Su-25

Su-25

Son dakika Su-25 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Su-25 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Su-25 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su-25

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su-25 gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.357 su-25 haberi bulunmuştur. Tüm su-25 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azerbaycan’ın SU-25 uçakları Türkiye tarafından modernize edilecek
Azerbaycan’ın SU-25 uçakları Türkiye tarafından modernize edilecek Azerbaycan Savunma Bakanlığı ve TUSAŞ arasında “SU-25 Modernizasyon Projesi Sözleşmesi" imzalandı.
26.07.2023 Gündem
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler Ataşehir'de sahibi olduğu iş yerinden kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobile bindirilerek götürülen 36 yaşındaki Metin Üreyil'in cesedi öldürülmüş olarak çuval içinde bulundu. Metin Üreyil'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Üreyil'in eşi Sinem Üreyil, "Siyah bir araçla kapının önünden alınıyor. Ondan sonra sırra kadem basıyor. Eşim depoda bir çuvalın içinde ölü bulunuyor. Eşimin üzerindeki silahla, eşimin kafasına sıkıp, darbediyorlar. Eşim tanınmaz haldeydi, ben onu teşhis edemedim, onu sakallarından tanıdım. Benim üç tane çocuğum yetim kaldı" dedi.
31.05.2023 Yaşam
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silah ve sistemler Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor. TÜBİTAK SAGE’nin geliştirdiği yerli ve milli küresel konumlama sistemi alıcısı Kaşif entegreli mühimmatın hedefi tam isabetle vurduğu ana dair görüntüler, aslında Ankara için kritik bir virajın daha dönüldüğü anlamına geliyor. Uzmanlar, milli imkanlarla geliştirilen sistemlerin ABD’den alınan kitlerden daha iyi sonuçlar verdiği görüşünde.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
'Anadolu Kartalı Tatbikatı'na, Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı
'Anadolu Kartalı Tatbikatı'na, Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığınca düzenlenen 'Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi', tatbikatına Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı. Eğitim merkezindeki tatbikatı, yerli ve yabancı basın mensupları ilgiyle takip etti.
29.06.2022 Gündem
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe...
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe... BBC, 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna'ya bomba yağdıran Rusya'nın çok önemli bir kayıp daha verdiğini doğruladı. 2012'de yargılanan tümgeneralin geçmişi ise dünyayı şaşkına uğrattı.
24.05.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu”
Rusya Savunma Bakanlığı: “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu” Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu” ifadeleri kullanıldı.
16.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş sürerken Ukrayna ordusu, 'savaş sırasında 10 Rus jetini düşüren' pilotun görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladı. 'Kiev’in Hayaleti' olarak anılan gizemli pilotun verdiği tehdit gibi mesaj, gündeme bomba gibi düştü.
12.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi?
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi? Rusya - Ukrayna savaşı 5. gününde de devam ederken 'Kiev Hayaleti' Ukraynalıların umudu oldu. Rus uçaklarının kabusu olarak anılan 'Ghost of Kyiv' (Kiev Hayaleti) Ukrayna halkının umudu oldu. Savaşın ilk gününde tek başına 6 Rus savaş uçağını vurarak düşürdüğü iddiaları sonucu gizemli bir Ukraynalı pilot kahraman ilan edildi. Kahramanlık hikayesi hem sosyal medyada hem de haber başlıklarında yayılan, görevini tamamladıktan sonra ortadan kaybolan "Kiev'in Hayaleti" kim?
28.02.2022 Dünya
3500'den fazla Rus askeri öldürüldü
3500'den fazla Rus askeri öldürüldü Ukrayna'dan Cumhurbaşkanlığı Ofisi gece boyunca Kiev'de ve birçok Ukrayna şehrinde yaşanan çatışmaları ilie ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada Ülke genelinde yaşanan çatışmalarda Ruslara ağır kayıplar verildiğini ve 3500'den fazla Rus askerinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
26.02.2022 Dünya
Rusya nereleri işgal etti, Ruslar Kiev’i aldı mı? Rusya Ukrayna savaş son durum!
