Teke Tek

Teke Tek

Son dakika teke tek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teke tek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teke tek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teke Tek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teke tek gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 teke tek haberi bulunmuştur. Tüm teke tek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar'da yol verme kavgasında sürücü bıçak çekti
Avcılar'da yol verme kavgasında sürücü bıçak çekti Avcılar'da yol verme nedeniyle çıkan tartışmada, sürücülerden biri diğerine bıçak çekti. Eşine bıçak çekildiği sırada yanında bebeğiyle oturan kadın, "Yapma ne olursun, çocuğum var' diye bağırdı. Kadının tepkisi nedeniyle araç sürücüsü geri çekilse de, elinde tuttuğu bıçakla tehdit etmeyi sürdürdü.
7.07.2022 Yaşam
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! Suriye'den parayla binden fazla...
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! Suriye'den parayla binden fazla... Ukrayna, Rusya’nın Suriye’den binden fazla paralı asker topladığını iddia etti...
14.03.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu son durumu açıkladı! İşte tahliye edilen Türk vatandaşı sayısı
Bakan Çavuşoğlu son durumu açıkladı! İşte tahliye edilen Türk vatandaşı sayısı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna'dan 172 Türk vatandaşın daha tahliye edildiğini belirterek, "Tahliye ettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı 14 bin 824 oldu" dedi.
14.03.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten Ukrayna açıklaması: Cumhurbaşkanımız sorunun çözülmesine en büyük katkıyı yapıyor
Ömer Çelik'ten Ukrayna açıklaması: Cumhurbaşkanımız sorunun çözülmesine en büyük katkıyı yapıyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ukrayna-Rusya savaşına ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın bu dönemde Avrupa devletleri ile sürdürdüğü diplomatik temaslar ise sorunun çözülmesine en büyük katkıyı yapıyor." dedi.
14.03.2022 Siyaset
Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu! 'Teke tek dövüş...'
Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu! 'Teke tek dövüş...' SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e sosyal medya hesabından meydan okuyarak, “teke tek dövüş” teklif etti.
14.03.2022 Dünya
İlham Aliyev, operasyonların durması için şartlarını  açıkladı
İlham Aliyev, operasyonların durması için şartlarını açıkladı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonların durması için "Ermenistan ordusu topraklarımızdan çıksın. (Paşinyan) Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü tanıdığını açıklasın. Azerbaycan halkından özür dilesin ve Karabağ'ın Ermenistan toprağı olmadığını söylesin. Bize Ermenistan ordusunun işgal ettiği topraklardan çekilmesinin takvimini versin." şartlarını öne sürdü.
4.10.2020 Dünya
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı!
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı! Ünlü şarkıcı Yaşar İpek eski eşi Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar’ı ağır ifadelerle tehdit edince mahkemelik oldu. İpek, 7 yıl hapis istemiyle yargılandığı davaya katılmayınca hakkında zorla getirme kararı verildi.
25.09.2020 Magazin
Kerbela olayı ne zaman oldu? Kerbela olayı nedir, nasıl olmuştur? Kerbela şehitleri kimlerdir?
Kerbela olayı ne zaman oldu? Kerbela olayı nedir, nasıl olmuştur? Kerbela şehitleri kimlerdir? Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin ve 72 ehlibeytin şehit düştüğü "Kerbela olayı", İslam tarihinin siyasi anlamda en önemli olaylarından biridir. Emevi Devleti'nin ilk halifesi Muaviye bin Ebu Süfyan'ın ölümünden sonra yerine geçen oğlu Yezid'in Hazreti Hüseyin'in kendisine biat etmemesi nedeniyle yaşanan Kerbela olayı Şiilerce her sene Aşûre Günü'nde yâd edilir. İslam'da matem yapılmaması kaidesine uyarak bu günleri ibadet yaparak ve Mevlid okutarak geçirirler. Kerbela olayı nasıl olmuştur? Kerbela olayı ne zaman oldu? Kerbela nerede? İşte Kerbela olayı ve Kerbela şehitlerinin isimleri…
29.08.2020 Gündem
Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi...
Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi... Ünlü şarkıcı ve Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek, Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar'ı tehdit ettiği için mahkemelik oldu. Tanrıyar’a, ‘Kancık herif benim karım hakkında yazdırıyor benim hakkımda yazıyorsun alkolik pislik erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim.’ şeklinde sözlerle hakaret eden İpek'in 7 yıl hapsi isteniyor.
9.04.2020 Magazin
Rusya resti çekti: YPG çekilmezse Türk ordusuyla teke tek kalacak, araya girmeyeceğiz
Rusya resti çekti: YPG çekilmezse Türk ordusuyla teke tek kalacak, araya girmeyeceğiz Rusya terör örgütü YPG'ye resti çekti. Kremlin sözcüsü yaptığı açıklamada YPG çekilmez ise Türk ordusuyla teke tek kalacak, biz araya girmeyeceğiz" açıklaması yapıt.
25.10.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kızılcahamam kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik : "CHP yöneticilerinin saldırıyla, şiddetle bir derdi yok. Tek yapmaya çalıştıkları bu eylemin arkasında AK Parti'yi göstermeye çalışmak." dedi.
