Paris Hilton

Paris Hilton

Son dakika paris hilton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paris hilton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paris hilton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paris Hilton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paris hilton gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 paris hilton haberi bulunmuştur. Tüm paris hilton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu Sosyetik güzel ya da ünlü varis dendiğinde çoğu kişinin aklına Paris Hilton ismi geliyor. Oysa en az onun kadar sosyetik ve ondan çok daha zengin bir varis var ve bu isim son günlerde boşanma haberiyle gündemde.
16.04.2024 Magazin
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dünyaca ünlü isim Paris Hilton'a laf attı. Paris Hilton'un paylaşımının altına yaptığı yorum binlerce beğeni aldı.
29.03.2024 Magazin
Paris Hilton'un bebeğine yapılan acımasız yorumlara kardeşinden yanıt
Paris Hilton'un bebeğine yapılan acımasız yorumlara kardeşinden yanıt Paris Hilton, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasıyla yorumlar da gecikmedi. Phoenix'in kafasının büyük görünmesi bazı sosyal medya kullanıcılarının olumsuz yorumlarına neden oldu. Paris Hilton'un kardeşi Nicky Hilton Rothschild'dan yanıt geldi.
11.11.2023 Magazin
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Sosyetik güzel sahnelere döndü, eşi onu kucağında minik oğuluyla izledi!
Sosyetik güzel sahnelere döndü, eşi onu kucağında minik oğuluyla izledi! Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Paris Hilton uzun yıllar boyunca lüks yaşamın, skandalların, bitmeyen eğlencelerin ve çalkantılarla dolu bir özel hayatın kahramanı oldu. Zengin ve şımarık “sosyetik” güzel damgası yiyen, attığı her adım olay olan Paris Hilton bir süre önce bambaşka bir yolculuğa çıkmıştı.
8.06.2023 Magazin
Paris Hilton'dan çarpıcı açıklama: 20'li yaşlarımda bebeğimi aldırdım
Paris Hilton'dan çarpıcı açıklama: 20'li yaşlarımda bebeğimi aldırdım Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton dünyanın en zengin ailelerinden birinin kızıydı aynı zamanda varlığı dillere destan o servetin mirasçılarındandı. Bir de gerçekten çılgın bir hayat sürdürüyordu. Sık sık sevgili değiştiriyordu, ünlü gece kulüplerinin müdavimlerinden biriydi. Bu arada bir de yakın arkadaşıyla birlikte görev aldığı bir reality şov programının yıldızıydı.
1.03.2023 Magazin
Fenomen Dilan Polat'a aylık geliri sorunca bakın ne yanıt verdi
Fenomen Dilan Polat'a aylık geliri sorunca bakın ne yanıt verdi Lüks yaşantısıyla ve paylaşımlarıyla tepki çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat son günlerde sık sık gündeme geliyor. Taha Duymaz hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Polat'a aylık geliri sorulunca fenomen bakın ne dedi.
24.02.2023 Magazin
Paris Hilton bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Paris Hilton bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi 2021'de iş insanı Carter Reum ile nikah masasına oturan sosteyik güzel Paris Hilton, geçtiğimiz ay anne olduğunu duyurmuştu. Taşıyıcı bir anne aracılığıyla bebeğine kavuşan Hilton, Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi ve ismini açıkladı.
24.02.2023 Magazin
Paris Hilton anne oldu! Haberi sosyal medyadan duyurdu
Paris Hilton anne oldu! Haberi sosyal medyadan duyurdu Özel hayatıyla ve en büyük otel zincirinin varisi olan Paris Hilton magazin gündeminden düşmüyor. Paris Hilton, 2021 yılının Şubat ayında sevgilisi Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Evliliklerinde bir yılı geride bırakan çiftten Hilton'ın annesi, geçtiğimiz aylarda kızının hamile kalmakta zorlandığını söyleyerek, sosyetik güzeli konu hakkında açıklama yapmak zorunda bırakmıştı. Ünlü isim, tüm bunların ardından ilk bebeğini kucağına aldığını duyurdu.
25.01.2023 Magazin
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?'
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.
19.12.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
İşte en zengin modeller! 1.2 milyar dolarlık serveti var, ilk sıradaki isme inanamayacaksınız...
İşte en zengin modeller! 1.2 milyar dolarlık serveti var, ilk sıradaki isme inanamayacaksınız... Zenginlikleri ile baş döndürüyorlar! İşini gerçekten iyi yapan modeller şöhret basamaklarını hızla tırmanıyor; servetleri de onlara eşlik ediyor. Modellik camiasında büyük paralar dönüyor. Modeller hem reklam, hem de kariyerleri ile para kazanıyor. İşte en zengin 10 model...
15.01.2022 Magazin
Paris Hilton sanal partiden 700 bin dolar kazandı!
Paris Hilton sanal partiden 700 bin dolar kazandı! Dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, yeni sanal gerçeklik evreni Metaverse’te yılbaşı partisi verdi. Paris World'deki kutlamaya, Maldivler'de balayı yaparken dijital versiyonuyla katılan Hilton, 700 bin dolar elde etti.
11.01.2022 Magazin
Paris Hilton, eşi Carter Reum'la balayının tadını çıkarıyor
Paris Hilton, eşi Carter Reum'la balayının tadını çıkarıyor Geçtiğimiz ay yazar Carter Reum ile evlenen dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, eşiyle balayının tadını çıkarıyor. Tatilinden kesitleri takipçileriyle paylaşan Hilton'un fotoğraflarına beğeni yağdı.
18.12.2021 Magazin
Paris Hilton ile Carter Reum'dan aşk pozları!
Paris Hilton ile Carter Reum'dan aşk pozları! Geçen hafta yazar Carter Reum ile evlenen dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, eşiyle Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası'nda balayı yapıyor. Üç gün süren görkemli düğünün yorgunluğunu Pasifik Okyanusu'nda yüzerek atan Hilton, eşiyle aşk pozlarını da takipçileriyle paylaştı.
23.11.2021 Magazin
Paris Hilton ile Carter Reum'un evliliği sonrası bomba iddia!
Paris Hilton ile Carter Reum'un evliliği sonrası bomba iddia! Dünyanın en gözde bekârlarından ABD’li sosyetik Paris Hilton’ın geçen hafta üç gün süren görkemli düğünle evlendiği Carter Reum’un gizli bir çocuğunun olduğu ortaya çıktı.
17.11.2021 Magazin
Paris Hilton - Carter Reum çifti evlendi
Paris Hilton - Carter Reum çifti evlendi Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Şubat ayında doğum gününde aldığı evlilik teklifi sonrası nişanlandığı sevgilisi Carter Reum ile dünyaevine girdi.
12.11.2021 Magazin
Paris Hilton isyan etti: Bu  benim yüreğimi acıtıyor
Paris Hilton isyan etti: Bu benim yüreğimi acıtıyor Amerikalı ünlü model Paris Hilton, İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki gösterdi.
16.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Paris Hilton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paris hilton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.