Rusya nereleri işgal etti, Ruslar Kiev’i aldı mı? Rusya Ukrayna savaş son durum! Rusya Ukrayna savaşında son durum sorgulanıyor, “Rusya nereleri işgal etti?” soruna yanıt aranıyor. Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın 3'üncü gününde de bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Kiev'de Ukrayna güçleri büyük direniş gösterirken, ABD, Zelensky'e ülkeden çıkarmayı teklif etti ancak Ukrayna lideri reddetti. Ukrayna lideri, sosyal medyadan "Ülkeden ayrılmadım, Kiev'deyim, silah bırakmayacağız" videosu paylaştı. Ukrayna’nın direnişi devam ederken, Rusya’nın kaç şehri işgal ettiği merak ediliyor. Peki, Ukrayna hangi şehirlere girdi?
26.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Ruslar ilk burayı vurdu! Ukrayna savunmasını felç eden korkunç saldırı...
Ruslar ilk burayı vurdu! Ukrayna savunmasını felç eden korkunç saldırı... Ukrayna, başkent Kiev başta olmak üzere pek çok bölge Rus saldırıların hedefi oldu. Rus saldırılarına dünyanın pek çok yerinden tepkiler geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ajanslar kullanılamaz hale gelen hava savunma sisteminin görüntülerini paylaştı.
24.02.2022 Dünya
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının  maddi karşılığı 4,8 milyar dolar
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının maddi karşılığı 4,8 milyar dolar Ermenistan, yaklaşık 30 yıldır işgal ettiği toprakları terk etmemek için Azerbaycan ile girdiği savaştan, 4,8 milyar dolarlık silahının imha edilmesiyle çıktı.
5.12.2020 Dünya
MSB açıkladı! Azerbaycan, Ermenistan’a ait SU-25 uçağını düşürdü
MSB açıkladı! Azerbaycan, Ermenistan’a ait SU-25 uçağını düşürdü MSB: "Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerince Ermenistan’a ait saldırı hazırlığındaki SU-25 uçağı düşürüldü. Ermenistan’a ait düşürülen uçak sayısı 7 oldu."
4.11.2020 Dünya
MSB duyurdu: Azerbaycan Ordusu Ermenistan'a ait SU-25 uçağını düşürdü
MSB duyurdu: Azerbaycan Ordusu Ermenistan'a ait SU-25 uçağını düşürdü Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Ordusunun, saldırı hazırlığındaki Ermenistan'a ait SU-25 uçağını düşürdüğünü açıkladı.
2.11.2020 Gündem
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uşağını düşürdü
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uşağını düşürdü Azerbaycan, gelen son dakika haberine göre Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uçağını düşürdü. Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın 1. Ordu komutan yardımcısı Albay Artur Sarkisyan ve 18. Motorlu Tüfek Tümeni muhabere şefi Binbaşı Aram Gazaryan'ın öldürüldüğü duyuruldu.
29.10.2020 Dünya
Azerbaycan, Ermenistan'a ait savaş uçağını düşürdü
Azerbaycan, Ermenistan'a ait savaş uçağını düşürdü Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait Su-25 savaş uçağını düşürdü.
18.10.2020 Dünya
Bakan Akar'dan kritik telefon! Cephede cevabı verecektir!
Bakan Akar'dan kritik telefon! Cephede cevabı verecektir! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile telefonda görüştü. Görüşmede, Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmaya yönelik başlattığı harekatta gelinen son duruma ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca MSB'den Ermenistan'ın gerçekleştirdiği hain saldırı ile ilgili açıklama yapıldı.
17.10.2020 Gündem
Azerbaycan Ermenistan'ın savaş uçağını düşürdü
Azerbaycan Ermenistan'ın savaş uçağını düşürdü Azerbaycan Ermenistan'a ait SU-25 tipi savaş uçağını düşürdü.
17.10.2020 Dünya
Aliyev: Ermenistan Başbakanı’nın ayakları yere basarsa görüşmeye hazırız
Aliyev: Ermenistan Başbakanı’nın ayakları yere basarsa görüşmeye hazırız Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, CNN International'da “The Connect World” programına açıklamalarda bulundu. Aliyev, ”Ermenistan Başbakanı’nın ayakları yere basarsa görüşmeye hazırız. Ermenistan Başbakanı'nın bugünlerde konuşmadığı tek kişinin ücra bir adadaki bir aşiret lideri olduğunu düşünüyorum” dedi.
9.10.2020 Dünya
Ermenistan'a ait 2 savaş uçağı düştü!
Ermenistan'a ait 2 savaş uçağı düştü! Azerbaycan, Ermenistan'a ait iki adet SU-25 savaş uçağının düştüğünü ve infilak ettiğini duyurdu.
30.09.2020 Dünya
İletişim Başkanı Altun: Türkiye Ermenistan uçağını vurmadı
İletişim Başkanı Altun: Türkiye Ermenistan uçağını vurmadı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan son dakika açıklaması geldi. Türkiye'nin Ermenistan uçağını vurmadığını, iddianın yalan olduğunu söyledi.
29.09.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Su-25 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su-25 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.