Taylan Kümeli

Taylan Kümeli

Son dakika Taylan Kümeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taylan Kümeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taylan Kümeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taylan Kümeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taylan kümeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 taylan kümeli haberi bulunmuştur. Tüm taylan kümeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' temalı ürünleri inceledi
Emine Erdoğan 'Sıfır Atık' temalı ürünleri inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'nce (TOGEM-DER) sıfır atık projesine destek amacıyla organize edilen "Cemre Çarşısı"nı gezdi.
29.03.2019 Siyaset
50 yaşa öneri
50 yaşa öneri Vücudumuzda gerileme dönemi 50’li yaşlarından başından itibaren başlıyor. Vatan Gazetesi jürisi fit kalma ve genç görünme sırlarını paylaştı.
2.12.2017 Arşiv
Seç, beğen, uygula! Dört farklı bayram sonrası diyeti
Seç, beğen, uygula! Dört farklı bayram sonrası diyeti Bayramda sofralar kuruldu, yemekler, tatlılar bol kepçe yendi.. Şimdi bayramda aldığımız fazla kilolardan ve yağlardan artık kurtulma zamanı. Türkiye’nin en ünlü beslenme ve diyet uzmanları size yardımcı olabilecek harika beslenme programları hazırladı. Hangisi kolayınıza geliyorsa onu takip edin...
2.09.2017 Arşiv
Hurmalı dondurma ile iftarınızı tatlandırın
Hurmalı dondurma ile iftarınızı tatlandırın Vitamin ve mineral içeriği ile tam bir şifa deposu olan hurma, Ramazan’a özel bir lezzet olarak dondurma ile birleşti. Beslenme uzmanları hurmalı dondurmanın, kalori, şeker ve lif içeriğinden dolayı sağlıklı bir alternatif olduğunu belirtiyor.
9.06.2017 Arşiv
Ramazan’da Susuzluğun Çaresi: Demirhindi
Ramazan’da Susuzluğun Çaresi: Demirhindi Oruç tutarken susuzluk çekenler için ferahlatıcı ve susuzluğu giderici demirhindi öneriliyor.
17.05.2018 Ramazan Haberleri
Seç beğen uygula
Seç beğen uygula Yaza resmi olarak tam iki hafta kaldı. Kışın aldığımız fazla kilolardan artık kurtulma zamanı. Türkiye’nin önde gelen beş diyetisyeni kışın aldığınız fazla kilolardan kurtulmanıza yardımcı olabilecek beslenme programları hazırladı.
13.05.2017 Arşiv
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı!
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı! BMD, KMD, TURYİD ve TÜRES'in öncülüğünde toplumsal, refah ve güven duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan 'Hayatına Sahip Çık' sivil toplum hareketi toplantına, kampanyayı düzenleyen derneklerin üyelerinin yanı sıra iş, sanat, spor ve magazin dünyasından ünlü isimler katıldı.
13.01.2017 Futbol
Hayatına sahip çık
Hayatına sahip çık İş, sanat ve spor dünyası, Türkiye’nin yaşadığı terör olaylarından etkilenip kabuğuna çekilmemesi için el ele verdi. Türk halkının moralini yüksek tutmak ve tekrar hayata karışması için ‘Hayatına Sahip Çık’ videosu yayınlandılar
12.01.2017 Magazin
Ünlülerden 'Hayatına sahip çık' kampanyasına destek
Ünlülerden 'Hayatına sahip çık' kampanyasına destek Bazı sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde son dönemde Türk halkının yaşam standartlarını, kültürlerini ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı 'Hayatına Sahip Çık' adıyla kampanya başlatıldı. Aralarında Ata Demirer, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ, Fatih Terim, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Yaşin, Osman Müftüoğlu gibi isimlerin olduğu iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim kampanyaya destek verdi
29.09.2021 Gündem
Kendi söküğünü dikemedi
Kendi söküğünü dikemedi Ünlülerin diyetisyeni Taylan Kümeli, tatil için Bodrum’u seçti...
3.09.2016 Magazin
Canan Karatay yedi Kümeli ‘yemeyin’ dedi
Canan Karatay yedi Kümeli ‘yemeyin’ dedi Prof. Dr. Karatay’ı da dolandıranlara karşı bilinçlendirme amacıyla BKM’nin diyetisyen Taylan Kümeli’nin katılımıyla başlattığı ‘Bunları yemeyin’ kampanyasında kart kullanıcıları, ‘Tebrikler, kazandınız’ SMS’leri ve polis, savcı izlenimi veren telefonları yememeleri konusunda uyarılıyor
7.04.2016 Ekonomi
Eşime ilk günkü gibiyim!
