Terörle Mücadele Yasası

Terörle Mücadele Yasası

Son dakika Terörle Mücadele Yasası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Terörle Mücadele Yasası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Terörle Mücadele Yasası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terörle Mücadele Yasası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terörle mücadele yasası gelişmeleri de dahil olmak üzere 541 terörle mücadele yasası haberi bulunmuştur. Tüm terörle mücadele yasası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek İsrail Meclisinde yapılan oylamada, İsrailli olmayan kişilerin "terörist" olarak ilan edilmesine imkan tanıyan yasa onaylandı. Ayrıca Hamas Sözcüsü yaptığı açıklamada Gazze'de 5 günlük ateşkes için İsrailli 70 çocuk ve kadını serbest bırakmaya hazır olduklarını bildirdi.
13.11.2023 Dünya
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
İsveç'te yine skandal görüntü! Terör örgütü destekçileri yeni terör yasasını protesto etti
İsveç'te yine skandal görüntü! Terör örgütü destekçileri yeni terör yasasını protesto etti İsveç’te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, İsveç’te 1 Haziran’da yürürlüğe giren yeni terör yasasını protesto ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine slogan attı.
4.06.2023 Dünya
İsveç 'Son adımı attık' diyerek dünyaya duyurdu! Yeni terör yasası yürürlüğe girdi gözler Türkiye'de
İsveç 'Son adımı attık' diyerek dünyaya duyurdu! Yeni terör yasası yürürlüğe girdi gözler Türkiye'de İsveç’te terör örgütlerine üyeliğinin suç kapsamına alınmasını öngören yasa yürürlüğe girdi.
1.06.2023 Dünya
İbrahim Kalın'dan ABD'ye F-16 mesajı: Ön şart olarak getirmeyin
İbrahim Kalın'dan ABD'ye F-16 mesajı: Ön şart olarak getirmeyin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine ilişkin açıklama yaptı. Kalın, ABD yönetiminin F-16 programını İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine bağımlı hale getirmemesi gerektiğini vurguladı.
31.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
AK Parti'li Turan: Seçime ilişkin sorun varmış gibi değerlendirme yapmak zarar verir
AK Parti'li Turan: Seçime ilişkin sorun varmış gibi değerlendirme yapmak zarar verir AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, muhalefetin seçim güvenliğine ilişkin açıklamaları ile ilgili, "Hiçbir mazerete gerek yok; oy namustur, seçim namustur, herkes sandığa sahip çıkmak durumundadır. Ancak buradan bir kötü polemik çıkarıp, Türkiye’de seçimlere ilişkin sorun varmış gibi değerlendirmenin herkese, ülkemize zarar vereceği kanaatindeyim" dedi.
6.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu:  Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz" dedi.
4.06.2022 Siyaset
İsrail, 6 Filistin insan hakları kuruluşunu terör listesine aldı
İsrail, 6 Filistin insan hakları kuruluşunu terör listesine aldı İsrail hükümeti, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi’ne (FHKC) bağlı olduğunu iddia ettiği 6 Filistin insan hakları kuruluşunu terör örgütleri listesine aldığını duyurdu.
22.10.2021 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK ve MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Macron'un 'Erdoğan'ı uyardım' sözlerine sert tepki göstererek, "Macron zaman zaman konuşmalarında "Ben Sayın Erdoğan'ı uyardım" gibisinden cümleler kuruyor. Bu cümlelerin hiçbirisi doğru değil. Macron Sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman o cümleleri kurmamıştır, kuramaz. Cumhurbaşkanımızı kapalı veya açık bir ortamda uyaramaz" dedi.
27.10.2020 Siyaset
İnfaz düzenlemesi şekillendi! Meclis'e geliyor...
İnfaz düzenlemesi şekillendi! Meclis'e geliyor... Adalet Bakanlığı ve AK Parti'nin aylardır üzerinde çalıştığı infaz düzenlemesinin taslak metni ortaya çıktı. Henüz teklif halini almayan düzenleme ile çok sayıda suç infaz düzenlemesi kapsamına alınmayacak.
21.01.2020 Siyaset
Af yasası son durum: Ceza indirimi Meclis’e ne zaman gelir?
Af yasası son durum: Ceza indirimi Meclis’e ne zaman gelir? Genel af yasası ceza indirimi ne zaman çıkacak? Binlerce mahkûm ve mahkûm yakını tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yargı Reformu Paketi’nin ilkinden geçmeyen af yasası, gözleri ikinci yargı paketine çevirdi. Genel af yasası ceza indimi son dakika gelişmeleri günlerdir yakından takip edilen konulardan biri. Peki, ceza indirimi ne zaman TBMM gündemine girecek? Af yasası çıkarsa kimleri kapsayacak?
9.11.2019 Gündem
Af yasası ceza indirimi son dakika haberleri! Af Yasası çıkacak mı, çıkmayacak mı?
Af yasası ceza indirimi son dakika haberleri! Af Yasası çıkacak mı, çıkmayacak mı? Af yasası son durum nedir? Af yasası ne zaman çıkacak? Soruları mahkûm ve mahkûm yakınları tarafından sık sık soruluyor. Af yasası ile ilgi son haber ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi. Peki, Af yasası çıkacak mı, çıkmayacak mı?
