Yaşar İpek

Yaşar İpek

Son dakika yaşar ipek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşar ipek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşar ipek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşar İpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşar ipek gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 yaşar ipek haberi bulunmuştur. Tüm yaşar ipek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı gündem oldu!
Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı gündem oldu! Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla haklarında soruşturma açılan Dilan-Engin Polat çifti tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çift ile ilgili iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor. Şarkıcı Yaşar İpek, katıldığı programda, Dilan Polat hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. İpek, "Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!" dedi.
5.12.2023 Magazin
'Yaşar İpek’le her projeye varım'
'Yaşar İpek’le her projeye varım' Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül ve şarkıcı Yaşar İpek, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
28.06.2023 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi!
Rubato'nun solisti Özer Arkun hakkında hapis istemi! Üsküdar'da 2020 yılında kız arkadaşı B.Y.'ye karşı yedi suç işlediği iddiasıyla 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında, savcılık mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Özer Arkun'un iki suçtan beş yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, beş suçtan ayrı ayrı beraat etmesi talep edildi.
6.04.2022 Magazin
Yaşar İpek'in yargılandığı davada Seren Serengil dinlendi!
Yaşar İpek'in yargılandığı davada Seren Serengil dinlendi! Şarkıcı Yaşar İpek'in 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada, Seren Serengil müsteki sıfatıyla dinlendi. Serengil "Takıntılı ve vazgeçmeyen biriydi, nereye gitsem oraya geliyordu" dedi.
6.04.2022 Magazin
Seren Serengil hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı!
Seren Serengil hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı! Şarkıcı Yaşar İpek’in eski eşi Seren Serengil’i hakaret ve tehdit etmesine yönelik 4 yıla kadar hapis ile yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada savunma yapan Yaşar İpek, "41 yaşındayım. Kimseye bugüne kadar tokat atmışlığım yok. Onunla evlenmekle hata yaptım. Baktım ki canavar, boşandım" dedi. Mahkeme Seren Serengil hakkında zorla getirme emri düzenlenmesine karar verdi.
9.03.2022 Magazin
Seren Serengil 'hakaret' davasında savunma yaptı!
Seren Serengil 'hakaret' davasında savunma yaptı! Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Can Tanrıyar'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı ve sunucu Seren Serengil mahkemede savunma yaptı.
12.01.2022 Magazin
Seren Serengil eski eşi Yaşar İpek’ e dava açtı! 4 yıla kadar hapis...
Seren Serengil eski eşi Yaşar İpek’ e dava açtı! 4 yıla kadar hapis... Şarkıcı Yaşar İpek'in eski eşi Seren Serengil'i hakaret ve tehdit etmesine yönelik 4 yıla kadar hapis ile yargılandığı davada SİSİ lakaplı Seyhan Soylu tanık olarak dinlendi.
12.01.2022 Magazin
Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor?  Son noktayı Yaşar İpek koydu...
Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? Son noktayı Yaşar İpek koydu... Boşandıktan sonra yalnız kalmayı tercih eden Ebru Gündeş'in Yaşar İpek'le yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan İpek, aşk iddiasına son noktayı koydu.
4.01.2022 Magazin
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Alişan ve Buse Varol hastaneden ayrılmıyor!
Alişan ve Buse Varol hastaneden ayrılmıyor! Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi Selçuk Tektaş, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmıştı. Günlerdir müjdeli haber bekleyen eşi Alişan'ı yalnız bırakmayan Buse Varol, hastane önünden paylaşım yaptı.
2.07.2021 Magazin
Nişantaşı'nda ünlü restorana baskın! Ünlü isimler de var
Nişantaşı'nda ünlü restorana baskın! Ünlü isimler de var Nişantaşı'nda koronavirüs kısıtlamaları kapsamında kapalı olması gereken bir restorana polis baskın yaptı. Baskında aralarında ünlü sanatçı Yaşar İpek'in de bulunduğu yaklaşık 100 kişiye idari para cezası uygulandı.
6.03.2021 Gündem
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı!
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı! Ünlü şarkıcı Yaşar İpek eski eşi Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar’ı ağır ifadelerle tehdit edince mahkemelik oldu. İpek, 7 yıl hapis istemiyle yargılandığı davaya katılmayınca hakkında zorla getirme kararı verildi.
