Taşıyıcı Annelik

Taşıyıcı Annelik

Son dakika Taşıyıcı annelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taşıyıcı annelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taşıyıcı annelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşıyıcı Annelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşıyıcı annelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 taşıyıcı annelik haberi bulunmuştur. Tüm taşıyıcı annelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AB ülkelerinden Schengen soygunu! Vize almak haftalarca sürüyor ücret cep yakıyor...
AB ülkelerinden Schengen soygunu! Vize almak haftalarca sürüyor ücret cep yakıyor... Schengen vizesi almak Türk vatandaşları için işkence ve soyguna dönüştü.  Schengen’e başvuran vatandaşlardan onlarca evrak isteniyor, haftalarca bekletiliyor, sonunda da çoğuna ‘ret’ cevabı veriliyor. Üstelik cep yakan vize ücretleri de geri ödenmiyor. Türk yetkililer, AB’nin Schengen vizesini ‘politik araç’ olarak kullandığını söylüyor...
17.08.2022 Gündem
Genç kızlara taşıyıcı annelik tuzağı! Bakanlığa yapılan ihbar skandalı ortaya çıkardı
Genç kızlara taşıyıcı annelik tuzağı! Bakanlığa yapılan ihbar skandalı ortaya çıkardı İstanbul Etiler'deki bir tüp bebek merkezi akılalmaz bir skandala karıştı. İstanbul'da kimsesiz veya maddi durumu kötü olan kız çocuklarına buradaki kişiler vasıtasıyla ulaşıldığı ve anlaşma sonrası kız çocuklarının tüm masraflarının karşılanıp taşıyıcı annelik için önce yumurta büyütme tedavisine başladıkları ardından ise tedavi için kızları KKTC veya Gürcistan'a gönderdikleri iddia edildi.
17.08.2022 Gündem
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar...
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar... Miras bu durumda devlete geçebilir. Detaylarıyla miras ve mirasçıya ilişkin tüm merak edilenler açıklandı. Miras hukuku çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Miras anayasal bir hak. Gerçek kişiler öldüklerinde özel mülkiyetlerinde bulunan haklar ve malvarlıkları akrabalarına geçiyor. Yasal mirasçılık için kan bağını esas alınıyor. Bazı ulaşılamama gibi durumlarda kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz olabiliyor. Bazı durumlarda ise mirasçı hem anne hem de baba tarafından iki pay miras alabiliyor. Peki yasal mirasçılar kimlerdir? Evlilik dışı çocukların ve evlatlığın mirasçılığı nasıldır? Boşanma davası açılan eşler birbirine mirasçı olabilir mi? Mirasçılık belgesi nasıl alınır? Vasiyetname iptal edilebilir mi? İşte miras hukuku ile ilgili dikkat çeken bilgiler...
20.07.2022 Ekonomi
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu ABD'de yaşanan olayda küçük yaşta başka aileye evlat verilen Mark MacDonald, yıllar sonra kız kardeşini buldu. Çocuğu olamadığı için taşıyıcı anne sistemiyle çocuk sahibi olmak isteyen McDonald'ın yardımına uzun zaman sonra bulduğu kız kardeşi yetişti.
4.04.2022 Dünya
Ünlü çiftten sürpriz haber! Bebeklerinin nasıl dünyaya geldiğini açıkladılar...
Ünlü çiftten sürpriz haber! Bebeklerinin nasıl dünyaya geldiğini açıkladılar... Priyanka Chopra ile Nick Jonas ayrılacakları dedikodularıyla gündemdeydi. Ünlü çiftten sürpriz bir bebek haberi geldi! Çift, kız bebeklerinin dünyaya geldiğini bir sosyal medya paylaşımıyla açıkladı. Ünlü çiftin bebeğin nasıl dünyaya geldiğini de saklamadı.
22.01.2022 Magazin
Deniz Akkaya cezaevinde: Bu davadan dönmeyeceğim!
Deniz Akkaya cezaevinde: Bu davadan dönmeyeceğim! Selin Ciğerci’nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan Deniz Akkaya dün teslim oldu. Öncesinde sunuculuğunu yaptığı programa bağlanan Akkaya, “Gerekirse 6 ay yatarım. Hiç umurumda değil. Başıma ne gelirse gelsin ben bu davadan dönmeyeceğim” dedi.
