Suşi

Suşi

Son dakika suşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 suşi haberi bulunmuştur. Tüm suşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen iki saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Öte yandan kilise saldırganlarının kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Şüphelilerin saldırıdan önceki dönemleriyle ilgili yapılan araştırmalarda ise Bahçelievler'de bir Çin restoranında suşi ustası olarak çalıştıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil'in hastane paylaşımı tepki çekti! 'Sana yakışmadı'
Mehmet Ali Erbil'in hastane paylaşımı tepki çekti! 'Sana yakışmadı' Bir süredir sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, şimdilerde sosyal medya sayfaları üzerinden paylaştığı gönderilerle takipçileriyle iletişim kuruyor. Hastanede kontrol amaçlı bulunan Mehmet Ali Erbil, Instagram sayfasından paylaştığı ‘garibanlara suşi’ göndermesiyle tepki çekti.
14.06.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur acısını paylaştı!
Oğuzhan Uğur acısını paylaştı! Müjde Uzman'la bir dargın bir barışık aşk yaşayan şarkıcı ve YouTuber Oğuzhan Uğur, köpeği Sushi'nin öldüğünü sosyal medyadan duyurdu. Uğur çok sevdiği köpeğine "Hoşça kal Suşi" notuyla veda etti.
15.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü!
Ünlü oyuncu Sonny Chiba koronavirüse yenik düştü! Ünlü oyuncu Sonny Chiba, koronavirüs nedeniyle 82 yaşında yaşamını yitirdi. Chiba, Quentin Tarantino’nun “Kill Bill” film serisinde Hattori Hanzo karakterini canlandırmıştı.
20.08.2021 Dünya
Ünlü oyuncu Ezgi Mola'yı üzen haber!
Ünlü oyuncu Ezgi Mola'yı üzen haber! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola, köpeği Suşi'yi kaybetti.
12.08.2021 Magazin
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler!
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler! Soul ve caz müziğin kraliçesi Amy Winehouse'un ölüm yıldönümünde anılıyor. Aramızdan ayrılışının 10. yılında pek çok kişi Amy Winehouse'un hayatını merak ediyor. Hala en büyülü seslerden biri kabul edilen Amy Winehouse, "Back To Black" albümü dünyada en çok dinlenen albümler arasında yer alıyor. Peki, Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse ölüm nedeni ne? Amy Winehouse kaç yaşında öldü? Amy Winehouse hayatı, albümleri ve şarkıları!
24.07.2021 Kültür Sanat
Hamilelik döneminde uzak durulması gereken 7 besin!
Hamilelik döneminde uzak durulması gereken 7 besin! Hamilelik haberini aldıktan sonra pek çok kadının ilk yaptığı şey bu süreçte neleri yiyeceklerini ve neleri yiyemeyeceklerini öğrenmektir. Hamileyken, sizi ve bebeğinizi riske atabilecek yiyecek ve içeceklerden kaçınmanız önemlidir. Çoğu yiyecek ve içecek güvenli olsa da bazılarından kaçınmak hamileliği desteklemek açısından önem taşıyor. Hamilelerin bu zorlu süreçte tüketmemesi gereken besinleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Meral Sönmezer anlattı.
3.06.2021 Sağlık
Sinop'ta 80 kiloluk orkinos, 5 bin liraya satıldı
Sinop'ta 80 kiloluk orkinos, 5 bin liraya satıldı Sinop’ta 80 kilo ağırlığındaki orkinos, 5 bin TL’ye satıldı.
29.08.2020 Yaşam
Boğaz ağrısıyla doktora giden kadının bademciğinden kurtçuk  çıkarıldı
Boğaz ağrısıyla doktora giden kadının bademciğinden kurtçuk çıkarıldı Japonya'da boğaz ağrısı şikayetiyle doktora giden bir kadının bademciğinden kurtçuk çıkarıldı.
14.07.2020 Sağlık
Orkinos ihracatı 100 milyon dolara yaklaştı
Orkinos ihracatı 100 milyon dolara yaklaştı Büyük bölümü Japonya'ya gönderilen orkinosta 2019 ihracatı, önceki yıla göre yüzde 53 artarak 97 milyon 400 bin dolara ulaştı.
29.01.2020 Ekonomi
Yere sürülen, çöpten çıkarılan yiyecekler müşterilere servis ediliyor
Yere sürülen, çöpten çıkarılan yiyecekler müşterilere servis ediliyor Japonya, yiyecek sektöründe çalışanların sosyal medyada ünlü olmak için yaptıkları ve çığ gibi büyüyen kötü şaka akımının sonuçlarını hazmetmeye çalışıyor. Bunun en son örneği, Ootaya adlı bir restoran zincirinde yaşandı.
20.02.2019 Dünya
Angelina Jolie'nin suşi keyfi
Angelina Jolie'nin suşi keyfi Altı çocuk annesi Angelina Jolie, ikizleri Vivienne-Knox (10) ve Zahara (14) ile dün Los Angeles'taki Japon restoranına gitti. Çocuklarıyla birlikte suşi yedi
30.01.2019 Magazin
100 tabak suşi yiyince restorana girişi yasaklandı
100 tabak suşi yiyince restorana girişi yasaklandı Almanya'nın Landshut kentinde 'yiyebildiğin kadar ye' kampanyası yapan bir açık büfe suşi restoranı, 100 tabak yemek yiyen triatloncu müşterisine giriş yasağı koydu.