25.09.2020 Magazin
Seren Serengil ile Yaşar İpek boşandı!
Seren Serengil ile Yaşar İpek boşandı! Fransa'da 2018 yılında nikah masasına oturan Yaşar İpek ile Seren Serengil, anlaşmalı olarak boşandı.
17.09.2020 Magazin
Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi...
Yaşar İpek'e şok! 7 yıl hapis istemi... Ünlü şarkıcı ve Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek, Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar'ı tehdit ettiği için mahkemelik oldu. Tanrıyar’a, ‘Kancık herif benim karım hakkında yazdırıyor benim hakkımda yazıyorsun alkolik pislik erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim.’ şeklinde sözlerle hakaret eden İpek'in 7 yıl hapsi isteniyor.
9.04.2020 Magazin
Yaşar İpek: Normal arkadaşım
Yaşar İpek: Normal arkadaşım Seren Serengil’le evliliklerini olaylı bir şekilde sonlandıran Yaşar İpek, önceki gün Bebek'te kadın arkadaşıyla objektiflere yansıdı.
22.03.2020 Magazin
Yaşar İpek, Seyhan Soylu'nun o sözlerini affetmedi
Yaşar İpek, Seyhan Soylu'nun o sözlerini affetmedi Seren Serengil’le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek, internette “Sen ne azgın tekeymişsin” gibi paylaşımlar yaparak kendisine hakarette bulunduğunu iddia ettiği Seyhan Soylu’dan korunma talebinde bulundu.
26.11.2019 Magazin
Yaşar İpek tahliye oldu!
Yaşar İpek tahliye oldu! Şarkıcı Yaşar İpek hakkında, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil ile ilgili açıklama yaparak bir aylık koruma tedbirini ihlal ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsi kararı verilmişti. Yaşar İpek, 3 günlük hapis cezasını çekti ve bugün tahliye oldu.
4.10.2019 Magazin
Yaşar İpek cezaevine götürüldü
Yaşar İpek cezaevine götürüldü Şarkıcı Yaşar İpek’in boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil ile ilgili açıklama yaparak mahkemenin verdiği koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 günlük zorlama hapsine karar verildi. Avukatıyla birlikte adliyeye gelen İpek hakim tarafından yüzüne tutuklama kararı okunduktan sonra cezaevine gönderildi.
1.10.2019 Magazin
Yaşar İpek 3 gün cezaevinde yatacak
Yaşar İpek 3 gün cezaevinde yatacak Şarkıcı Yaşar İpek, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil'e psikolojik ve fiziksel şiddeti uyguladığı iddiasıyla hakkında bulunan 1 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün cezaevinde yatacak.
30.09.2019 Magazin
'Yaşar İpek, Yağmur Sarnıç'la yasak aşk yaşıyor' iddiası
'Yaşar İpek, Yağmur Sarnıç'la yasak aşk yaşıyor' iddiası Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu Yağmur Aşık'ın Seren Serengil'le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek'le yasak aşk yaşadığı iddia edildi.
18.09.2019 Magazin
Yaşar İpek, zorlama hapis cezasına çarptırıldı
Yaşar İpek, zorlama hapis cezasına çarptırıldı Boşanma davaları devam eden Seren Serengil’e, psikolojik ve fiziksel şiddeti uyguladığı iddiasıyla hakkında bulunan 1 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle şarkıcı Yaşar İpek’e 3 gün zorlama hapsi verildi.
12.09.2019 Magazin
Seren Serengil: Bir daha anne de olamayabilirim!
Seren Serengil: Bir daha anne de olamayabilirim! Seren Serengil, boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulundu.
4.09.2019 Magazin
Düşük yapan Seren Serengil oyuncak bebekle uyudu
Düşük yapan Seren Serengil oyuncak bebekle uyudu Eşi Yaşar İpek'e şiddet gerekçesiyle boşanma davası açan Seren Serengil, 6 haftalık hamileyken düşük yaptı. Zor günler geçiren Serengil, dün gece oyuncak bebekle uyudu.
3.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yaşar İpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşar ipek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.