27.04.2019 Siyaset
Arkadaşları şok oldu: "Ne yaptın sen"
Arkadaşları şok oldu: "Ne yaptın sen" Faslı futbolcu Aatif'ın Başkan Koç'un yüzüne "Bu takım geçen yıldan daha kalitesiz" demesi, takım arkadaşlarını şoke etti.
12.10.2018 Fenerbahçe
Oğuzhan Özyakup'a Ljajic ayarı
Oğuzhan Özyakup'a Ljajic ayarı Sırp 10 numara Adem Ljajic’i ilk 11’de kullanacak olan teknik direktör Şenol Güneş, kaptan Oğuzhan’ı rakip defans düzenini bozacak şekilde serbest bırakmayı planlıyor.
11.09.2018 Beşiktaş
Nasıl bir Fatih izleyeceğiz?
Nasıl bir Fatih izleyeceğiz? Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin tanıtımlarını değerlendirdi.
22.02.2018 Televizyon
Fatih Terim'den flaş Gomis açıklaması!
Fatih Terim'den flaş Gomis açıklaması! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bafetimbi Gomis'in kendileri için çok önemli bir futbolcu olduğunu söyleyerek, Çin’den gelen bir teklif olmadığını açıkladı. Terim ayrıca tedavisi için Portekiz’e giden Fernando’nun da önümüzdeki hafta İstanbul’da olmasını beklediğini aktardı.
9.02.2018 Galatasaray
Arka Sokaklar 459. bölümde Hakan, cezaevinde şişleniyor!
Arka Sokaklar 459. bölümde Hakan, cezaevinde şişleniyor! Arka Sokaklar nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 459. bölümde Hakan, Yalçın’ı korumak için gizli görevle girdiği cezaevinde şişleniyor. Arka Sokaklar bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek...
29.09.2021 Gündem
'Çocuk İstiyorum' 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da!
'Çocuk İstiyorum' 29 Kasım’da Duru Tiyatro’da! Tiyatro Keyfi'nin çok ilgi çeken komedisi “Çocuk İstiyorum” bu hafta 29 Kasım’da Duru Tiyatro'da, 1 Aralık'ta Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de ve 3 Aralık'ta da Kozzy Kültür Merkezi'nde sergileniyor.
29.11.2017 Kültür Sanat
Yerçekimine kafa tutan dansçılar
Yerçekimine kafa tutan dansçılar Dünyanın en önemli break dansçılarının yarıştığı RedBull BC OneCypher’ın dünya finalini Amsterdam’da 3 bine yakın kişi izledi.
9.11.2017 Arşiv
Hocayı siz yediniz!
Hocayı siz yediniz! F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Ankara dönüşü futbolcuları uçakta adeta kılıçtan geçirdi:
5.11.2017 Fenerbahçe
İşte FETÖ'nün TSK yapılanması
İşte FETÖ'nün TSK yapılanması 15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte dini bir yapıdan daha çok “uluslararası istihbarat servisi” olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıkan FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) yapılanması gün ışığına çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Vin Diesel: 'The Rock'ı dövebilirim'
Vin Diesel: 'The Rock'ı dövebilirim' Başrolü paylaştıktları 'Hızlı ve Öfkeli 8' gişe rekorlarını altüst etse de Vin Diesel ve The Rock arasında sular durulmuyor.
25.04.2017 Magazin
Erman Toroğlu'ndan çarpıcı yorum
Erman Toroğlu'ndan çarpıcı yorum A spor ekranlarında Fenerbahçe Galatasaray derbisini yorumlayan Erman Toroğlu'dan bomba sözler!
24.09.2021 Galatasaray
ByLock'un kripto sistemleri çözülüyor
ByLock'un kripto sistemleri çözülüyor Bilişim Uzmanı Nebil: 215 bin kişinin kullandığı tespit edilen anlık mesajlaşma sistemi ByLock, tahminlerimize göre sanal mağazadan indirilmiyor. Kriptolu yazışılıyor. Mesajı gönderen ve alan anahtar giriyor ve bu anahtarlar tutuyorsa iletişim başlıyor. ByLock yazılımı yüklemelerinin bir kısmının bluetooth üzerinden olduğu tahmin ediliyor. Sistemin ByLock üzerinden teke tek görüşmeler şeklinde olduğunu ve kullanıcıların birbirini bir rehber üzerinde görmediklerini ancak davet usulu ile iletişime geçtiklerini tahmin ediyorum.
29.09.2021 Gündem
'İkinci kalkışma çok yakında' diyen Atilla Uğur, Teke Tek'te konuştu
'İkinci kalkışma çok yakında' diyen Atilla Uğur, Teke Tek'te konuştu Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu...
29.09.2021 Gündem
Clinton ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı
Clinton ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı ABD'de Başkan Adayları Hillary Clinton ve Donald Trump, ilk televizyon tartışmalarında istihdam, ırklar arası ilişkiler ve Irak Savaşı konularını hararetli bir şekilde ele aldılar.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Teke Tek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teke tek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.