyorum! Tülin Şahin, TOGEM-DER’in ‘Sıfır Atık’ projesine destek amacıyla, Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleşen Cemre Çarşısı etkinliğine katıldı. Model, “Müsrif olanlara kızıyorum.
8.03.2020 Magazin
Sıfır atık öncüsünden Emine Erdoğan paylaşımı
Sıfır atık öncüsünden Emine Erdoğan paylaşımı Dünyada "sıfır atık" hareketinin öncülüğünü yapmasıyla tanınan, 26 dile çevrilen "Zero Waste Home" kitabının yazarı Bea Johnson, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile İstanbul'da yaptığı görüşmenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bea Johnson,"Umarım Emine Erdoğan'ın yaptıkları, dünyadaki diğer 'first lady'lere de ilham verir" dedi.
12.04.2019 Gündem
Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' temalı ürünleri inceledi
Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' temalı ürünleri inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'nce (TOGEM-DER) sıfır atık projesine destek amacıyla organize edilen "Cemre Çarşısı"nı gezdi.
29.03.2019 Siyaset
Emine Erdoğan: Ne aklımız, ne kalbimiz alıyor
Emine Erdoğan: Ne aklımız, ne kalbimiz alıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ne aklımız, ne kalbimiz alıyor çocuklara karşı işlenen suçları. Oysa çocuk denilince insanın aklına boş bir defterin ilk sayfası geliyor. Her şeyi sevgiyle yazabileceğimiz bir ilk sayfa. Fakat bakıyoruz ki bazıları o sayfaları kara kalemlerle karalamışlar, heba etmişler" dedi.
22.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha dede oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha dede oldu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan ve eşi Reyyan Erdoğan'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi.
17.08.2018 Gündem
Şefkatli bir aile babası, yüce gönüllü bir hayırseverdi
Şefkatli bir aile babası, yüce gönüllü bir hayırseverdi Henüz 19 yaşında girdiği iş dünyasına kısa sürede damgasını vuran Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, yaşamı boyunca hayırsever kimliğiyle tanındı. Şefkatli ellerini hem kendi ailesinden hem de çevresinden hiç esirgemedi. Yurdun dört bir yanına yaptırdığı okullarda yüzlerce öğrenci okuttu. Çok sayıda yoksu-lun, düşkünün hayır duasını aldı
9.06.2018 Gündem
Erdoğan Demirören'in yaptırdığı ana sınıflarında yüzlerce çocuk eğitildi
Erdoğan Demirören'in yaptırdığı ana sınıflarında yüzlerce çocuk eğitildi İstanbul'da bugün yaşamını yitiren iş insanı Erdoğan Demirören'in doğum yeri olan Bursa'nın İnegöl ilçesinde büyük üzüntü yaşanıyor. Erdoğan Demirören'in 2012 yılında İnegöl'de, Akşemsettin İlköğretim Okulu ve Cemil Sönmez İlköğretim Okulu bahçesinde yaptırdığı Tülin-Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimleri'nde bu zamana kadar yüzlerce öğrencinin eğitildiğini söyleyen Okul Müdürü Sezanur Avşar, "Rabbim mekanını cennet etsin" dedi.
8.06.2018 Gündem
Bakan Kaya: Sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz
Bakan Kaya: Sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Çocukların ihmal ve istismardan korunması noktasında hükümet olarak Sayın Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde sıfır tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz. Çocuk istismarında en önemli olan istismarın tamamen önlenmesidir. Bunun için bakanlık olarak sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle koruyucu ve önleyici hizmetlere büyük önem veriyoruz." dedi.
3.06.2018 Gündem
Emine Erdoğan: Elimizde hiçbir şey yoksa kardeşliğimizi ikram edebiliriz
Emine Erdoğan: Elimizde hiçbir şey yoksa kardeşliğimizi ikram edebiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TOGEMDER tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
3.06.2018 Gündem
İstismar acısı çocuğun DNA’sına bile işliyor!
İstismar acısı çocuğun DNA’sına bile işliyor! İstismara uğrayan çocuğun hem fiziksel hem de ruhsal sağlığının olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çeken Doç. Dr. Nusret Soylu, “Bu çocukların yaşadığı travma, biyolojik olarak sonraki nesillere bile geçiyor” dedi.
