Taşıyıcı Anne

Taşıyıcı Anne

Son dakika taşıyıcı anne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşıyıcı anne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşıyıcı anne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşıyıcı Anne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşıyıcı anne gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 taşıyıcı anne haberi bulunmuştur. Tüm taşıyıcı anne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris Hilton'un bebeğine yapılan acımasız yorumlara kardeşinden yanıt
Paris Hilton'un bebeğine yapılan acımasız yorumlara kardeşinden yanıt Paris Hilton, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasıyla yorumlar da gecikmedi. Phoenix'in kafasının büyük görünmesi bazı sosyal medya kullanıcılarının olumsuz yorumlarına neden oldu. Paris Hilton'un kardeşi Nicky Hilton Rothschild'dan yanıt geldi.
11.11.2023 Magazin
Kris Jenner'ın ihanet itirafı!
Kris Jenner'ın ihanet itirafı! Kris Jenner, dört çocuğunun babasını aldattığını ve bu yüzden büyük bir pişmanlık duyduğunu yıllar sonra itiraf etti.
30.10.2023 Magazin
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı Kardashian soyadlı kız kardeşlerin en küçüğü olan Khloe Kardashian, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen bebeği ve o bebeğin babası olan Tristan Thompson'ın sadakatsiz aşkıyla ilgili haberler yüzünden manşetlerden inmiyor. Bebeğini beklerken aldatıldığını öğrenen ünlü yıldızın ihaneti affetmediği ve oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı!
13.06.2023 Magazin
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın"
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın" 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi. Teigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.
11.05.2023 Magazin
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!'
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.03.2023 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrası Deniz Akkaya'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Magazin
Genç kızlara taşıyıcı annelik tuzağı! Bakanlığa yapılan ihbar skandalı ortaya çıkardı
Genç kızlara taşıyıcı annelik tuzağı! Bakanlığa yapılan ihbar skandalı ortaya çıkardı İstanbul Etiler'deki bir tüp bebek merkezi akılalmaz bir skandala karıştı. İstanbul'da kimsesiz veya maddi durumu kötü olan kız çocuklarına buradaki kişiler vasıtasıyla ulaşıldığı ve anlaşma sonrası kız çocuklarının tüm masraflarının karşılanıp taşıyıcı annelik için önce yumurta büyütme tedavisine başladıkları ardından ise tedavi için kızları KKTC veya Gürcistan'a gönderdikleri iddia edildi.
17.08.2022 Gündem
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı!
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı! Üç yıldır mutlu bir evlilk sürdüren Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve şarkıcı Nick Jonas çifti, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdikleri bebeklerinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu.
10.05.2022 Magazin
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu ABD'de yaşanan olayda küçük yaşta başka aileye evlat verilen Mark MacDonald, yıllar sonra kız kardeşini buldu. Çocuğu olamadığı için taşıyıcı anne sistemiyle çocuk sahibi olmak isteyen McDonald'ın yardımına uzun zaman sonra bulduğu kız kardeşi yetişti.
4.04.2022 Dünya
Elon Musk ile Grimes'ten ayrılıktan 6 ay sonra bebek haberi! İşte çocuklarının ismi
Elon Musk ile Grimes'ten ayrılıktan 6 ay sonra bebek haberi! İşte çocuklarının ismi Ünlü teknoloji girişimcisi Elon Musk ve eski sevgilisi Grimes'in, ayrıldıktan altı ay sonra bir de kız çocukları olduğu ortaya çıktı. Musk yaptığı açıklamada; kızlarının taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiği belirtti. Oğullarına 'X AE A-XII' adını veren ünlü çiftin ikinci çocuklarının adı da şaşırttı.
11.03.2022 Magazin
Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel...
Herkes bu aşkı konuşuyor! Sarah ile Musa'dan sonra Anna-Marie ile Mürsel... Ülke Anna-Marie ve Mürsel aşkını konuşuyor. 90'lı yıllardaki Sarah ile Musa aşkını unutmak ne mümkün. Şimdiyse moda Anna-Marie ve Mürsel. Tanıştıktan sonra katıldıkları reality şovda evlenen çift, sosyal medyada bir hayli popüler. Üstelik şimdi verecek mutlu bir haberleri daha var...
21.01.2022 Dünya
Şoke eden iddia: "Selin Ciğerci, İngiltere'de evlendi"
Şoke eden iddia: "Selin Ciğerci, İngiltere'de evlendi" Futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde boşanmışlardı. Sosyal medya fenomeninin yaklaşık bir sene önce Türk asıllı bir İngiliz vatandaşıyla İngiltere’de evlendiği öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Deniz Akkaya Selin Ciğerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? (Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası)
Deniz Akkaya Selin Ciğerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? (Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası) Selin Ciğerci'nin hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal edince üç gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan eski manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan dün çıktı. Deniz Akkaya sert açıklamalarına devam ederken ikilinin arasındaki kavganın nedenleri de sorgulanmaya başlandı. Peki, Deniz Akkaya Selin Cigerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? İşte Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası…
27.08.2021 Gündem
Deniz Akkaya cezaevinde: Bu davadan dönmeyeceğim!
Deniz Akkaya cezaevinde: Bu davadan dönmeyeceğim! Selin Ciğerci’nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan Deniz Akkaya dün teslim oldu. Öncesinde sunuculuğunu yaptığı programa bağlanan Akkaya, “Gerekirse 6 ay yatarım. Hiç umurumda değil. Başıma ne gelirse gelsin ben bu davadan dönmeyeceğim” dedi.