Eşime ilk günkü gibiyim! Diyetisyen Taylan Kümeli eşi Gökhan Arsoy’la Karaköy’de görüntülendi...
14.02.2016 Magazin
Diyetisyen aşkı yaradı!
Diyetisyen aşkı yaradı! Diyetisyen Taylan Kümeli’yle sevgilisi oyuncu Gökhan Arsoy yılbaşı tatili için Londra’ya gitti...
31.12.2015 Magazin
Brunch işini abarttık mı?
Brunch işini abarttık mı? Özellikle hafta sonları yoğun iş temposunu ardında bırakmanın keyfiyle kendimizi şımartacak planlar yaparız. Güne güzel bir brunchla başlamak idealdir. Peki saatler boyunca yemek yemenin sonuçlarını nasıl bertaraf edeceğiz?
19.09.2015 Arşiv
Ünlü isimden kötü haber
Ünlü isimden kötü haber Sosyal medyadan duyurdu...
14.05.2015 Magazin
Diyetisyenlerden hafif yemekler
25.04.2015 Arşiv
Ünlülerin diyetisyeni hazırlıksız yakalandı
Ünlülerin diyetisyeni hazırlıksız yakalandı Tatilini Bodrum’da geçiren ünlü diyetisyen Taylan Kümeli, objektiflere hazırlıksız yakalandı...
9.06.2014 Magazin
Anneanne ile torunun ‘organik’ dünyası...
Anneanne ile torunun ‘organik’ dünyası... Zekeriyaköy’deki evinin bahçesine yıllar önce sebze ekerek organik tarıma başlayan Hülya Koçyiğit, “Torunum Neslişah bu sektöre girince bu iş benim için hobi olmaktan çıktı, basketbol sahasını bile tarlaya çevirdim” diyor Özellikle 5 yıldır adını sıkça duyduğumuz ‘organik gıda’ kavramı kısa sürede sağlıklı yaşam ve beslenmenin olmazsa olmazları arasına girdi...
27.02.2014 Sağlık
Ünlülerin diyetisyeni Taylan Kümeli’den organik reçeteler
Ünlülerin diyetisyeni Taylan Kümeli’den organik reçeteler Organik gıda sektörü, zaman içinde kilo problemi yaşayan kişilere alternatif çözümler yarattı...
27.02.2014 Sağlık
Damak zevkinize uygun diyetle kilo verin
Damak zevkinize uygun diyetle kilo verin Kilo vermek ayrı bir dert, kilo verdikten sonra formu korumak ayrı...
8.02.2014 Arşiv
Beslenme çantasında dört ana besin olmalı
Beslenme çantasında dört ana besin olmalı Birinci sınıflar pazartesi günü okula başlıyor...
6.09.2013 Arşiv
Çocukları obeziteden korumak, obezite ile savaşmaktan kolay!
Çocukları obeziteden korumak, obezite ile savaşmaktan kolay! Diyetisyen ve Beslenme Danışmanı Taylan Kümeli, ‘ Çocukların obeziteden korunmasının, obezite oluştuktan sonra çözümlemeye çalışmaktan daha kolay olduğunu belirtiyor. Bu nedenle çocuğun beslenmesinden sorumlu kişilere bazı önerilerde bulunuyor.
4.09.2013 Arşiv
Yılbaşında nasıl içmeli?
Yılbaşında nasıl içmeli? Beslenme Diyet Uzmanı Taylan Kümeli yılbaşı gecesini fazla kalori almadan ve baş ağrısı çekmeden geçirmeniz için içkiler hakkında bilmeniz gerekenleri anlattı.
30.12.2012 Arşiv
Babam şarkıcı olmam için bana hiç destek vermedi!
Babam şarkıcı olmam için bana hiç destek vermedi! Zeynep Özyılmazel ailenin en az görünen yüzü...
14.10.2012 Arşiv
Aşk insanı zayıflatır
Aşk insanı zayıflatır Mevsimlere göre uygulanan diyet daha sağlıklı zayıflatıyor!
28.09.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Taylan Kümeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taylan kümeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.