24.08.2021 Magazin
Deniz Akkaya hapis yatacak! Teslim oldu...
Deniz Akkaya hapis yatacak! Teslim oldu... Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak.
23.08.2021 Magazin
'Taşıyıcı annelik' yöntemiyle balıkların üretimi sağlanacak
'Taşıyıcı annelik' yöntemiyle balıkların üretimi sağlanacak İstanbul Üniversitesi (İÜ) Su Bilimleri Fakültesi, akuakültür alanında biyoteknoloji uygulamalarından yola çıkarak "taşıyıcı annelik" yöntemi ile nesli yok olma tehlikesi altındaki balıkların üretimini sağlayacak. -
23.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Selin Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı
Selin Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı Selin Ciğerci, mahkemeye başvurarak Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı aldırdı.
17.09.2020 Magazin
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı?
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Son yıllarda farklı nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftler taşıyıcı anneliği tercih ediyor. Türkiye'de yasal olmayan süreç taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ülkelerde yapılıyor. ‘Sağlık turizmi’ adı altında yapılan taşıyıcı annelikte işlem tüp bebek gibi gerçekleştiriliyor. Son günlerde Hollywood'un ünlü isimlerinin de tercih ettiği bu yöntemi merak edenler internette sıklıkla Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Taşıyıcı anne nasıl oluyor, ücreti ne kadar? sorularını yoğun olarak araştırıyor. İşte taşıyıcı annelik ile ilgili merak edilenler...
4.06.2020 Sağlık
Sanal ortama düştü! Ev fiyatına taşıyıcı annelik!
Sanal ortama düştü! Ev fiyatına taşıyıcı annelik! İnternet siteleri üzerinden yasal olmayan yollarla anne sütü satışının ortaya çıkmasının ardından şimdi de “taşıyıcı annelik” sanal ortama düştü. Doğal yollarla bebek sahibi olamayan ailelerin, bazı internet siteleri üzerinden 'taşıyıcı anne arıyorum' ilanı vermesi dikkat çekti. Türk hukukunda suç teşkil eden taşıyıcı annelik için aracı şirketler de devreye girdi. Aileye uygun bir taşıyıcı anne bulunduktan sonra Kıbrıs ve Gürcistan'da gerçekleştirilen işlemlerin maliyetinin 300 bin liraya kadar ulaştığı görüldü. Taşıyıcı anneliğin zararlarına dikkat çeken Dr. İpek Ada, “Taşıyıcı anneden bebeğe hepatit, HIV, kızamıkçık, su çiçeği, viral, paraziter ve mantar enfeksiyonları geçebilir. Bunlar bebekte hayat boyu kalıcı hasarlar bırakabildiği gibi ölüme bile neden olabilir” dedi.
9.03.2020 Gündem
'Bu üçüzler kimin' davasında ilginç detaylar
'Bu üçüzler kimin' davasında ilginç detaylar İstanbul’da yaşayan öğretmen H.C. (50), Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, 11 aylık üçüz bebeklerini kendisine göstermediklerini ileri sürdüğü doktor S.A. (53) ile annesi ve kız kardeşinden şikâyetçi oldu ve korunma talebinde bulundu. Anne H.C. "Çocuklarımı bana göstermiyor" derken, Baba "Biyolojik bağ yok, taşıyıcı anne" ifadesini kullandı.
21.12.2019 Yaşam
55 yaşında kendi torununu doğurdu
55 yaşında kendi torununu doğurdu İngiltere'nin Coventry kentinde 55 yaşındaki Emma Miles, rahimsiz doğan kızına taşıyıcı annelik yaparak torununu doğurdu.
30.03.2019 Dünya
Soylu: Öyle bir yazılım yaptık ki; teröristler kafalarını bile çıkaramayacak
Soylu: Öyle bir yazılım yaptık ki; teröristler kafalarını bile çıkaramayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Burası eski Türkiye değil. Eskiden dağlarda 15 bin terörist vardı, Şimdi bakın 700 kaldı. İnsansız hava araçlarına öyle bir yazılım yaptık ki mayıs ayında devreye girecek. Sen bırak o teröristlerin yürümesini, kafalarını bile çıkaramayacaklar" dedi.
