Tadelle

Tadelle

Son dakika Tadelle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tadelle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tadelle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tadelle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tadelle gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 tadelle haberi bulunmuştur. Tüm tadelle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekabet Kurulu'ndan onay çıktı! Tadelle, Sarelle, Sagra...
Rekabet Kurulu'ndan onay çıktı! Tadelle, Sarelle, Sagra... Rekabet Kurulu, OYAK Gıda'nın Sanset Gıda bünyesindeki markalar, üretim faaliyetleri ve fabrikasını almasını onayladı.
20.04.2021 Ekonomi
İmzalar atıldı! Sarelle ve Tadelle markaları satılıyor
İmzalar atıldı! Sarelle ve Tadelle markaları satılıyor Sanset Gıda ile satın alma anlaşmasını imzalayan OYAK, Türkiye çikolatalı ürünler pazarının köklü markası Sagra ile birlikte Tadelle, Saralle ve Gol markalarını da OYAK Grup Şirketleri bünyesine katmak için Rekabet Kurumu’na başvurdu. Pandemi ile tarım ve gıda sektörünün öneminin daha da arttığını söyleyen OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem “Tarım sektöründe zaten faaliyet gösteriyoruz. Gıda sektöründe de büyüyeceğiz. 85 yıllık köklü bir değer olan Sagra’yı, daha da ileriye taşıyacağız” dedi.
29.03.2021 Ekonomi
Yıldırım Demirören: "Avrupa bizi gıpta ile izliyor"
Yıldırım Demirören: "Avrupa bizi gıpta ile izliyor" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Tadelle arasında milli takımlar resmi çikolata tedarikçisi anlaşması imzalandı.
3.10.2017 Futbol
1 yılda 100 milyon tane Tadelle yedirdi
1 yılda 100 milyon tane Tadelle yedirdi Sanset Gıda; TMSF’den aldığı Tadelle, Sarelle, Gol ve Sagra markalarını eski günlerine döndürdü. Markaları tamamen yenileyen grup, geçen yıl tam 100 milyon adet Tadelle sattı
25.04.2015 Ekonomi
Dermokozmetik sektörüne girdi!
Dermokozmetik sektörüne girdi! Depodan dermokozmetik sektörüne yatırım çıktı!
10.02.2014 Ekonomi
İspanya’da şirket aldı!
İspanya’da şirket aldı! Toksöz Grup Zumos Palma’yı satın aldı
30.11.2013 Ekonomi
Çikolata devinden İtalya hamlesi!
Çikolata devinden İtalya hamlesi! Dünyaca ünlü markayı...
12.07.2013 Ekonomi
Hafta sonu ne yapalım?
Hafta sonu ne yapalım? BakımKerastase, 24 yıllık araştırma ve yoğun çalışmaların ardından saç bakımında devrim yaratacak Initialiste’i, kök hücre teknolojisiyle yarattı...
18.01.2013 Arşiv
Nazire'le birlikte Hüsnü'ye gittik
Nazire'le birlikte Hüsnü'ye gittik Ayşe Arman sordu, Deniz Seki cevapladı: "Nazire'yle eşofmanları giydik. Birlikte Hüsnü'ye gittik"
1.09.2008 Magazin
Sagra’yı ilaç üreticileri aldı
Sagra’yı ilaç üreticileri aldı TMSF tarafından satışa çıkarılan Sagra’yı, 77 milyon dolara Toksöz Holding’e ait Sanset Turizm aldı.
25.09.2007 Ekonomi
Sagra  yönetimine el kondu
Sagra yönetimine el kondu TMSF’ye olan yükümlülüklerini yerine getiremeyen Bayındır Grubu’nun faal şirketleri Sagra ve Sasbaş, Fon yönetimine geçti.
6.06.2007 Ekonomi
TMSF, Sagra ve Sasbaş'a el koydu   YENİ
TMSF, Sagra ve Sasbaş'a el koydu YENİ Borçlarının tasfiyesi çerçevesinde yaptığı anlaşmaya göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) olan yükümlülüklerini yerine getiremeyen Bayındır Grubu’nun faal şirketlerinden Sagra ve Sasbaş’ın yönetim ve denetimi Fon’a geçti...
6.06.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tadelle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tadelle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.