7.11.2019 Gündem
Af yasası 2. Yargı paketine dahil edilecek mı? Af yasası son dakika haberleri…
Af yasası 2. Yargı paketine dahil edilecek mı? Af yasası son dakika haberleri… TBMM 1. Yargı paletini kabul etti. Af yasasının 1. Yargı paketinde yer almaması gözleri 2. Yargı paketine çevirdi. Mahkumlara af yasası ne zaman çıkacak? Yüzbinlerce mahkûm ve ailesi tarafından yakından takip ediliyor. İşte Af yasası son dakika haberleri… Mahkumlara af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası kimleri kapsayacak? Af yasasında son durum ne?
5.11.2019 Gündem
Af yasası ile ilgili peş peşe açıklamalar! Binlerce kişi bekliyordu...
Af yasası ile ilgili peş peşe açıklamalar! Binlerce kişi bekliyordu... Binlerce kişi bekliyordu. Af düzenlemesi Meclis'e geliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu konuda çok büyük bir hassasiyet var. Çalışmaların sonuçlanmasını beklemek lazım. Çünkü vatandaşlarımız da bu konuyu çok soruyor. Esas olan şu, tabii ki karşılıklı çalışılıyor, tabii ki AK Parti kendi çalışmasında henüz son noktayı koymadı. Bir defaya mahsus ceza indirimi yerine bir sistem değişikliğinden yanayız" dedi. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız kendi tekliflerinin yasallaşması halinde 129 bin kişinin tahliye olacağını açıkladı.
29.10.2019 Siyaset
Yargı reformunda ilk paket yasalaştı... Postadan hapis çıkabilir
Yargı reformunda ilk paket yasalaştı... Postadan hapis çıkabilir Yargı reformunun ilk ayağını oluşturan Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Savcıyla ceza pazarlığı ve duruşmasız hüküm verilmesini sağlayan basit yargılama Türk hukuk sistemine girdi. Üst sınırı 2 yılı aşmayan hapis cezaları ve duruşmasız verilen cezalar postayla tebliğ edilecek.
18.10.2019 Gündem
Çalışmalar başladı... Vergi muafiyeti geliyor
Çalışmalar başladı... Vergi muafiyeti geliyor Komisyon süreci tamamlanan ‘Gümrük Yasası’ değişikliklerinin bu hafta TBMM Genel Kurulu’ndan çıkarılması hedefleniyor. Gümrük suçlarında ‘pişmanlık ve uzlaşma’ sistemini genişleten teklif, olası verginin ‘yüzde 20 fazlası’ kadar teminat alınması uygulamasını da kaldırıyor.
7.10.2019 Gündem
Af yasası son durum! Af yasası Meclis’e geldi mi?
Af yasası son durum! Af yasası Meclis’e geldi mi? Meclis tatilin ardından yasaları çıkarmak için çalışmalara başlayacak. Milyonlarca vatandaşın beklediği meclis çalışmalarından biri de Af yasası olacak. AK Parti ceza infaz yasası ile ilgili önemli düzenlemeler yapıyordu. Son olarak yargı paketi taslağının Meclis’e sunulmasıyla, gözler Meclis’e çevrilmişti. Hükümlülere ceza indirimi ön görülen taslağın ne zaman çıkacağı ise, merak konusu. Af yasası meclise geldi mi? Af yasası ne zaman yürürlüğe konulur? Af yasası son durum gelişmeleri haberimizde.
1.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, 'Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak' dedi.
17.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi Çatalca'da verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu açılış töreninde halka hitap etti. Törendeki konuşmasında İstanbullulara müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çatalca'dan trafiğin yoğun olduğu vakitlerde 2-3 saati bulan Kurtköy yolculuğu 50 dakikada tamamlanmış olacak." dedi.
16.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari'de flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari'de flaş sözler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Mitingi’nde yaptığı konuşmada, "Ezanı yuhlayan, ıslıklayan edepsiz pankartları ile saygısızlıkta sınır tanımayan o güruhun arkasında CHP, HDP var. Ezanımıza bayrağımıza saygı göstermeyene biz saygı da duymayız fırsat da vermeyiz" dedi.
11.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Şimdi geldik bir sürprize. Biri Tevfik Sırrı Gür stadyumunun yerinde olmak üzere Mersin'e 2 tane millet bahçesi kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık" dedi.
10.03.2019 Siyaset
ABD'nin yardımları durdurma kararı yüzlerce Filistinliyi işsiz bırakıyor
ABD'nin yardımları durdurma kararı yüzlerce Filistinliyi işsiz bırakıyor Washington yönetiminin başta BM Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) olmak üzere Filistin'deki sivil toplum kuruluşlarına yaptığı tüm yardımları kesmesiyle yüzlerce Filistinli işini kaybetti.
7.02.2019 Dünya
Filistinli gazetecilerden protesto
Filistinli gazetecilerden protesto İsrail'in Lübnan merkezli Filistin kanalı Al-Quds'ün faaliyetlerini yasaklaması protesto edildi.
24.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terörle Mücadele Yasası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terörle mücadele yasası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.