14.03.2019 Siyaset
Soylu, Büyükçekmece'de halka hitap etti
Soylu, Büyükçekmece'de halka hitap etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi bizim sayabildiğimiz 299 HDP ve PKK iltisaklı adamı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi listelerinden koyuyorlar. Doğu ve Güneydoğu'da bizim tasfiye ettiğimiz PKK'yı, büyükşehirlerde yaşam tüneliyle yeniden hayata bağlamak istiyorlar. Buna müsaade etmeyin." dedi. Büyükçekmece Merkez Camisi önünde vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Soylu, terör sorununa değinerek, bu coğrafyada kimsenin oyun kurmasına müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
7.03.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! PKK'ya Türkiye ve İran'dan ortak operasyon
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! PKK'ya Türkiye ve İran'dan ortak operasyon İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AA Editör Masası toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu 'bunu ilk kez söylüyorum' dedi ve terör örgütü PKK'ya yönelik İran'la birlikte operasyon yapacaklarını açıkladı.
6.03.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonuna gelen fotoğrafları anlattı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonuna gelen fotoğrafları anlattı İzmir Tire’de vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasından hemen önce telefonuna fotoğraf geldiğini söyleyerek, “13 yaşındaki kızlara Kobani dedikleri yerde terör eğitimi verdiriyorlar. Ulan sizin burnunuzdan getirmezsek namerdiz” dedi. Soylu ayrıca, “İnsansız hava araçlarına öyle yazılım yapıyoruz ki, terör örgütü dağda yürümeyi boş verin kafasını çıkaramayacak” diye konuştu.
5.03.2019 Gündem
Tek tek anlattılar! '3 defa çocuk aldırdım, keşke aldırmasaydım, satardım...'
Tek tek anlattılar! '3 defa çocuk aldırdım, keşke aldırmasaydım, satardım...' Türkiye’de yasak olmasına rağmen ‘taşıyıcı annelik’ birçok kadının mesleği haline geldi. Taşıyıcı annelik için internete ilan veren kadınlarla konuştuk. Kimi 30 bin, kimi 100 bin, kimisi ise 300 bin lira istedi.
3.03.2019 Gündem
İstanbul'da 'taşıyıcı anne' operasyonu
İstanbul'da 'taşıyıcı anne' operasyonu İstanbul'da, çocuğu olmayan ailelere para karşılığı 'taşıyıcı anne' ve 'yumurta' temin eden KKTC merkezli uluslararası çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda biri taşıyıcı anne olmak üzere 2 kişi gözaltına alındı.
1.03.2019 Gündem
Valilik duyurdu! Dehşete düşüren operasyon! Hamile kalıp...
Valilik duyurdu! Dehşete düşüren operasyon! Hamile kalıp... İstanbul Maltepe’de yapılan operasyonda, çocuğu olmayan ailelere para karşılığı taşıyıcı annelik ve yumurtalık temin eden şebekenin iki üyesi yakalandı.Evde arama yapan ekipler dehşete düştü. Operasyonda, çok sayıda doğurganlık arttırıcı hormon ilacı ele geçirildi.
28.02.2019 Gündem
Son dakika | Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun resmileşti!
Son dakika | Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun resmileşti! Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
5.12.2018 Siyaset
Sağlık torbası Meclis'ten geçti
Sağlık torbası Meclis'ten geçti Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
15.11.2018 Gündem
Son dakika... Sağlık tasarısı komisyonda kabul edildi
Son dakika... Sağlık tasarısı komisyonda kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda kabul edildi.
8.11.2018 Gündem
Sağlık çalışanlarına şiddete karşı yeni önlemler geliyor
Sağlık çalışanlarına şiddete karşı yeni önlemler geliyor AK Parti’nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için hazırladığı yasa teklifi, Meclis Başkanlığı’na sunuldu. Teklif ile ilaç ve eczacılık alanında düzenleme, sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi gibi konular hedefleniyor
30.10.2018 Gündem
Sağlıkta şiddete karşı yeni hamle! AK Parti düğmeye bastı
Sağlıkta şiddete karşı yeni hamle! AK Parti düğmeye bastı AK Parti'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için hazırladığı yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Teklif ile ilaç ve eczacılık alanında düzenleme, sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi gibi konular hedefleniyor. TBMM Başkanlığına sunulan teklif 43 maddeden oluşuyor.
30.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taşıyıcı Annelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşıyıcı annelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.