24.03.2018 Gündem
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlara seslenerek, "Ben merkezli' anlayıştan, 'insan merkezli' anlayışa geçmezsek her şey için çok geç olacak. İşte bu nedenle sizleri çevre sorunlarının çözümünde rol almaya davet ediyorum." dedi.
15.03.2018 Gündem
Çocuklar için el ele
Çocuklar için el ele Bu yıl ilk kez yapılan Hunny Bunny Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü. Down Kafe’de çalışan ünlü isimler, kendi yaptıkları yiyecekleri satarak down sendromlu çocuklara gelir elde etti.
19.02.2017 Magazin
TOGEMDER, yardım elini bu kez Halep için uzattı...
TOGEMDER, yardım elini bu kez Halep için uzattı... TOGEMDER, kuşatma altındaki Halep’ten çıkan ihtiyaç sahiplerine, “Eğer kurtulursa Halep’in çocukları, gözlerine bakacak yüzümüz olmasa da açalım kollarımızı, sımsıkı saralım onları...” mesajıyla 4 TIR dolusu yardım gönderdi
4.01.2017 Yaşam
‘ABD-Türkiye el ele verse bu iş biter’
‘ABD-Türkiye el ele verse bu iş biter’ “Gerçekten netice almak isteniyorsa, ABD ve Türkiye el ele verse bu işi biter. Suriye’deki DAEŞ’li sayısı 10 bin. Bir o kadar da Irak’ta olduğunu kabul edelim. Tüm bunlarla ABD ve Türkiye zaten başa çıkamıyorsa, yazıklar olsun”
29.09.2021 Gündem
TOGEM gençlere yalnız olmadığını bir merkez daha açarak gösterdi
TOGEM gençlere yalnız olmadığını bir merkez daha açarak gösterdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Trabzon’un Sürmene ilçesinde Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin açılışını yaptı. TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran da 700’ü aşkın okul açtıklarını belirterek, “Özel öğrencilerimizin de eğitimden mahrum kalmamaları için büyük çaba sarf ediyoruz” dedi.
20.05.2016 Yaşam
TOGEMDER’den eğitime sağlam bir yuva daha
TOGEMDER’den eğitime sağlam bir yuva daha Okul öncesi eğitim kurumlarını Anadolu’nun dört bir yanına yayan TOGEMDER eğitim atağı aralıksız devam ediyor. TOGEMDER’in son anaokulu Ümraniye’de açıldı.
29.04.2016 Yaşam
TOGEMDER-MEB ortak yarışması eğitimde önemli sorunları çözecek
TOGEMDER-MEB ortak yarışması eğitimde önemli sorunları çözecek Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim Ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ortak bir projeye imza atıyor.
25.02.2016 Eğitim
TOGEM’in yardım eli önce Bahçecik köyünde
TOGEM’in yardım eli önce Bahçecik köyünde Başkanlığını Saadet Gülbaran’ın yaptığı TOGEMDER’in 10 il 100 köye yardım projesi Yozgat’ta başladı. TOGEMDER’in yardım TIR’ı Akdağmadeni Bahçecik Köyü İlköğretim Okulu’na yanaştı ve derneğin yardım ve şefkat eli öğrencilerle buluştu.
21.02.2016 Yaşam
Kış soğuğunda 100 köye TOGEM’in sıcak eli uzandı
Kış soğuğunda 100 köye TOGEM’in sıcak eli uzandı Okul öncesi eğitime büyük katkılar sağlayan TOGEMDER şimdi de 10 il 100 köy projesi ile 15 bin parça giysiyi muhtarlar aracılığıyla ihtiyacı olanlara dağıtacak. TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, “5 bin vatandaşımıza yardımcı olacak giysiler gönderiyoruz” dedi.
18.02.2016 Yaşam
Çocuklarımız artık ‘sıfır  mikrop’ sınıflarda okuyor
Çocuklarımız artık ‘sıfır mikrop’ sınıflarda okuyor Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) tarafından başlatılan ‘Temiz Sınıf, Sağlıklı Gelecek Projesi’ni yaygınlaştırma konferansı, projenin uygulanmaya başlandığı okullarda yapılan analizler sonucunda çocuklar için zararlı bakterilerin nasıl kaybolduğunu ortaya koydu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Togem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.