24.08.2021 Magazin
'SMA’lı Kuşaklar Kısırdöngüsü' tarama testleriyle kırılabilir
'SMA’lı Kuşaklar Kısırdöngüsü' tarama testleriyle kırılabilir Spnal Kas (Müsküler) Atrofi (SMA) hastalarının tanı testi yapılabilmesi için öncelikli olarak çocuk hastalıkları hekiminin bebekte SMA ön tanısını koyması gerektiğinin altını çizen Tıbbi Genetik Uzmanı Doç. Dr. Ayşegül Kuşkucu, “Eğer bebekte kas güçsüzlüğü, hareketsizlik, gevşeklik gibi bulgular varsa SMA’dan şüphelenilir. Ön tanı sonrası da SMA hastalığına neden olan SMN (Survival Motor Nöron) geninde mutasyon incelenmesi için tıbbi genetik uzmanlarına sevk edilir. Ancak çiftler henüz bebek sahibi olmadan önce yapılacak SMA testi ile taranır ve taşıyıcı oldukları saptanırsa tıbbi genetik uzmanlarınca birlikte planlayacakları yöntemler ve testlerle sağlıklı çocuk sahibi olmaları mümkün olabilmektedir” dedi.
26.02.2021 Sağlık
Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'yle ilgili yeni açıklama
Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'yle ilgili yeni açıklama Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci’ye sert tepki gösteren eski manken Deniz Akkaya, “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor” demişti. Deniz Akkaya, hakkında tedbir kararı aldıran Ciğerci hakkında yeni bir açıklamaya imza attı.
18.09.2020 Magazin
Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında çocuk kavgası
Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında çocuk kavgası Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak isteyen sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci’ye sert tepki gösteren Deniz Akkaya, “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor” dedi. İkili arasında canlı yayında tartışma çıktı.
17.09.2020 Magazin
''Türkiye'de 4 bin 500 talasemi hastası var''
''Türkiye'de 4 bin 500 talasemi hastası var'' Kronik bir hastalık haline gelen talasemi yani Akdeniz anemisine değinen Prof. Dr. Sema Anak, “Hastalar 3-4 haftada bir kırmızı kan hücresi almak zorundadır. Artık dalak alınması çok nadir gerekiyor. Etkin ve başarılı kan ve demir atıcı tedavilerle artık hastalar 50-60 yaşlarına kadar yaşayabiliyor. Ancak iyileştirici tedavi kök hücre nakli ve son zamanlarda deneysel nitelikte yapılan gen naklidir” dedi.
29.08.2020 Sağlık
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı?
Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Son yıllarda farklı nedenlerle çocuk sahibi olamayan çiftler taşıyıcı anneliği tercih ediyor. Türkiye'de yasal olmayan süreç taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ülkelerde yapılıyor. ‘Sağlık turizmi’ adı altında yapılan taşıyıcı annelikte işlem tüp bebek gibi gerçekleştiriliyor. Son günlerde Hollywood'un ünlü isimlerinin de tercih ettiği bu yöntemi merak edenler internette sıklıkla Taşıyıcı anne ne demek? Taşıyıcı anne nasıl olur? Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak yasal mı? Taşıyıcı anne nasıl oluyor, ücreti ne kadar? sorularını yoğun olarak araştırıyor. İşte taşıyıcı annelik ile ilgili merak edilenler...
4.06.2020 Sağlık
Akdeniz anemisi kök hücreyle tedavi ediliyor
Akdeniz anemisi kök hücreyle tedavi ediliyor Talaseminin (Akdeniz anemisi) dünyada ve Türkiyede en sık görülen kalıtsal kan hastalığı olduğunu söyleyen Çocuk Hemotoloji ve Onkoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sema Anak, talaseminin kronik hastalık haline geldiğini vurgulayarak kök hücre nakliyle tedavinin mümkün olduğunu dile getirdi.
8.05.2020 Sağlık
“Akdeniz anemisi ile demir eksikliği anemisi karıştırılıyor”
“Akdeniz anemisi ile demir eksikliği anemisi karıştırılıyor” Türkiye’de yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi akdeniz anemisi olarak bilinen talasemi hastalığında taşıyıcı durumda. 4 bin 500 kişi ise hastalık nedeniyle tedavi görüyor.
7.05.2020 Sağlık
Sanal ortama düştü! Ev fiyatına taşıyıcı annelik!
Sanal ortama düştü! Ev fiyatına taşıyıcı annelik! İnternet siteleri üzerinden yasal olmayan yollarla anne sütü satışının ortaya çıkmasının ardından şimdi de “taşıyıcı annelik” sanal ortama düştü. Doğal yollarla bebek sahibi olamayan ailelerin, bazı internet siteleri üzerinden 'taşıyıcı anne arıyorum' ilanı vermesi dikkat çekti. Türk hukukunda suç teşkil eden taşıyıcı annelik için aracı şirketler de devreye girdi. Aileye uygun bir taşıyıcı anne bulunduktan sonra Kıbrıs ve Gürcistan'da gerçekleştirilen işlemlerin maliyetinin 300 bin liraya kadar ulaştığı görüldü. Taşıyıcı anneliğin zararlarına dikkat çeken Dr. İpek Ada, “Taşıyıcı anneden bebeğe hepatit, HIV, kızamıkçık, su çiçeği, viral, paraziter ve mantar enfeksiyonları geçebilir. Bunlar bebekte hayat boyu kalıcı hasarlar bırakabildiği gibi ölüme bile neden olabilir” dedi.
9.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taşıyıcı Anne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşıyıcı anne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.