17.09.2018 Dünya
Sarraf’ın suşi keyfi
Sarraf’ın suşi keyfi Halkbank davasının kilit ismi Sarraf New York’un ünlü restoranında yanında iki kadınla görüntülendi ABD’DE eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’nın ceza almasının ardından itirafçı olan Sarraf’ın New York’ta ‘tutuklu tanık’ statüsünde, Cezaevi Bürosu’nun “tutuklu ekiplerinin’ gözetiminde olduğu iddia edilmişti.
11.09.2018 Gündem
Yarının Asya’sı bu kez tabaklarda
Yarının Asya’sı bu kez tabaklarda Meciyeköy’ün orta yerinde adeta bir vaha olan Fairmot Quasar Istanbul, son dönemde içerisinde yer alan restoranları ile de dikkat çekiyor. Asya mutfağını Türk damak tadına uygun bir hale getiren Ukiyo Lounge&Bar, konsept partileri ve İstanbul manzarası ile dikkat çekiyor. Fairmot Quasar Istanbul Executive Chef Soner Kesgin, Ukiyo’da “Yarının Asya’sı” konseptindeki tatlarını anlattı.
24.08.2018 Magazin
Tokyo'nun garsonsuz "Jetgil" restoranı
Tokyo'nun garsonsuz "Jetgil" restoranı Tokyo'da bulunan garsonsuz popüler suşi restoranları, servis şekliyle 60'lı yıllardan itibaren geleceğin teknolojisini işleyen ütopik çizgi film Jetgiller'i andırıyor.
15.08.2018 Dünya
Yüzyılın Şefi pankreas kanserinden öldü
Yüzyılın Şefi pankreas kanserinden öldü 31 Michelin yıldızı ile ‘Yüzyılın Şefi’ unvanını taşıyan Joel Robuchon dün İsviçre’de 73 yaşında bir yıldır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü. Ünlü şef sağlıklı yemek menüleriyle tanınmış, menülerinde az malzeme kullanmakla parlamıştı.
6.08.2018 Dünya
Tat keşfine çıkaran mekan Isokyo
Tat keşfine çıkaran mekan Isokyo İstanbul’daki Raffles Hotel’in içinde bulunan Isokyo son dönemde Pan Asya lezzetleri ile tat meraklıları için özel bir adres. Isokyo şefi Clinton Cooper, farklı dokunuşlar ile yemekleri adeta birer sanat eseri gibi sunmaya gayret ediyor. Yeni Zelandalı şef, yemekleri ile damaklarda da lezzet patlaması yaratıyor. Isokyo’nun yemek detaylarını Cooper ile konuştuk.
22.06.2018 Magazin
Cennet Koyu’nda Uzak Doğu lezzetleri
Cennet Koyu’nda Uzak Doğu lezzetleri Geleneksel Japon mutfağını Türk ve Peru lezzetleriyle harmanlayarak büyük ilgi gören İoki, bu yaz da İstanbul dışına çıkarak yeniden Bodrum’da kapılarını açtı. Mandarin Oriental Hotel’de “Kurochan by İoki” adıyla konuklarını ağırlamaya başlayan mekanın Bodrum tatlarını ortaklarından Doğan Sevil ile konuştuk.
8.06.2018 Magazin
Suşinin gizli evi Japonika
Suşinin gizli evi Japonika Kendine özgü spesiyalleri ile İstanbul’un öne çıkan suşi mekanlarından biri olan Japonika, Etiler Akatlar’da gizlenmiş bir mekan olarak konumlanıyor. Nedeni ise suşi sevenlere butik hizmet vermek, sadece suşi sevenleri yer ve zaman gözetmeksizin çekebilmek. Genç işletmeci Jeff Duek ile suşinin inceliklerini konuştuk.
1.06.2018 Magazin
Kunduzlar çoğaldı pişirelim yiyelim
Kunduzlar çoğaldı pişirelim yiyelim İtalya’nın kuzey bölgelerinde kunduzların sayısının çoğalması ve ekinlere, nehirdeki setlere zarar vermeleri üzerine bir belediye başkanından ilginç bir öneri geldi.
5.05.2018 Dünya
Verdikleri kilolarla ilham olmak istiyorlar
Verdikleri kilolarla ilham olmak istiyorlar Çiçek Dilligil ve Ethel Mulinas... İkisini de tiyatro sahnesi ve TV ekranından tanıyoruz. Toplam 130 kilo veren ikili zayıflama hikayelerini anlattı.
24.03.2018 Arşiv
Aleyna Tilki'nin paylaşımı mide bulandırdı!
Aleyna Tilki'nin paylaşımı mide bulandırdı! Geçtiğimiz günlerde ABD'den Türkiye'ye dönen genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı kahvaltı tabağıyla ağızları açıkta bıraktı.
31.01.2018 Magazin
Nusret New York’ta sınıfta kaldı!
Nusret New York’ta sınıfta kaldı! Nusret Gökçe yeni restoranını Manhattan’da açtı ve yüksek fiyatlardan dolayı Amerika’nın önde gelen restoran yazarlarının hedefi oldu.
26.01.2018 Arşiv
Suşi için dahaçok orkinos
Suşi için dahaçok orkinos Türk balıkçılarının 2018’de orkinos avlanma kotası yüzde 40 artırılarak 1.414 tona çıkarıldı. 2018 ihracat hedefi 100 milyon $’dan 130 milyon $’a yükseldi
23.11.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Suşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.